Participa a la 35a Setmana del Llibre en Català


Ja està obert el període d'inscripció d'activitats per als expositors a la 35a SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Inscripció d'activitat Inscripció d'activitat especial

Expositors


Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /usr/home/lasetmana.cat/web/wp-includes/functions.php on line 4147

:Rata_

Mòdul 54-56


Llibres amb ànima escrits des de la necessitat. És quan coincideix qui necessita llegir amb qui necessita escriure.

Abacus

Mòdul 42-43


Abacus Cooperativa vol ser el referent proper, amable i de confiança en l'àmbit educatiu, cultural i del lleure, que evoluciona amb les necessitats de les persones i les llars. El nostre compromís social i amb el País són part essencial dels valors bàsics de la cooperativa, sent presents a Catalunya, el País Valencià i a Mallorca.

Adesiara

Mòdul 40-41


Adia Edicions

Mòdul 39


AdiA Edicions és una editorial especialitzada en poesia, en passió i en acció literària de carrer. La revolució de les lletres és l'argument, i la llengua, l'eina i l'arma de futur.

Albertí Editor

Mòdul 59


Llibres d'Albertí Editor entretinguts, curiosos, tafaners, interessants, peculiars, divertits… tots il•lustrats! Si vols fer un "tastet" de cada llibre, llegir un capítol, veure imatges… visita la nostra web

Amat

Mòdul 31-32


Ambit Serveis Editorials

Mòdul 33


Àmbit és una editorial ubicada a Barcelona. Al llarg dels seus més de 30 anys d'història s'ha especialitzat principalment en l'edició de llibres d'art, fotografia, il•lustrats.

Anagrama

Mòdul 23-24


Anagrama, editorial fundada el 1969, ha publicat més de 3.500 títols. Des d'un inici s'ha caracteritzat per la recerca de noves veus és a dir, l'aposta pels possibles clàssics del futur tant en narrativa com en assaig; el rescat de clàssics negligits o introbables del segle XX, i l'exploració al voltant dels debats polítics, morals i culturals més significatius del nostre temps. Des de 2014 ha reprès l'edició en llengua catalana amb la col•lecció Llibres Anagrama.

Angle Editorial

Mòdul 46-47


Angle Editorial és una editorial generalista que enguany fa 25 anys. Publiquem novel•la, assaig, llibre il•lustrat, llibre d'actualitat, divulgació i clàssics en petit format. Apostem per la qualitat en el procés d'edició i tenim un equip magnífic de traductors i correctors. Ens sentim joves, amb il•lusió i amb ganes de continuar connectant amb tot tipus de lectors.

Animallibres

Mòdul 54-56


Ara Llibres

Mòdul 30


Ara Llibres és una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana, compromesa amb la innovació i amb vocació internacional. Treballem amb una aposta ferma per a la generació d’idees, la creativitat i la innovació. Publiquem llibres sota dos segells clarament diferenciats: . Ara Llibres. Llibres de no ficció en català per al gran públic. . Amsterdam Llibres. Literatura de ficció de qualitat amb autors de referència.

Arca Edicions

Mòdul 31-32


Arcadia

Mòdul 23-24


Arcàdia és un segell editorial independent creat amb la voluntat d’oferir un catàleg de textos escollits que contribueixin a la difusió de la història de les idees i de les seves manifestacions contemporànies. El 2014 Arcàdia incorpora una línia de llibres infantils, «la meva arcàdia», per estimular l’esperit crític entre els lectors més joves. Llibres d'assaig i programes públics per a la difusió del pensament i la història de les idees.

Associació d'Editors del País Valencià

Mòdul 8


AEPV es centra en la promoció i difusió dels llibres i publicacions editats per les editorials valencianes.

Associació Llibre del Pirineu

Mòdul 3


Barcanova

Mòdul 6-7


Baula

Mòdul 42-43


Ben Vil

Mòdul 31-32


BEN VIL , SA neix l'any 1958 de la mà del Sr. Eduardo Beneyto i de la seva esposa Mª. Àngels Vilalte amb el nom de BEN TOR com a empresa familiar que es dedica a la venda i distribució de llibres al major i al detall, amb seu a Barcelona. En L'any 1988 es converteix en societat anònima i canvia l'antic nom per l'actual (BEN VIL , SA).

Biblioteques de Barcelona

Mòdul 14


Amb prop d’un milió d’usuaris, les Biblioteques de Barcelona són la principal porta d’accés a la cultura, la informació i el coneixement per als barcelonins. Espais oberts a tothom que disposen d’una àmplia oferta de serveis, entre els quals destaquen les activitats de difusió de la lectura per a adults, joves i nens.

BiraBiro

Mòdul 53-55


Bridge

Mòdul 42-43


BRIDGE és un pont entre generacions. Va dirigit a un públic de joves adults i d’adults joves, d’aquells que volen aprendre coses, que necessiten eixamplar el seu món, que busquen un nou camí. A BRIDGE els llibres són tan únics com els seus lectors. Sorprenen en el fons, en la forma, en l’estil, el contingut. Provoquen, fan riure, són contundents. Mesclen gèneres, salten de la ficció a la no ficció, creen formats, mai tenen por.

Bromera Edicions

Mòdul 54-56


Bruixola

Mòdul 1


Capital Books

Mòdul 46-47


Capital Books neix amb la vocació de publicar llibres per ser llegits i gaudits. Literatura d’entreteniment en català i de qualitat. Llibres que ens faran tornar a llegir. Capital Books és un segell creat per 9 Grup Editorial, format per Angle Editorial i Cossetània Edicions.

Casa Anita

Mòdul 6-7


Casa del Llibre

Mòdul 35-36


Catedral

Mòdul 42-43


CATEDRAL són llibres sobre mons únics i suggeridors, ja siguin ficticis o reals. I és que l’editorial també publica obres de no ficció que ens fan canviar la nostra manera de mirar la realitat.

Club Editor

Mòdul 60-61


Columna

Mòdul 42-43


Comanegra

Mòdul 51-52


Comanegra és una editorial independent barcelonina, que neix amb la voluntat d'aportar propostes originals i fresques al lector, centrades en la difusió cultural i artística, la narrativa d'emocions i de creixement personal, oci i gastronomia, així com en àlbums il•lustrats per a nens i joves. Treballem els llibres amb cura i il•lusió i apostem per la producció local, amb la recent creació del segell Llibre Local

Corimbo

Mòdul 6-7


Cossetània Edicions

Mòdul 4-5


Cossetània Edicions és una editorial generalista especialitzada en la publicació de llibres sobre natura, esport, excursionisme, cuina (general i saludable), turisme i cultura popular, que aposta també per la divulgació científica, el llibre pràctic i d’altres temes d’interès actual, i que compta també amb una creixent línia infantil relacionada amb la mateixa temàtica. Publica un centenar de llibres a l’any.

Cruïlla

Mòdul 42-43


Destino

Mòdul 42-43


Edicions 62

Mòdul 12-13


Edicions Cal·ligraf

Mòdul 34


Som una editorial amb seu a Figueres. La nostra línia editorial se centra bàsicament en la literatura: recuperació d'obres clàssiques actualitzades amb estudis introductoris; traduccions i, evidentment, obres de creació d'autors actuals. També publiquem els llibres infantils en català de Dani Torrent (Piu-piu, Àlbum per a dies de pluja...). Publiquem també una revista literària en format llibre, Encesa Literària (de moment dos volums, el darrer dedicat a Maria Àngels Anglada).

Edicions Casablanca

Mòdul 44


El Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional, que esta oberta el públic des de fa 23 anys. Durant la setmana ens venen a visitar escoles d’arreu de Catalunya i els caps de setmana organitzem visites per a famílies i per a grups El contacte directe amb els nens i nenes que ens visiten des de fa anys, ens ha fet evident l' interès que hi ha pel món rural i la vida a pagès. Arrel d’això hem creat els contes d’en Fermí i la Valentina, combinant la nostra experiència amb el talent creatiu de Scaramuix, per tal de posar a l'abast de tothom els coneixements que tenim sobre aquest món. Els ratolins de Mas Casablanca ens ensenyaran el món de pagès, viuran aventures, viatjaran i coneixeran un munt de personatges, sempre relacionats amb la conservació de la natura, l'aprenentatge de coneixements interessants i el conreu de valors ètics positius.

Edicions de 1984

Mòdul 10-11


Edicions de 1984 portarà a la Setmana tots els títols que configuren trenta-tres anys de tasca editorial dedicada a apropar al lector a la millor literatura universal. De narrativa a poesia i assaig, d’autors inqüestionables a noves promeses per descobrir, d’autors catalans a autors estrangers. Tots ells a l’abast del lector durant els dies de la Setmana del llibre en Català: de la novetat més recent, als títols històrics del nostre catàleg.

Edicions del Pirata

Mòdul 37


Edicions del Pirata és una petita editorial especialitzada en literatura infantil i juvenil. Publiquem contes de lletra lligada fins a llibres a partir de 12 anys. Des de 2004 hem publicat més de 120 llibres majoritàriament d’autors catalans. Els nostres llibres tenen activitats didàctiques disponibles a la nostra web que es poden baixar gratuïtament. També oferim activitats didàctiques a les escoles i centres com ara concursos literaris, fòrums amb autors i fins i tot xerrades sobre com funciona un editorial.

Edicions Galerada

Mòdul 33


Galerada és una petita editorial cooperativa del Maresme, creada l'any 1996, especialitzada en l'edició d'assaig, poesia i narrativa i de revistes universitàries.

Edicions LU

Mòdul 31-32


Edicions Saldonar

Mòdul 27-28


Edicions Saldonar treballa perquè els llibres que publica tinguin l’exigència d’aportar elements originals al debat literari i social, amb edicions fetes des del món més actual. Publica obres de ficció (Narratives), de no-ficció (Periodistes) i reculls poètics (Poemes).

Editorial Alpina

Mòdul 4-5


L'Editorial Alpina és una editorial especialitzada en la realització de mapes i publicacions al servei del món excursionista, la cultura i la natura. Editorial amb més de 70 anys d'experiència en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp aplicada a les més de 150 publicacions que representa el nostre catàleg i que s'actualitza periòdicament.

Editorial Alrevés

Mòdul 27-28


Editorial Alrevés/Crims.cat és una editorial especialitzada en la narrativa, l'assaig i la novel•la negra. La col•lecció de novel•la negra en català se'n diu Crims.cat i és una col•lecció amb voluntat d'englobar tot tipus d'etiquetes i subgèneres: negre, policíac, espionatge, detectivesc, enigma... Una col•lecció que aposta clarament per la novel•la negra catalana, on s'han publicat autors com Andreu Martín, Agustí Vehí, Jordi de Manuel, Jaume Benavente, Sebastià Bennasar, Rafael Vallbona.

Editorial Claret

Mòdul 33


Editorial Claret, és una institució cultural creada pels Missioners Claretians amb la voluntat de servir l’Església i la cultura, i més particularment l’Església i la cultura catalanes.

Editorial Efadós

Mòdul 19-20


Editorial Fonoll

Mòdul 58


Editorial Fonoll dóna veu a joves escriptors, a la vegada que recupera l’obra d’autors oblidats de la nostra tradició. Dins el seu catàleg té col•leccions que abasten la poesia, la narrativa, l’assaig, els estudis històrics, els testimonis, la cuina i el llibre il•lustrat infantil.

Editorial Meteora

Mòdul 18


Editorial Meteora publica principalment novel•les dels millors autors catalans a la col•lecció Papers de Fortuna i llibres de no-ficció i divulgatius a la col•lecció Cronos. La poesia, amb més de 40 títols, l’editem dins la col•lecció Mitilene. També publiquem biografies il•lustrades de grans personatges de la cultura catalana, monografies d’arts plàstiques i àlbums infantils il•lustrats a la col•lecció Lola Anglada.

Ekaré

Mòdul 6-7


El Cep i la Nansa

Mòdul 33


El Cep i la Nansa edicions es funda (l'any 1979) per prosseguir en l'exercici de la memòria, la imaginació, i la passió pels llibres. Ubicada a Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

El Gall Editor

Mòdul 53-55


Ela Geminada

Mòdul 9


Empúries

Mòdul 12-13


Estrella Polar

Mòdul 42-43


Eumo Editorial

Mòdul 46-47


L’educació és el que ens fa persones; el que ens fa ciutadans; el que ens obre a l’art i al pensament. I és l’educació el que ens ha fet créixer com a editorial. Volem presentar-vos les últimes novetats, a la Setmana, la cita de cada setembre. Us esperem!

Fanbooks

Mòdul 42-43


Flamboyant

Mòdul 6-7


Fnac

Mòdul 29


Institució de les Lletres Catalanes

Mòdul 17


La Institució de les Lletres Catalanes és una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya creada per llei del Parlament de Catalunya de 1987 els objectius fonamentals de la qual són: 1. Promoure la literatura i fomentar la lectura en general. 2. Protegir i difondre el patrimoni literari català. 3. Impulsar el reconeixement social de les lletres catalanes i donar la màxima projecció pública als escriptors catalans. 4. Donar suport als escriptors en llengua catalana i a les associacions del sector. L’antecedent històric de la Institució va ser l’organisme homònim creat el 1937, en plena guerra civil, pels escriptors catalans fidels a la República.

Institut d'Estudis Catalans

Mòdul 38


L’Institut d’Estudis Catalans, l’acadèmia de les ciències i de les humanitats, publica l’activitat científica i de recerca de les seves seccions i societats filials. El nostre catàleg, compost per més de quatre mil cinc-cents títols (entre monografies i revistes científiques), augmenta cada any amb un centenar de noves publicacions. A la Setmana del Llibre en Català d’aquest any presentem una mostra de les principals novetats dels darrers mesos, en què destaquem d’una manera especial la Gramàtica de la llengua catalana i l’Ortografia catalana.

Institut Ramon Llull

Mòdul 15


Laie col•labora amb l’Institut Ramon Llull a La Setmana del Llibre en Català en la difusió de les traduccions del català a altres llengües.

Jaimes Llibreria Francesa

Mòdul 22


La Llibreria Jaimes va ser fundada el 1941, per en Jaume Arnau Pericàs, de professió impressor i fill d’impressor i la seva muller Isabel. Llur afició als llibres els va induir a obrir la llibreria malgrat ser en plena postguerra. La van instal·lar a la Diagonal, 337 (entre Bailèn i Girona). Amb la proximitat del Lycée Français (que en aquella època se situava al carrer Provença, cantonada Bailèn) i el contacte constant amb els directors, professors i alumnes, els va dur a iniciar la importació i venda de llibres escolars i de lectura d’aquella escola.

Jollibre

Mòdul 31-32


“Som el que llegim.” Amb aquesta filosofia neix Jollibre, el nou projecte de literatura infantil i juvenil de Santillana. Un nou projecte per a tots, amb llibres que s’adeqüen a cada edat (prelectors, infantil i juvenil) i que intenten abastar argumentalment diversitat de temes, de gèneres, d’eixos transversals. En definitiva, moltes històries per poder arribar a molts lectors. Buscant sempre la convergència entre diversió, aprenentatge i educació.

Joventud

Mòdul 6-7


Kalandraka

Mòdul 6-7


L 'Avenç

Mòdul 53-55


L’Avenç és una editorial fundada el 1977. Enguany celebrem els 40 anys de publicació mensual de la revista de cultura L’Avenç i els 10 anys de la col•lecció de llibres "Els Llibres de L'Avenç", amb més de 70 títols publicats. El nostre projecte editorial conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col•lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. La col•lecció de llibres compta amb dues línies editorials. L'una, centrada en l’assaig històric (Sèrie Assaig) i, l’altra, en una literatura fronterera amb l’assaig, amb la memòria com a eix (Sèrie Literatures).

L' Albí Edicions

Mòdul 33


L’Albí Edicions generalista amb vocació d'aportar a l'espai cultural de Catalunya, narrativa, assatgística i estudis històrics escollits, sense oblidar altres temes.

L' Altra Editorial

Mòdul 39


L’Altra Editorial és una editorial catalana, literària i independent, que fa llibres per ganes de fer-los i per celebrar-los de manera desacomplexada i entusiasta, defugint la solemnitat i l’elitisme amb l'anim d'aquests llibres al màxim de lectors possible. Publiquem deu llibres l'any tant d'autors catalans com d’autors estrangers, amb primacia dels escriptors vius: anem volgudament a favor de la literatura actual.

La Butxaca

Mòdul 60-61


La Caixa d'Eines

Mòdul 12-13


La caixa d’eines va néixer el 2007, al carrer Aragó, com una llibreria de barri especialitzada en narrativa, còmic i literatura infantil i juvenil. A poc a poc hem anat creixent i, a més d’ampliar l’oferta de llibres, hem incorporat manualitats i joguines educatives. La caixa d’eines hem creat un espai cultural on grans i petits gaudeixen d’una experiència completa al voltant de la literatura i els llibres.

La Caixa d'Eines

Mòdul 1


La caixa d’eines va néixer el 2007, al carrer Aragó, com una llibreria de barri especialitzada en narrativa, còmic i literatura infantil i juvenil. A poc a poc hem anat creixent i, a més d’ampliar l’oferta de llibres, hem incorporat manualitats i joguines educatives. La caixa d’eines hem creat un espai cultural on grans i petits gaudeixen d’una experiència completa al voltant de la literatura i els llibres.

La Central

Mòdul 23-24


La Central es va fundar a Barcelona l'any 1995 amb l'objectiu de dur a terme un projecte llibreter únic, homogeni i que fes incís en la mediació cultural. És per això que La Central prima la selecció bibliogràfica, proporcionant un fons ric i diversificat especialitzat en l'àmbit de les Humanitats (Antropologia, Arquitectura i Disseny, Art, Cinema i Fotografia, Estudis clàssics, Filologia, Filosofia, Història, Narrativa, Poesia, Teatre i Arts escèniques, Ciències socials i Estudis culturals). Així mateix, La Central para una atenció especial a l'edició internacional, de manera que la llibreria sigui una eficaç corretja de transmissió dels principals corrents intel.lectuals del moment, així com un efectiu servei d'informació per als lectors. Actualment, el 40% del fons bibliogràfic de La Central està conformat per llibres internacionals, entre els quals s'inclouen les principals novetats editorials en llengua francesa, anglesa, italiana, alemanya i portuguesa.

La Galera

Mòdul 42-43


La Vocal de Lis

Mòdul 58


La vocal de lis neix amb la intenció de ser una plataforma orientada a autors independents, intentem donar sortida a noves veus. Hem iniciat aquesta aventura narrativa seguint una línia heterodoxa plena de projectes que ens enamorin, tot apostant pel llibre minoritari i de qualitat. La nostra prioritat és l’autor, i per això creiem en la proximitat mentre vivim intensament cada obra.

Laie

Mòdul 60-61


La llibreria Laie, fundada a Barcelona el 1980, es troba en ple centre de Barcelona (c/Pau Claris 85) i és pionera del concepte llibreria-cafè. Especialitzada com a llibreria internacional d’humanitats, disposa de dues plantes: la llibreria de 300 m² (planta baixa) i un cafè amb terrassa coberta (planta superior). La llibreria ofereix una acurada selecció de novetats i de fons, nacional i estranger, de literatura, filosofia, ciències socials, art, arquitectura, cinema, música, llibre infantil i juvenil... També disposa de departament de biblioteques. Enguany, Laie col•labora amb l’Institut Ramon Llull a La Setmana del Llibre en Català en la difusió de les traduccions del català a altres llengües.

Larousse

Mòdul 1


Llegir en Català

Mòdul 53-55


Llegir en Català som una associació de nou editorials independents (Alrevés/Crims.cat, L'Avenç, BiraBiro, El Gall, Periscopi, Raig Verd, Saldonar, Sembra i Tigre de Paper) Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Llegir en Català

Mòdul 27-28


Llegir en Català som una associació de nou editorials independents (Alrevés/Crims.cat, L'Avenç, BiraBiro, El Gall, Periscopi, Raig Verd, Saldonar, Sembra i Tigre de Paper) Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Llibreria Al·lots

Mòdul 51-52


Llibreria Al•lots, llibreria independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ens trobem al cor de l'antiga esquerra de l'eixample. Al capdavant estem l'Helder i la Paula. A la setmana trobareu una selecció de novetats de LIJ, els llibres que treballem i que ens agraden, que creiem que fan creixer els nostres petits lectors. Narrativa, primers lectors, pre-lectors, joves lectors i àlbums il•lustrats, tots escollits amb cura i dedicació.

Llibreria de la Imatge Promarex

Mòdul 33


Llibreria que acull tot tipus de temàtiques en les seves prestatgeries. Especialitzada en cinema, llibres il•lustrats i fotografia. Disposa d'un ampli espai cultural on, cada Mes, s'ofereixen diferents mostres i exposicions temàtiques.

Llibres de l'Index

Mòdul 33


Llibres de l'Índex pren el seu nom de l'Index Librorum Prohibitorum, el llistat de llibres que, des del papat de Pius V, l'any 1559, fins a Pius XII, l'any 1948, l'Església catòlica prohibia allà on tenia poder politicosocial. En aquesta llista, hi van ser tots els llibres bàsics de la ciència des de Galileu a Newton o de filòsofs i escriptors contemporanis.

Magrana

Mòdul 31-32


La Magrana. 40 anys de llibres en català, primer com a editorial independent i els darrers 15 anys dins el grup RBA. Un referent amb col•leccions de narrativa com Les ales esteses i La negra, l’assaig d’Orígens, la literatura juvenil amb L’Esparver i la literatura clàssica amb Clàssics de Grècia i Roma.

Males Herbes

Mòdul 39


L’editorial Males Herbes neix amb la intenció d’ocupar un espai buit en el panorama literari català. El que oferim és una col•lecció de narrativa en format butxaca, amb un disseny cuidat i un preu assequible, que manté un ull posat en la literatura fantàstica i un altre en la contracultura, a més d’un interès especial per allò satíric.

MillenniArs

Mòdul 58


Editorial MillenniArs es l'editorial de la nova generació de creadors transmedia i multiplataforma

Mosaics Llibres

Mòdul 58


Mosaics Llibres és una petita editorial independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. La qualitat del text, les il·lustracions i l'edició són el segell que caracteritza els nostres llibres. I la il·lusió, el motor per continuar endavant amb aquest repte. Perquè per créixer, imaginar, dubtar, preguntar, pensar, fer-nos grans i lliures calen llibres, i més llibres encara.

Muntanya de Llibres

Mòdul 4-5


Muntanya de Llibres és una llibreria especialitzada de muntanya i viatges amb un fons de més de 40.000 referències amb 13 anys d'història. La nostra vocació és oferir als nostres clients la millora varietat de publicacions nacionals i internacionals per tal de que puguin preparar i gaudir del seu temps lliure.

Onada Edicions

Mòdul 33


Onada Edicions és una editorial de Benicarló, al Baix Maestrat. Des de l'any 2003, ha esdevingut la referència en les comarques de cruïlla que composen el Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre. Està especialitzada en diverses línies editorials: ficció, infantil-juvenil, gastronomia, territori, assaig… amb unes publicacions que destaquen per la qualitat i la proximitat.

Ooso Comics

Mòdul 25


Micro editorial especialitzada en el còmic i novel•les gràfiques en català. La col•lecció del Supercatalà, còmic que segueix l’estricta actualitat amb ironia i humor a través del seu protagonista, el supercatalà.

Planeta

Mòdul 42-43


Pòrtic

Mòdul 12-13


Proa

Mòdul 60-61


Profit Editorial

Mòdul 31-32


Profit Editorial tracta amb rigor els aspectes del món de l’empresa i els negocis que t’ajudaran a assolir l’excel•lència en la teva vida professional.

Quaderns Crema

Mòdul 23-24


Quaderns Crema és una editorial independent fundada l’any 1979. Amb un catàleg concebut com a espai de diàleg transversal a través dels anys i els gèneres, la nostra missió ha estat sempre oferir llibres editats amb el màxim rigor, produïts amb els millors materials i amb un disseny modern i agosarat. Ens hem proposat presentar autors fonamentals de les lletres catalanes en edicions noves i acurades, oferir traduccions de qualitat d’obres cabdals del patrimoni universal, i donar cabuda a nous narradors, poetes i assagistes.

Raig Verd

Mòdul 53-55


Salamandra

Mòdul 54-56


Salvat

Mòdul 1


Sd Edicions

Mòdul 6-7


Sembra Llibres

Mòdul 27-28


Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Aquesta és la raó que ens mou a editar, i la motivació que ens impulsa a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que vertebren aquest nou projecte.

Takatuka

Mòdul 6-7


Thule

Mòdul 6-7


Thule Edicions és una editorial que explora nous camins literaris, nous formats i materials d'edició, una editorial que investiga en les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il•lustrat.

Tigre de Paper

Mòdul 27-28


Tramuntana

Mòdul 54-56


Tusquets

Mòdul 60-61


Universitat de Barcelona

Mòdul 40-41


Publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Verdaguer Edicions

Mòdul 18


Verdaguer Edicions és l’editorial de la Fundació Jacint Verdaguer que preserva i edita l’obra del Jacint Verdaguer, en garanteix la publicació sota el rigor filològic dels estudiosos i la posa a l’abast dels lectors d’avui amb tota la significació nacional i universal que representa el poeta.

Viena Edicions

Mòdul 54-56


Voliana Edicions

Mòdul 37


Voliana Edicions neix el 2010. Publiquem autors catalans d’arreu dels Països Catalans. Actualment disposem de les següents col•leccions: • Voliac de Ficció, amb novel•les però sobretot reculls de relats que han tingut molt bona acollida. • Entrevol d’assaig, ens hem especialitat en assaig sociolingüístic. • Memòria, volen recuperar la nostra memòria històrica. • Retorn al sol, de ficció especulativa o ciència-ficció, 6 títols publicats. • Poesia, 7 títols publicats.

Vox

Mòdul 1