Participa a la 35a Setmana del Llibre en Català
Ja està obert el període d'inscripció d'activitats per als expositors a la 35a SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Inscripció d'activitat Inscripció d'activitat especial

Expositors


ARAGON TIENE TALENTO

58


Editorial MillenniArs es l'editorial de la nova generació de creadors transmedia i multiplataforma

BAULA

42-43


CATEDRAL

42-43


CATEDRAL són llibres sobre mons únics i suggeridors, ja siguin ficticis o reals. I és que l’editorial també publica obres de no ficció que ens fan canviar la nostra manera de mirar la realitat.

COLUMNA

42-43


DESTINO

42-43


EDICIONS SALDONAR

27-28


Edicions Saldonar treballa perquè els llibres que publica tinguin l’exigència d’aportar elements originals al debat literari i social, amb edicions fetes des del món més actual. Publica obres de ficció (Narratives), de no-ficció (Periodistes) i reculls poètics (Poemes).

EDITORIAL ANAGRAMA

23-24


Anagrama, editorial fundada el 1969, ha publicat més de 3.500 títols. Des d'un inici s'ha caracteritzat per la recerca de noves veus és a dir, l'aposta pels possibles clàssics del futur tant en narrativa com en assaig; el rescat de clàssics negligits o introbables del segle XX, i l'exploració al voltant dels debats polítics, morals i culturals més significatius del nostre temps. Des de 2014 ha reprès l'edició en llengua catalana amb la col•lecció Llibres Anagrama.

EDITORIAL FONOLL

58


Editorial Fonoll dóna veu a joves escriptors, a la vegada que recupera l’obra d’autors oblidats de la nostra tradició. Dins el seu catàleg té col•leccions que abasten la poesia, la narrativa, l’assaig, els estudis històrics, els testimonis, la cuina i el llibre il•lustrat infantil.

EDITORIAL LA VOCAL DE LIS

58


La vocal de lis neix amb la intenció de ser una plataforma orientada a autors independents, intentem donar sortida a noves veus. Hem iniciat aquesta aventura narrativa seguint una línia heterodoxa plena de projectes que ens enamorin, tot apostant pel llibre minoritari i de qualitat. La nostra prioritat és l’autor, i per això creiem en la proximitat mentre vivim intensament cada obra.

EDITORIAL QUADERNS CREMA

23-24


Quaderns Crema és una editorial independent fundada l’any 1979. Amb un catàleg concebut com a espai de diàleg transversal a través dels anys i els gèneres, la nostra missió ha estat sempre oferir llibres editats amb el màxim rigor, produïts amb els millors materials i amb un disseny modern i agosarat. Ens hem proposat presentar autors fonamentals de les lletres catalanes en edicions noves i acurades, oferir traduccions de qualitat d’obres cabdals del patrimoni universal, i donar cabuda a nous narradors, poetes i assagistes.

Llibreria de la Diputació

Pendent d'assignar


MOSAICS LLIBRES

58


Mosaics Llibres és una petita editorial independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. La qualitat del text, les il•lustracions i l'edició són el segell que caracteriza els nostres llibres. I la il•lusió, el motor per continuar endavant amb aquest repte. Perquè per crèixer, imaginar, dubtar, preguntar, pensar, fer-nos grans i lliures calen llibres, i més llibres encara.

PLANETA

42-43


SEMBRA LLIBRES

27-28


Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Aquesta és la raó que ens mou a editar, i la motivació que ens impulsa a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que vertebren aquest nou projecte.

VERDAGUER EDICIONS

18


Verdaguer Edicions és l’editorial de la Fundació Jacint Verdaguer que preserva i edita l’obra del Jacint Verdaguer, en garanteix la publicació sota el rigor filològic dels estudiosos i la posa a l’abast dels lectors d’avui amb tota la significació nacional i universal que representa el poeta.