Expositors


Abacus

Mòdul 38-39


Abacus Cooperativa vol ser el referent proper, amable i de confiança en l'àmbit educatiu, cultural i del lleure, que evoluciona amb les necessitats de les persones i les llars. El nostre compromís social i amb el País són part essencial dels valors bàsics de la cooperativa, sent presents a Catalunya, el País Valencià i a Mallorca.

Adesiara

Mòdul 59-60


Adesiara és una editorial petita i independent formada per persones que volen aprofitar la seva experiència en els diferents àmbits del món de l’edició per a elaborar llibres de qualitat. Amb la ferma voluntat de treballar per la cultura del país, i deixant en un segon terme els interessos crematístics —conscients, tanmateix, del risc que això comporta—, apostem de manera exclusiva pel llibre en català i donem una importància especial a la incorporació a la nostra llengua, mitjançant traduccions acurades, d’algunes de les obres més destacades de la literatura universal de tots els temps.

Adia Edicions

Mòdul 52


AdiA Edicions és una editorial especialitzada en poesia, en passió i en acció literària de carrer. La revolució de les lletres és l'argument, i la llengua, l'eina i l'arma de futur.

Alba Editorial

Mòdul 12-13


ALBA és una de les editorials més prestigioses del panorama editorial espanyol. Fundada el 1993 a Barcelona, és una editorial independent amb més de 1000 títols publicats. L’any 2010 Alba va rebre el Premio Nacional a la Mejor Labor Editorial i el 2018 s’han complert 25 anys de la seva trajectòria. A grans trets té quatre línies editorials: la primera, dedicada a la recuperació de clàssics dels segles XVIII- XIX que són un referent per al públic lector en llengua castellana, i els seus llibres es distingeixen per una cura exquisida en la traduccio, l’edició i el disseny. La segona de les seves línies editorials es dedica a la no ficció, amb col•leccions com: Trayectos, Guías del Escritor, Fuera de Campo, Psicología o Artes Escénicas. La tercera se centra en la ficció, i hi destaquen dues col•leccions: Rara avis, dedicada a la narrativa de finals del segle XIX i principis del XX, i Contemporánea, una col•lecció de novel•la actual estrangera. Per acabar, la línia infantil ha anat creixent en els darrers anys. Compta amb diverses col•leccions: Àlbum Il•lustrat, Llibre-disc, Pequeños Grandes Gestos, Contes Vintage i Petita&Gran/Petit&Gran. Aquesta última col•lecció està dedicada a les vides de grans personatges de la història com ara Coco Chanel, Frida Kahlo, Amelia Earhart, Agatha Christie, Marie Curie, Stephen Hawking, Federico García Lorca, Mahatma Gandhi… contades als nens. Aquesta col•lecció està tenint un gran èxit actualment i se n’han fet traduccions a més d’una vintena de països.

Albertí Editor

Mòdul 33


Llibres d'Albertí Editor entretinguts, curiosos, tafaners, interessants, peculiars, divertits… tots il•lustrats! Si vols fer un "tastet" de cada llibre, llegir un capítol, veure imatges… visita la nostra web

Alfaguara Llibres infantils i juvenils

Mòdul 24


Alfaguara I & J busca unir la millor literatura per als més joves, i les nostres col•leccions reflecteixen aquest afany de qualitat adaptada als gustos dels lectors. El seu catàleg engloba diferents col•leccions per edats, totes elles orientades en una doble direcció: la de donar cabuda als grans clàssics de la literatura, sense oblidar, al mateix temps, les tendències més punteres a nivell internacional. Entre els llibres destinats als més petits, seguint una línia lúdica i innovadora que propiciï la imaginació, comptem amb autors com Roald Dahl, Michael Ende, Tonya Hurley, en el pla internacional, o María Frisa, en l'àmbit nacional. Amb una clara vocació experimental i amb el propòsit de reflectir la panoràmica actual en tots els seus nivells, Alfaguara Juvenil engloba diferents sèries de temàtica distòpica, realisme romàntic o thriller d'autors com Stephenie Meyer, Laini Taylor o Elizabeth Eulberg. A més, la col•lecció Biblioteca Indie, amb grans best-sellers com Eleanor & Park, de Rainbow Rowell, o Els avantatges de ser un marginat, de Steven Chbosky, busca una tendència realista de caire més profund.

Altaïr

Mòdul 61


Altaïr és, des de 1979, una porta oberta al món. Un espai situat al centre de Barcelona des del qual treballem per apropar-te la fascinant complexitat dels diversos territoris, pobles i cultures del món. T'oferim oportunitats per anar més lluny, a través dels viatges, la literatura, les reflexions, les trobades i els intercanvis, i ho fem des de les múltiples activitats que desenvolupem: Llibreria, Viatges, Magazine, Editorial, Distribució, Fòrum i Cafè.

Amat

Mòdul 22-23


La línia Amat, de llibre pràctic, segueix molt de prop les innovacions que es produeixen en camps com Alimentació i Nutrició, Salut i Medicina, Teràpies Alternatives, Creixement interior o Relacions personals, entre d'altres. L'objectiu és treure a la llum títols que ajuden als nostres lectors a augmentar la seva qualitat de vida i trobar l'harmonia de cos, ment i esperit. Les nostres publicacions poden trobar-se en format paper a les llibreries d'Espanya i Llatinoamèrica, i en format e-book en totes les plataformes existents. A més, tenim disponible un catàleg de més de tres-cents títols de cada segell, perquè som una editorial de fons que va més enllà de les modes i que cuida els seus autors; un valor afegit que el nostre públic sap apreciar.

Ambit Serveis Editorials

Mòdul 8-9


Àmbit és una editorial ubicada a Barcelona. Al llarg dels seus més de 30 anys d'història s'ha especialitzat principalment en l'edició de llibres d'art, fotografia, il•lustrats.

Amsterdam Llibres

Mòdul 19


Històries de ficció fetes a casa nostra i a altres països amb les quals descobrim veus noves al mateix temps que consolidem autors de llarga trajectòria.

Anagrama

Mòdul 6-7


Anagrama, editorial fundada el 1969, ha publicat més de 3.500 títols. Des d'un inici s'ha caracteritzat per la recerca de noves veus és a dir, l'aposta pels possibles clàssics del futur tant en narrativa com en assaig; el rescat de clàssics negligits o introbables del segle XX, i l'exploració al voltant dels debats polítics, morals i culturals més significatius del nostre temps. Des de 2014 ha reprès l'edició en llengua catalana amb la col•lecció Llibres Anagrama.

Angle Editorial

Mòdul 57-58


Angle Editorial és una editorial generalista que enguany fa 25 anys. Publiquem novel•la, assaig, llibre il•lustrat, llibre d'actualitat, divulgació i clàssics en petit format. Apostem per la qualitat en el procés d'edició i tenim un equip magnífic de traductors i correctors. Ens sentim joves, amb il•lusió i amb ganes de continuar connectant amb tot tipus de lectors.

Animallibres

Mòdul 12-13


Animallibres és un segell editorial especialitzat en literatura infantil i juvenil que aposta per una literatura de qualitat que ajudi els nens i les nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals. Tenim com a objectiu fomentar la lectura, amb llibres adaptats als interessos dels joves lectors, i amb una edició acurada tant pel que fa al text com a les il·lustracions. A més, volem col·laborar amb la tasca dels mestres amb propostes didàctiques que ajudaran els educadors a fer gaudir de les lectures i treure’n el màxim profit. És per això que apostem per una oferta diversificada amb més d’una dotzena de col·leccions : llibres de cartó per començar a llegir, en català o en anglès; per treballar-hi valors o senzillament per divertir-se; àlbums il·lustrats per deixar-se captivar; històries de detectius, de màgia, per fer-se un tip de riure, aventures per descobrir el que amaga la ciència i un grapat de relats per gaudir del plaer de la lectura des de ben petits. A Animallibres som conscients també de la necessitat de fer activitats d’animació lectora a les escoles al voltant de les lectures comunes que fan els alumnes. En aquest sentit proposem un programa d’animació amb el qual els alumnes puguin entrar en contacte amb autors i il·lustradors i altres professionals de l’animació a la lectura. Et convidem a visitar el nostre catàleg. Endinsa't en el món d'Animallibres!

Ara Llibres

Mòdul 19


Llibres de no ficció per entendre el present al voltant de temes que ens interpel•len: actualitat, història, periodisme, reflexió i tendències.

Arcàdia

Mòdul 6-7


Arcàdia és un segell editorial independent creat amb la voluntat d’oferir un catàleg de textos escollits que contribueixin a la difusió de la història de les idees i de les seves manifestacions contemporànies. El 2014 Arcàdia incorpora una línia de llibres infantils, «la meva arcàdia», per estimular l’esperit crític entre els lectors més joves. Llibres d'assaig i programes públics per a la difusió del pensament i la història de les idees.

Arola Editors

Mòdul 61


Arola Editors és una editorial amb seu a Tarragona fundada l’any 1998. D’aleshores ençà ha emprès cinc línies editorials d’una trajectòria continuada i consolidada en el món de l’edició catalana: Edicions de literatura catalana: Tant contemporània com de clàssics catalans en els tres gèneres literaris (narrativa, poesia i teatre) així com la publicació de traduccions literàries. En aquesta línia s’emmarquen les col·leccions: “La gent del Llamp”, tots els gèneres; “Biblioteca Catalana” de clàssics catalans; “La Miloca”, de narrativa contemporània; “Opera Prima”, d’autors novells; “Dàctil”, de poesia contemporània; “La imatge que parla”, de poesia i fotografia; i “Textos a part”, de teatre contemporani. Edicions de llibres d’art, llibres de fotografia, reproducció de pintures, catàlegs, fotografia històrica. Edicions de llibre infantil, contes, llibres de música, cançoners, poesia infantil. Edicions d’excursionisme i natura, guies, reportages, medicina. Edicions d’història i assaig, tant local com general. Les col·leccions que abraça aquesta línia editorial són les següents: “Atenea”, “Quaderns d’Art, Símbol i Pensament”, “Microhistòria”, “Els llibres del Consell”, “Morera”, “Biblioteca de recerca”.

Art Innova

Mòdul 8-9


Art Innova és una empresa formada per diversos professionals vinculats des de fa molt de temps al món editorial, que a través de la seva experiència han volgut fer un homenantge al llibre i a la literatura catalana. El primer projecte llançat al mercat ha estat un faristol únic i exclusiu, el qual reflexa la llengua, la cultura i els valors del conjunt dels Països Catalans.

Associació d'Editors d'Andorra

Mòdul 3


L’Associació d’Editors d’Andorra, l’Associació Llibre del Pirineu i el Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra participen a La Setmana amb l’objectiu de promoure els llibres i els escriptors pirinencs i andorrans. Agrupa els principals segells actius del Principat d’Andorra, amb l’objectiu de donar suport a la producció editorial andorrana, Editorial Andorra, Editorial Límits, Anem Editors, Aloma Editors, Editorial Mesclant i Revista Col·lectiu Portella.

Associació d'Editors del País Valencià

Mòdul 40


AEPV es centra en la promoció i difusió dels llibres i publicacions editats per les editorials valencianes.

Associació Llibre del Pirineu

Mòdul 3


L’Associació Llibre del Pirineu es va crear el 2010 amb la voluntat de promoure els llibres produïts dins l’àmbit territorial pirinenc i els seus autors.

Barcanova

Mòdul 48-49


Editorial Barcanova és una empresa fundada l'any 1980. Les seves publicacions s'engloben en dos àmbits. En primer lloc, els llibres i materials escolars, elaborats amb la voluntat d'oferir eines eficaces per als alumnes i que potenciïn la tasca del professorat. En segon lloc, obres literàries per a totes les edats: primers lectors, literatura infantil, llibres per a joves i literatura per a adults. Des dels seus inicis, l'activitat d'Editorial Barcanova ha estat plenament integrada en el teixit educatiu i cultural de Catalunya i vinculada, molt íntimament, a la difusió de la llengua i la cultura catalanes. Amb més de trenta anys d'existència, Editorial Barcanova continua responent als nous reptes de cada dia i millorant amb l'ajuda dels molts amics que ens acompanyen en aquest viatge.

Baula

Mòdul 38-39


Baula va ser fundada el 1993 a Barcelona, vinculada al Grupo Edelvives. Des d’aleshores, hem publicat materials per a diferents etapes educatives (Educació Infantil, Educació Primària, ESO i Batxillerat) i llibres de literatura infantil i juvenil que abasten des de zero fins a setze anys.

Beascoa

Mòdul 24


Aquest segell porta més de tres dècades publicant llibres per als lectors més joves. Des de 2001 forma part de la divisió infantil de Penguin Random House. El seu catàleg, amb més de 1.500 títols, està centrat en l'àmbit exclusivament infantil (de 0 a 7 anys) i es distribueix en tots els territoris on és present el grup editorial. La trajectòria històrica de Beascoa ha estat sempre atenta al desenvolupament de conceptes editorials i formats nous; tots ells, projectes dirigits als lectors més joves, amb la intenció de simultanejar l'aprenentatge i la diversió. Per tal d'arribar al màxim nombre de joves lectors, Beascoa també s'ha fet un lloc en el seu catàleg per als personatges més populars de l'escenari infantil. Així, llibres tendres i didàctics com els de Peppa Pig, Valeria Varita, Elmer, Beatrix Potter, el Peix Irisat o els referents pedagògics de Fisher-Price i Dora la exploradora, conviuen amb sòlides propostes locals, profusament il•lustrades i més tradicionals.

Ben Vil

Mòdul 22-23


BEN VIL , SA neix l'any 1958 de la mà del Sr. Eduardo Beneyto i de la seva esposa Mª. Àngels Vilalte amb el nom de BEN TOR com a empresa familiar que es dedica a la venda i distribució de llibres al major i al detall, amb seu a Barcelona. En L'any 1988 es converteix en societat anònima i canvia l'antic nom per l'actual (BEN VIL , SA).

Bernat Metge

Mòdul 19


Els clàssics grecs i llatins traduïts al català en una acurada edició bilingüe comentada que a més de fixar un cànon, projecten la saviesa dels clàssics cap al futur.

BiraBiro

Mòdul 14-15


Després d’uns quants anys d’experiència en el sector editorial ens vam decidir a fer realitat una idea que ens acompanyava des de feia temps: tirar endavant el nostre propi projecte dedicat a la literatura infantil i juvenil. A BiraBiro ens agrada llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, distreure’s, passar-s’ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer… El nostre desig és oferir-vos propostes de títols engrescadors, desenfadats i potser transgressors, però sempre amb el rigor i la qualitat que són inherents en l’amor pels llibres i que volem que defineixin sempre el segell BiraBiro. Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura.

Blackie Books

Mòdul 48-49


Blackie Books És Una petita editorial independent fundada a Barcelona el 2009. Es distingeix per la seva catàleg eclèctic,que va des dels clàssics fins al àlbum infantil,Passant per l'assaig del pop i la literatura contemporània, així com per els seus dissenys cuidats en tapa dura de gran qualitat.

Brau Edicions

Mòdul 34


Des de 1993 Brau Edicions ha desenvolupat una sòlida trajectòria dins el món editorial català. Una important part del seu fons editorial està dedicat a promoure el patrimoni cultural, tradicional i natural de les diverses comarques catalanes. No obstant això, Brau Edicions està oberta a altres línies editorials com la narrativa clàssica i contemporània, la narrativa de viatges o el conte infantil.

Bridge

Mòdul 24


BRIDGE és un pont entre generacions. Va dirigit a un públic de joves adults i d’adults joves, d’aquells que volen aprendre coses, que necessiten eixamplar el seu món, que busquen un nou camí. A BRIDGE els llibres són tan únics com els seus lectors. Sorprenen en el fons, en la forma, en l’estil, el contingut. Provoquen, fan riure, són contundents. Mesclen gèneres, salten de la ficció a la no ficció, creen formats, mai tenen por.

Bromera Edicions

Mòdul 12-13


A Bromera ens esforcem per oferir als lectors obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura. El catàleg de Bromera està format per gèneres molt diversos i per col·leccions adreçades a totes les edats, combina l’experiència de trenta anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove que aposta per la innovació i l’ús de les últimes tecnologies en benefici del món del llibre i la lectura. La trajectòria de Bromera està històricament compromesa amb el món de l’educació i amb valors culturals, ecològics i solidaris. L’oferta literària de Bromera, amb autors i autores de tot l’àmbit lingüístic i traduccions d’escriptors internacionals, es complementa amb una proposta creixent i sòlida de treballs lexicogràfics i de materials curriculars i complementaris per a l’ensenyament.

Bruíxola

Mòdul 30-31


Grup Editorial Bruño és un segell de referència en l'edició de llibres escolars des de l'inici de la seva trajectòria, en 1898, amb la constant publicació de novetats adaptades als requeriments pedagògics promoguts pels successius sistemes educatius. En 1988, després de gairebé un segle de marxa, va iniciar la publicació de materials complementaris, biblioteca d'aula, llibres de formació del professorat, obres de referència i col·leccions de literatura infantil i juvenil, per a oferir una àmplia gamma de col·leccions, moltes d'elles avalades per prestigiosos premis.

Cafè Central Poesia

Mòdul 32


Cafè Central és una editorial independent fundada el 1989, que edita bàsicament poesia. Té tres col•leccions: • Jardins de Samarcanda (des de 1992). Ha publicat 86 títols, la meitat dels quals, traduccions de poetes estrangers. en coedidció amb Eumo. • Balbec. Llibres en la frontera entre la narrativa i la poesia. • Ferida Oberta. Llibres de reflexió sobre la poesia. En coedició amb AdiA.

Capital Books

Mòdul 57-58


Capital Books neix amb la vocació de publicar llibres per ser llegits i gaudits. Literatura d’entreteniment en català i de qualitat. Llibres que ens faran tornar a llegir. Capital Books és un segell creat per 9 Grup Editorial, format per Angle Editorial i Cossetània Edicions.

Casa Anita Llibres

Mòdul 48-49


Casa Anita Llibres és una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil i àlbums il•lustrats per a infants i adults. Estem al bell mig del barri de Gràcia, en els baixos d’un edifici de principis de segle als voltants del mercat de la Llibertat. A Casa Anita ens agrada el que fem, sabem perquè ho fem i en el que creiem. • Creiem que els llibres per a infants han de ser bons llibres: bons textos, bones imatges i boniques edicions. • Creiem en les il•lustracions ben fetes i en el seu gran valor en la construcció narrativa dels àlbums il•lustrats. • Creiem en els llibres per a infants i joves com a obres literàries i artístiques i no eines exclusivament pedagògiques. • Creiem que els bons llibres estan per sobre de modes, valors o “èxits” de vendes. • Els bons llibres no passen mai de moda. • Un bon llibre per a infants és també un bon llibre per a adults.

Casa del Llibre

Mòdul 20


Casa del Llibre és una llibreria ubicada al cor de Barcelona des de l’any 2000. La nostra intenció és ser una llibreria de referència en llibres de fons en totes les àrees i al mateix temps, estar al dia en les novetats editorials. El que més ens agrada als llibreters de Casa del llibre és recomanar als lectors totes aquelles lectures que ens han entusiasmat o que creiem que poden entusiasmar al lector.

Catedral

Mòdul 24


CATEDRAL són llibres sobre mons únics i suggeridors, ja siguin ficticis o reals. I és que l’editorial també publica obres de no ficció que ens fan canviar la nostra manera de mirar la realitat.

Club Editor

Mòdul 24


Club Editor és una editorial independent que publica literatura contemporània en català. Va ser fundada el 1959 per dos escriptors, Joan Sales i Xavier Benguerel. La seva col·lecció “El Club dels Novel·listes” era la plataforma on Mercè Rodoreda publicava les seves novel·les. Incerta glòria, de Joan Sales, és una de les obres capitals del segell, que cultiva el long seller. La proporció d’autors catalans traduïts a altres llengües hi és important. El secret per aconseguir-ho: triar bé les obres i treballar els textos a fons. Al costat d’aquesta col·lecció, Club Editor publica cròniques i epistolaris a “La Cara fosca de les Lletres” i ha creat “La Dula” per acollir-hi els llibres que volem publicar encara que no encaixin en cap línia editorial. A casa nostra hi conviuen tots els representants de la prosa, siguin clàssics o moderns: novel·les, contes, assaig disfressat de ficció, novel·la gràfica... No som aficionats a les línies sinó a les obres que val la pena llegir.

Coco Books

Mòdul 12-13


COCO BOOKS és un projecte editorial que pretén estimular la creativitat a través de les arts plàstiques i que ofereix un tipus de lectures molt personals. Cuidem al màxim l'estètica i la qualitat de les nostres publicacions, ja que per a nosaltres contingut i aspecte visual són indestriables.

Columna

Mòdul 38-39


Columna Edicions, fundada l'any 1985, va irrompre amb èxit en el món editorial català amb la vocació de crear lectors mitjançant la publicació d’autors estrangers com ara Tom Sharpe, David Leavitt, Bret Easton Ellis, Jay Mclnerney, Woody Allen i la recuperació de grans obres clàssiques per al seu catàleg, com la monumental A la recerca del temps perdut, de Marcel Proust, o Viatge a Itàlia, de Goethe, a la vegada que editava joves autors catalans. Actualment disposa d'un dels millors catàlegs d'obres d'autors catalans, entre els quals es troben Emili Teixidor,Ferran Torrent,Empar Moliner, Maria Barbal,Toni Soler, Antoni Pladevall,Albert Villaró,Sílvia Soleri Martí Gironell, combinat amb la publicació de traduccions d’autors de gran actualitat com ara Jonathan Franzen, Tom Wolfe, Mathias Enard, Åsa Larsson, Federico Moccia o Stieg Larsson. El seu catàleg està integrat principalment per obres de narrativa, tot i que actualment, a causa de la diversificació de gèneres, publica també obres de no-ficció. Durant els últims anys Columna ha experimentat una gran expansió pel seu coneixement de les necessitats del lector en català, per una política de vendes pròpia d'un mercat normalitzat i per apostes pioneres en l'àmbit de l'edició, com ara la publicació dels anomenats llibres mediàtics. Convoca el premis Nèstor Luján de Novel·la Històrica. Publicaels següents premis de novel·la: Premi PrudenciBertrana, Premi Pin i Soler i Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

Comanegra

Mòdul 46-47


Comanegra és una editorial independent barcelonina, que neix amb la voluntat d'aportar propostes originals i fresques al lector, centrades en la difusió cultural i artística, la narrativa d'emocions i de creixement personal, oci i gastronomia, així com en àlbums il•lustrats per a nens i joves. Treballem els llibres amb cura i il•lusió i apostem per la producció local, amb la recent creació del segell Llibre Local

Combel Editorial

Mòdul 46-47


Combel Editorial és un segell que des de l'any 1989 edita llibres il•lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors. El nostre catàleg comprèn un ventall molt ampli de títols, des dels llibres de roba o de bany i els llibres de tot cartró per als més petits, fins als contes i els llibres de coneixements per als nens i nenes fins a nou anys. La selecció dels materials que editem es fonamenta en dos principis bàsics: la presència d'un valor educatiu al darrere, i l'exigència de qualitat, tant pel que fa al text com a la il•lustració. Aquests principis es tradueixen en el desig de recollir les propostes més interessants dels autors i il•lustradors nacionals, i el propòsit de fixar-nos en el que s'edita a l'estranger per traslladar els projectes més innovadors al nostre àmbit cultural.

Companyia Central Llibretera

Mòdul 6-7


La Central es va fundar a Barcelona l'any 1995 amb l'objectiu de dur a terme un projecte llibreter únic, homogeni i que fes incís en la mediació cultural. És per això que La Central prima la selecció bibliogràfica, proporcionant un fons ric i diversificat especialitzat en l'àmbit de les Humanitats (Antropologia, Arquitectura i Disseny, Art, Cinema i Fotografia, Estudis clàssics, Filologia, Filosofia, Història, Narrativa, Poesia, Teatre i Arts escèniques, Ciències socials i Estudis culturals). Així mateix, La Central para una atenció especial a l'edició internacional, de manera que la llibreria sigui una eficaç corretja de transmissió dels principals corrents intel.lectuals del moment, així com un efectiu servei d'informació per als lectors. Actualment, el 40% del fons bibliogràfic de La Central està conformat per llibres internacionals, entre els quals s'inclouen les principals novetats editorials en llengua francesa, anglesa, italiana, alemanya i portuguesa.

Corimbo

Mòdul 48-49


¡Vint anys! El 1998 vam fundar Editorial Corimbo conjuntament amb l'editorial francesa l'École des Loisirs. Després de gairebé quinze fantàstics anys junts, el 2013 va arribar el moment de seguir en solitari el nostre camí. Gràcies, Jean, Arthur, Jean-Louis i Isabelle per la vostra confiança i ajuda en aquests intensos anys. Ara, Editorial Corimbo és una petita editorial barcelonina, independent i familiar. Som, per tant, una editorial mediterrània que parafrasejant J. M. Serrat "porta el seu llum i la seva olor per allà on vagi". Després centenars de textos, d'històries i milers d'il·lustracions, hem arribat fins aquí amb enorme energia i ganes de continuar publicant bells llibres per a nens. La nostra ambició no és altra que la de fer que s'ho passin bé, molt bé, amb un dels nostres llibres. Maurice Sendak, Arnold Lobel, Margaret Wishe Brown, Robert McCloskey, Margaret Williams, Astrid Lindgren són alguns dels autors "clàssics" que anem rescatant per al nostre catàleg. Mario Ramos, Komako Sakai, Kitty Crowther, Chris Raschka, Claude Ponti o Beatrice Alemagna, entre molts altres, l'enriqueixen. En definitiva, un catàleg amb els millors autors, tant clàssics com contemporanis, va conformant la nostra proposta. Són autors i il·lustradors, tots ells, amb la increïble capacitat de fer harmoniosa aquesta difícil equació entre un text i una il·lustració per convertir-la en ... màgia! Publiquem pocs llibres a l'any, per tant, cada un d'ells és llegit i rellegit un milió de vegades. No encertem sempre amb el gust dels nostres petits lectors. Això és impossible. Això sí, tots els llibres que publiquem ens apassionen i això és un plaer. Davant els múltiples desafiaments en el món del llibre, el nostre futur descansa en els nostres amics naturals: famílies, biblioteques, professors, educadors, prescriptors i, per descomptat, llibreries sense les quals, evidentment, no existiríem.

Cossetània Edicions

Mòdul 55-56


Cossetània Edicions és una editorial generalista especialitzada en la publicació de llibres sobre natura, esport, excursionisme, cuina (general i saludable), turisme i cultura popular, que aposta també per la divulgació científica, el llibre pràctic i d’altres temes d’interès actual, i que compta també amb una creixent línia infantil relacionada amb la mateixa temàtica. Publica un centenar de llibres a l’any.

Cruïlla

Mòdul 38-39


Cruïlla és una editorial dedicada a la publicació de llibres de literatura infantil i juvenil i materials educatius per a les escoles. El Vaixell de Vapor i Gran Angular són les col·leccions més conegudes i emblemàtiques de l'editorial. Cruïlla pertany al grup editorial SM, present en diversos països d'Amèrica Llatina. Tant Cruïlla com el grup destinen els beneficis a programes i obres de caire social que gestiona la Fundació SM. Cruïlla és un punt de trobada d'autors, il·lustradors, editors i professionals diversos que fan possible la publicació d'obres literàries i materials didàctics de qualitat per a infants i joves. La nostra voluntat és oferir continguts i serveis culturals i educatius que siguin un instrument d'utilitat i d'ajuda a totes les persones que treballen per fer una societat més lliure i humana, ja sigui des del món de la cultura i l'educació com des de la família o altres àmbits d'influència.

Destino

Mòdul 38-39


Edicions Destino ha editat des de la seva creació el 1942 als més importants escriptors espanyols de la segona meitat del segle XX: Miguel Delibes, Fernando Arrabal, Camilo José Cela, Álvaro Cunqueiro, Jesús Fernández Santos, Juan Goytisolo, Carmen Laforet, Carmen Martín Gaite, Ana María Matute, Josep Pla, José Luis Sampedro, Rafael Sánchez Ferlosio, Ramón J. Sender i Gonzalo Torrent Ballester. Així mateix, ha contribuït a l'èxit de noves generacions de narradors amb l'edició d'obres d'autors com Manuel Vicent, Francisco Umbral, Juan José Millás, Rosa Regàs, Eugenio Trías, Rafael Argullol, Carme Riera, Valentí Puig, Andrés Trapiello, Antonio Soler, Lorenzo Silva o Lucía Etxebarria. Entre els autors estrangers incorporats al catàleg de Destinació a través de magnífiques traduccions destaquen Bohumil Hrabal, George Orwell, Doris Lessing, Naguib Mahfuz, Sebastian Haffner, Andrea Camilleri, Per Olov Enquist, DBC Pierre, Yann Martel, Mihail Sebastian, Elfriede Jelinek o Leo Perutz.

Días Contados

Mòdul 6-7


Días Contados és una societat de responsabilitat limitada sense particular ànim de lucre, depenent, barcelonina i per tant bilingüe, liberal, afable, modesta i amant de la literatura, que edita en traduccions cuidades al català i al castellà, sense distinció, amb data de caducitat i sota presentació austera i polida, petits textos majors dels lletres contemporànies pel sol gust de fer-ho: Akutagawa, Bergounioux, Caillois, Ceronetti, Gadda, Gracq, Green, Léautaud, Mancinelli, Ponge. Benvingut siguis, amic lector.

Documenta Balear

Mòdul 42


Edicions Documenta Balear és una editorial independent, fundada l'any 1991 a partir de la productora d'edicions del mateix nom. Té la seu social al carrer de Sant Miquel, 5, 1r, 07002 Palma (Illes Balears). La seva línia editorial està centrada en la divulgació de la història de les illes Balears, l'assaig i l'edició acadèmica. Les col·leccions «Menjavents», «Quaderns d'Història Contemporània de les Balears», «La Guerra Civil a Mallorca, Poble a Poble» i «Arbre de Mar» en són un exemple. L'any 1998, va encetar dues noves col·leccions, amb la intenció, d'una banda, de donar a conèixer nous valors de la literatura catalana («Magatzem Can Toni») i, d'altra banda, d'editar autors de la literatura mundial («Varoic»). L'editorial ha diversificat i augmentat la seva oferta amb noves col·leccions: «Bri. Quaderns de Natura»; «Itineraris»; «El Bufador», llibres que van acompanyats d'un CD; «Plecs de Cultura Popular»; «Quaderns de Gloses»; «Papers de l'Institut»; «Plural», en llengües diferents del català, i «La Cantàrida», de poesia. A més, l'editorial té una línia específica de llibres didàctics. L'any 2016, el catàleg del seu fons editorial consta de prop de 600 títols.

EDEBÉ

Mòdul 62


El grup editorial edebé va sorgir a principis dels anys vuitanta. Els continguts educatius i la literatura infantil i juvenil són les seves principals línies de negoci, que el situen entre les empreses principals del sector educatiu al nostre país. El catàleg de literatura infantil i juvenil comprèn des de títols per a nadons (amb llibres interactius de tela, bany i cartró) fins a literatura juvenil. Edebé sempre prioritza la qualitat de tots els seus productes, tant pel que fa al format com al contingut. La missió d'edebé és contribuir al desenvolupament integral dels infants i joves des de totes les dimensions de la persona.

Edicions 3i4

Mòdul 40


Va ser l'any 1968, a les portes de la primavera, quan es va fundar la llibreria Tres i Quatre. L'editorial hi anava al darrere, tot i que, de iure, no es va formalitzar fins el 1974, un any més tard de la primera edició dels Premis Octubre. Ambdues, editorial i llibreria, formaven l'embrió d'un projecte cultural centrat en l'àmbit de les publicacions primer i, poc després, obrint-se a la dinamització cultural del País Valencià. Els seus fundadors, el tàndem Eliseu Climent-Rosa Raga, van engegar els motors d'aquesta aventura que, en els seus inicis, va prendre forma de societat, amb la participació, a més, de Joan Senent i Anaya, Joan Senent i Moreno, Santiago Ninet i Joan Fuster. Actualment, Edicions Tres i Quatre continua jugant un paper fonamental en la promoció cultural des del País Valencià, aportant, però, al debat una nova mirada crítica i un enfocament global.

Edicions 62

Mòdul 20


Edicions 62 va néixer l’any que li dóna nom. Exactament, per Sant Jordi del 1962, quan va aparèixer el primer llibre de la nova empresa: Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. En molt poc temps, i a desgrat d’unes circumstàncies que no eren ni políticament ni econòmicament favorables, l’editorial va arribar a ser com la volien els seus fundadors, Ramon Bastardes i Max Cahner: una editorial generalista, universal i moderna. En aquest sentit, va ser decisiva la tasca de qui n’ha estat director literari durant prop de 40 anys, Josep M. Castellet. Al llarg de la seva trajectòria, que s’ha mantingut coherent a desgrat de les vicissituds històriques i empresarials, Edicions 62 ha constituït un catàleg de més de 4000 títols, que es caracteritza per la diversitat i la riquesa. Edicions 62 ha estat pionera, a Catalunya, en la incorporació d’escriptors contemporanis de tots els camps i procedències, i ha promogut també, per mitjà de col·leccions específiques, la difusió dels clàssics universals de la literatura i del pensament i dels clàssics de la literatura catalana. Publica obres de pràcticament tots els gèneres i en totes les modalitats d’edició: poesia, teatre, narrativa, assaig, biografies i memòries; edicions de butxaca, llibres de text i edicions escolars d’obres literàries; diccionaris i enciclopèdies, grans obres il·lustrades, etc. El seu ritme actual de publicació és d’una centena de títols nous cada any.

Edicions 96

Mòdul 40


Edicions 96 som una editorial amb més de vint anys d’experiència, a cavall entre Carcaixent i la Pobla Llarga, nascuda al caliu de l’escola en valencià. Se’ns coneix sobretot per la nostra línia d’agendes escolars, que cobreix la totalitat de les etapes educatives, i per les nostres col·leccions de literatura infantil i juvenil i poesia, que hem ampliat amb col·leccions d’assaig, literatura per a persones adultes i, recentment, amb àlbums il·lustrats. Des del nostre compromís personal i professional amb el nostre entorn més immediat, treballem per oferir als nostres clients materials educatius i divulgatius interessants així com obres de gran qualitat literària i plàstica, majoritàriament d’autors i autores valencians.

Edicions Aïllades

Mòdul 42


Les noves tecnologies permeten abaratir de forma notable els costos de l'edició de llibres i les editorials convencionals hauran d'adaptar-se a aquesta situació per a ser competitives. La majoria d'autors té dificultat a l'hora de trobar una editorial que publiqui els seus llibres. Per als escriptors emergents és pràcticament impossible.Edicions aïllades sorgeix com a necessitat per cobrir la demanda creixent dels personis interessades a publicar la seva obra. Facilitem el procés d'assessorament en l'autoedició, distribució i promoció del llibre.Tot això acompanyat de la publicació on line a través de la Plataforma literària en línia d'Edicions aïllades.

Edicions AT

Mòdul 61


Les Agendes de la Terra ens proposen una agenda plena de continguts adicionals amb reflexions i propostes al voltant del consum responsable, la solidaritat, la sostenibilitat i la defensa de la llengua i la cultura catalana.

Edicions Avantsala

Mòdul 34


Avantsala és una nova editorial independent en català. Neix amb la motivació de portar al públic català textos que puguin obrir o reobrir espais interiors d’avantsala. Per aquest motiu seleccionem textos diferents que puguin establir diàlegs que obeeixin més a realitats internes que no pas externes. I per arribar encara més al lector en català aquí i ara, els acompanyem d’un pròleg i d’un epíleg que situen el text i que ens l’acosta encara més al moment actual.

Edicions Cal·ligraf

Mòdul 32


Som una editorial amb seu a Figueres. La nostra línia editorial se centra bàsicament en la literatura: recuperació d'obres clàssiques actualitzades amb estudis introductoris; traduccions i, evidentment, obres de creació d'autors actuals. També publiquem els llibres infantils en català de Dani Torrent (Piu-piu, Àlbum per a dies de pluja...). Publiquem també una revista literària en format llibre, Encesa Literària (de moment dos volums, el darrer dedicat a Maria Àngels Anglada).

Edicions de 1984

Mòdul 50-51


Edicions de 1984 portarà a la Setmana tots els títols que configuren trenta-quatre anys de tasca editorial dedicada a apropar al lector a la millor literatura universal. De narrativa a poesia i assaig, d’autors inqüestionables a noves promeses per descobrir, d’autors catalans a autors estrangers. Tots ells a l’abast del lector durant els dies de la Setmana del llibre en Català: de la novetat més recent, als títols històrics del nostre catàleg.

Edicions del Bullent

Mòdul 34


Edicions del Bullent som una de les editorials independents del País Valencià de més llarga trajectòria. Comencem a publicar el 1983 amb vocació d'abastir els valencians de llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col•leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans; també de cultura popular i territori, d'assaig i de suport a l'ensenyament.

Edicions del Periscopi

Mòdul 44-45


Som una editorial independent, jove i valenta que publica bona literatura en català. A Periscopi apostem tant per autors catalans com per traduccions d’altres llengües, i tenim clar que aquesta aposta consisteix a incorporar a la cultura catalana noms que aportin atreviment, modernitat i novetat. Ens mou el respecte a un ofici, editar llibres, que considerem més necessari que mai. Busquem aquells lectors de narrativa que exigeixen una experiència lectora gratificant i plena en la nostra llengua. Creiem en el valor del llibre com a eina que ajuda a transformar i millorar la societat. Cuidem tots els detalls al llarg del procés editorial, des que ens arriba el manuscrit fins que el llibre està a les mans del lector. Oferim un catàleg coherent, acurat i necessari que parteix del nostre amor a la literatura i de la creença que aquesta mereix arribar al major nombre possible de persones. Valorem l’originalitat, la diferència, el talent i l’excel·lència, i creiem que mereixen ser recompensats. Creiem en la intel·ligència del lector i esperem poder-nos guanyar la seva confiança a través de la feina ben feta, de l’esforç, de la il·lusió i la professionalitat. A través, en definitiva, dels llibres publicats. A més de la impremta, a la dècada de 1430 Gutenberg va inventar i comercialitzar un aparell que permetia veure-hi per sobre de la multitud als peregrins que assistien a un festival religiós d’Aquisgrà. Era el predecessor del periscopi, que avui en dia s’empra per detectar objectes situats fora del camp de visió, i que deu gran part de la seva fama a l’ús que durant molts anys n’han fet els submarins. Es tracta, doncs, d’un objecte que casa a la perfecció amb la nostra voluntat de cercar més enllà d’allò que és evident.

Edicions del Pirata

Mòdul 2


Edicions del Pirata és una editorial de llibres infantils i juvenils. Publiquem llibres a partir de 2 anys i fins a 13 anys. Oferim activitats literàries a les escoles: visites dels escriptors, gimcanes literàries, concursos literaris i fins i tot xerrades sobre com funciona un editorial. Aquest any 2019, Edicions del Pirata celebra els 15 anys de vida.

Edicions Galerada

Mòdul 8-9


Galerada és una petita editorial cooperativa del Maresme, creada l'any 1996, especialitzada en l'edició d'assaig, poesia i narrativa i de revistes universitàries.

Edicions LU

Mòdul 22-23


Ediciones Lu desde 1997 dedicada a promoure el coneixement a través del llibre pràctic, d’aficions i il•lustrats. Tambè en català a desenvolupat una part del seu catàleg amb assatjos d’interès local i llibres infantils de primeres edats i destinats a promoure la lectura entre els infants.

Edicions Saldonar

Mòdul 44-45


Saldonar és una editorial independent que va presentar els primers llibres el Sant Jordi del 2010. #Periodisme La col•lecció Periodistes incorpora llibres d’investigació periodística escrits per membres del Grup Barnils, amb l’objectiu d’aprofundir en qüestions silenciades pels mitjans de comunicació, o directament maltractades. Ha incorporat originals que avui són models de bones pràctiques en l’àmbit periodístic, d’autors de referència com Sara González, Jordi Borràs, Lluc Salellas i Vilar, Gemma Garcia Fàbrega, Jordi Marsal o Sònia Bagudanch. En paral•lel, publica llibres de reflexió sobre el periodisme o d’actualitat, amb textos, entre d’altres, de Joan Julibert, Andreu Pujol Mas, Jordi Panyella o Joan Serra Carné i Sara González. #Narratives Novel•les i narracions directes, que celebren la vitalitat, amb una llengua i un estil contemporanis, d’escriptors que valoren la creació com un acte de comunicació amb el lector de tu a tu, per intentar ocupar l’espai difícil entre la literatura de qualitat i l’entreteniment. Dona protagonisme tant als escriptors amb una trajectòria ferma com als que proposen una primera obra en la qual trobem que és lògic creure. Ha publicat, entre d’altres, Mercè Foradada, Núria G. Caldés, Anna Molina, Sebastià Bennasar, Xavier Vernetta, Pep Bertran i Vicent Sanz Arnau. #Poemes A la col•lecció Poemes s’ha traduït per primer cop Milo De Angelis, premi Viareggio a Itàlia per Tema de l’adéu. Ha volgut posar la poesia de l’Alguer al mateix nivell que la de la resta del domini lingüístic amb l’edició a cura de Joan-Elies Adell de l’antologia La Tercera Illa i de l’obra poètica completa (més un llibre inèdit) d’Antoni Coronzu. El mateix Joan-Elies Adell ha publicat a la col•lecció Res no és personal. També té en el catàleg poemaris de Jordi Cervera, Conxita Jiménez i Ramon Cardona.

Edicions Sidillà

Mòdul 36


Edicions Sidillà neix a finals del 2010 després que les persones que en formen part i l’han fundada, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó hàgim fet durant anys de novel·listes, de periodistes de publicacions diàries o periòdiques, i hàgim estat sobretot lectors. Durant aquests anys, també hem corregit, hem escrit critiques, llibres d’història, hem treballat en fotografia i hem editat revistes, quaderns i llibrets. Sovint amb altra gent i sempre sota l’empara d’altres editorials o d’altres grups.

Edicions Xandri

Mòdul 54


Edicions Xandri és un projecte literari nascut l'any 2014. Va néixer amb l’objectiu de situar al centre de la cultura l’interès per la lectura i el consum de llibres. Aposten per autors i obres amb dificultats d’accés a un mercat editorial hipercomercialitzat, sense renunciar a la qualitat i a les bones històries. Una de les seves missions és crear segells amb personalitat pròpia entre els quals destaca l'aposta per la novel•la negre. Des del seu naixement ha publicat 13 llibres entre els quals i hi ha poesia, novel•la negra i fantàstica i reculls de relats.

Editorial Àgilment

Mòdul 61


Són quatre llibres d’activitats i propostes per aprendre més sobre la nostra llengua. Endevinalles, enigmes, l’origen de les paraules... Una mica de tot per passar una bona estona coneixent noves parules en català.

Editorial Alpina

Mòdul 55-56


L'Editorial Alpina és una editorial especialitzada en la realització de mapes i publicacions al servei del món excursionista, la cultura i la natura. Editorial amb més de 70 anys d'experiència en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp aplicada a les més de 150 publicacions que representa el nostre catàleg i que s'actualitza periòdicament.

Editorial Alrevés / Crims.cat

Mòdul 14-15


Editorial Alrevés/Crims.cat és una editorial especialitzada en la narrativa, l'assaig i la novel•la negra. La col•lecció de novel•la negra en català se'n diu Crims.cat i és una col•lecció amb voluntat d'englobar tot tipus d'etiquetes i subgèneres: negre, policíac, espionatge, detectivesc, enigma... Una col•lecció que aposta clarament per la novel•la negra catalana, on s'han publicat autors com Andreu Martín, Agustí Vehí, Jordi de Manuel, Jaume Benavente, Sebastià Bennasar, Rafael Vallbona.

Editorial Arrela

Mòdul 42


Arrela neix el 2013 a Menorca. Des de la perifèria de la perifèria publiquem exclusivament en català autors amb projecció dins tot el nostre àmbit lingüístic. Narrativa, assaig i una clara aposta per la poesia, sempre seguint criteris d’ecoedició.

Editorial Astronave

Mòdul 12-13


Astronave és el segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial. Un segell amb identitat pròpia en el qual es publiquen tot tipus de llibres il·lustrats per al públic jove. Norma Editorial porta quaranta anys en el mercat i és un referent en l'edició de còmic i llibre il·lustrat. Astronau vol seguir la seva vocació de fer llibres de qualitat, tant en el seu format com a contingut, per a un públic general.

Editorial Bambú

Mòdul 46-47


Editorial Bambú és un segell d’Editorial Casals que, des de l’any 2006, edita obres literàries d’ara i de sempre per a lectors a partir de sis anys. Els títols que integren el nostre catàleg pertanyen a gèneres molt diversos, però tots comparteixen un tret comú, prioritari i irrenunciable: la qualitat, literària i d’edició. Per això, el criteri de selecció no és menys rigorós pel que fa als autors de les il•lustracions que acompanyen alguns dels nostres llibres.

Editorial Barcino

Mòdul 10


Editorial Barcino, segell editorial de la Fundació Carulla especialitzat en clàssics, pretén apropar els grans autors de la literatura medieval catalana al gran públic. Això ho du a terme especialment a través de dues col•leccions: Tast de Clàssics, que adapta els textos al català actual perquè arribin a tothom, i la Biblioteca Barcino, que publica textos originals amb introduccions i anotacions aclaridores per al lector culte.

Editorial Base

Mòdul 53


Editorial Base fou fundada l’any 1972 amb un clar compromís al servei del país. En la creació de l’editorial va tenir un paper rellevant l’eminent historiador Santiago Sobrequés i Vidal. En un moment en el qual es vivien nombroses tensions pels canvis polítics i socials, l’objectiu i el punt de vista conceptual de la nova empresa editorial era difondre la nostra cultura i donar a conèixer la nostra història. És per aquest motiu que la nostra línia editorial va encaminada a publicar llibres d’elevada qualitat científica escrits per especialistes en cada un dels diversos temes històrics que contribueixin a fer conèixer el nostre país. Editorial Base, des del primer dia, treballa en aquest objectiu, difondre el fet identitari català però de forma independent a cap grup polític o empresarial i amb una filosofia pròpia, oberta i diferent a altres editorials del país. Editorial Base està especialitzada també en l’edició facsímil d’obres històriques de gran importància per al coneixement i l’estudi de la història de Catalunya així com en l’edició de llibres de no ficció que comprenen l’assaig, l’actualitat política i social, la psicologia, la investigació periodística, l’humor, la divulgació i les biografies. En els darrers anys, l’editorial ha diversificat les seves publicacions amb la creació de noves línies editorials, una en el sector infantil i juvenil en la qual destaquen les aventures dels Barrufets, una nova línia de narrativa on es volen potenciar nous joves valors i una línia d’edicions de llibres de gran format on predomina la imatge. És per aquests motiu que Editorial Base sempre ha agraït l’esforç de tots aquells que col·laboren i donen suport a les nostres publicacions i que ens permeten consolidar-nos com una editorial sòlida amb uns clars objectius que complir.

Editorial Blume

Mòdul 46-47


A Blume publiquem en català llibres des de els més petits fins als joves. Tots les nostres edicions són il•lustrades en tot tipus d’estils i proposem des de atractius llibres d’aprenentatge fins les motivadores històries de ficció.

Editorial Claret

Mòdul 8-9


Editorial Claret, és una institució cultural creada pels Missioners Claretians amb la voluntat de servir l’Església i la cultura, i més particularment l’Església i la cultura catalanes.

Editorial Efadós

Mòdul 4-5


Recuperar i promoure la cultura popular catalana és la filosofia de la nostra editorial. Cada títol és producte d’un treball minuciós, fet amb cura i rigor, que permet difondre el valor del patrimoni col·lectiu.

Editorial Flâneur

Mòdul 6-7


L’Editorial Flâneur es defineix, per començar, com una editorial actual. Actual perquè pretén publicar llibres atemporals. Gaudim recorrent passatges amb la companyia de Baudelaire, Valéry, Beckett, W. G. Sebald, Camus, Canetti, Benjamin, Walser, Rilke, Gombrowicz, Bernhard, Blanchot... Autors actuals.

Editorial Fonoll

Mòdul 1


Editorial Fonoll dóna veu a joves escriptors, a la vegada que recupera l’obra d’autors oblidats de la nostra tradició. Dins el seu catàleg té col•leccions que abasten la poesia, la narrativa, l’assaig, els estudis històrics, els testimonis, la cuina i el llibre il•lustrat infantil.

Editorial Gedisa

Mòdul 6-7


Fundada en 1977, és una editorial especialitzada en llibres d'assaig al millor pensament, amb un gran fons editorial que inclou psicologia, sociologia, antropologia, filosofia, art, ciència i matemàtiques.

Editorial Gregal

Mòdul 35


L’Editorial Gregal va ser fundada el maig del 2011 per Jordi Albertí i Isabel Sanagustín amb la voluntat d’afavorir el diàleg entre la literatura i la història. És per aquest motiu que en el nostre catàleg hi predominen les obres d’història, d’assaig i de narrativa històrica. Però també hem obert les nostres portes a la creació poètica, al testimoni social, a l’enginy dels relats breus i a la màgia dels àlbums il•lustrats. Set col•leccions que guarden un sol secret: remar a favor de la cultura entesa com la suma de totes les formes d’art, d’amor i de pensament; entesa com a sinònim i màxima garantia de llibertat.

Editorial Les Hores

Mòdul 14-15


Les Hores és una editorial independent i entusiasta que publica obres en llengua catalana. Publiquem traduccions d’autors estrangersi obres d’autors catalans que fins ara no han estat editats en la nostra llengua. Ens interessa la literatura actual, però també volem recuperar autors del segle XX inèdits en català. Busquem llibres que ens permetin comprendre una mica més la realitat que ens envolta. Relats que ens parlin de les qüestions eternes al voltant de l’individu, les relacions humanes, el pas del temps..., però que també reflexionin sobre la societat i el món d’avui. Vetllem per la qualitat de les nostres publicacions mitjançant una selecció acurada dels escriptors i una tria rigorosa dels traductors i correctors que col•laboren amb nosaltres. Treballem perquè cada títol que publiquem contribueixi a la nostra voluntat d’explicar i fer-nos preguntes sobre la realitat en què vivim. Estaríem satisfets si els nostres lectorsentenguessin una mica més el món després de llegir-nos.

Editorial Maeva

Mòdul 12-13


MAEVA és una editorial fundada el 1985 que, en l'actualitat, gestiona la segona generació de la família. Qualitat, creativitat i innovació són algunes de les característiques que ens han distingit sempre i que ens han permès apostar pels millors autors per publicar-los en les diferents col·leccions del nostre catàleg. Durant aquests anys, hem crescut i canviat gràcies a autors i llibres que, en molts casos, han estat veritables fenòmens editorials al nostre país. Sempre hem anat a la recerca d'aquelles històries en què crèiem i que podíem transmetre amb entusiasme als nostres lectors.

Editorial Mediterrània

Mòdul 61


Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des de llavors tenim una missió molt clara: crear, distribuir i divulgar cultura i valors a través dels nostres llibres, productes i serveis. Estem especialitzats en llibres infantils, d'art i de religió.

Editorial Meteora

Mòdul 36


Editorial Meteora publica principalment novel•les dels millors autors catalans a la col•lecció Papers de Fortuna i llibres de no-ficció i divulgatius a la col•lecció Cronos. La poesia, amb més de 40 títols, l’editem dins la col•lecció Mitilene. També publiquem biografies il•lustrades de grans personatges de la cultura catalana, monografies d’arts plàstiques i àlbums infantils il•lustrats a la col•lecció Lola Anglada.

Editorial Minúscula

Mòdul 6-7


El nostre nom fa al·lusió a la lletra minúscula perquè preferim proposar llibres sense recórrer a estridències, gairebé en veu baixa. Això no significa, tanmateix, que renunciem a ser ambiciosos; volem construir un catàleg sòlid i atractiu, una constel·lació de llibres. Des de la tardor de l'any 2000, quan van aparèixer els primers títols –Las ciudades blancas de Joseph Roth i Verde agua de Marisa Madieri–, a minúscula ens dediquem a dibuixar sense presses aquesta constel·lació. Al nostre catàleg s'hi reflecteix un marcat interès per la cultura europea, per un patrimoni artístic que no ha entès mai de fronteres i per escriptors que, en èpoques decisives, van desxifrar amb extraordinària sensibilitat el signe dels temps. Però també hi troben lloc obres d'altres àmbits geogràfics: el que fa un ésser humà és com si ho fessin tots, deia Borges. No ens devem a una única tradició, sinó que podem aspirar a totes, sense obsessionar-nos per la pertinença o l'afecte però sense haver de negar-los, tampoc. Tan cosmopolita com això és com ens agradaria que fos el projecte editorial de minúscula. Publiquem sis col·leccions: Alexanderplatz, el nom de la qual fa referència a un dels llocs emblemàtics de la cultura en llengua alemanya del segle xx, acull traduccions de novel·les i assajos, amb la intenció de donar a conèixer als lectors algunes de les claus d’aquesta cultura i de l’extensa zona en què ha tingut influència. Paisajes narrados aplega narracions, diaris i faules de diferents procedències que ofereixen una perspectiva original sobre un indret, que pot ser una ciutat, una regió concreta o un paratge imaginari. Con vuelta de hoja inclou obres de caràcter exploratori i controvertit que adopten les variades formes de l'assaig, la biografia i l'autobiografia. Tour de force és una selecció de la millor literatura contemporània. Micra acull textos breus i singulars. Microclimes presenta una acurada tria d'obres de narrativa i assaig en català. editorial minúscula ha entrat en la segona dècada de vida. En volem donar les gràcies als lectors i als llibreters, que han dipositat la seva confiança en nosaltres i han compartit el nostre entusiasme pels llibres que ens fan una mica més savis i una mica més feliços.

Editorial Piolet

Mòdul 34


Des de 1999, Editorial PIOLET publica mapes excursionistes i guies senderistes. Fent difusió mitjançant les nostres publicacions del respecte per l'entorn a través de l'excursionisme. Publiquem mapes excursionistes i guies senderistes des de fa més de 15 anys. Gràcies a un rigorós treball de camp unit a un minuciós treball de gabinet estem en condicions d'oferir una cartografia precisa i en constant revisió. El nostre catàleg ofereix als amants de la muntanya 200 publicacions amb un alt nivell de detall i per a tots els nivells tècnics.

Editorial Sentir

Mòdul 22-23


Editorial especialitzada en el llibres relacionats amb els infants que tracta temes complexes de transmetre als nens d'entre 3 i 10 anys d'una forma positiva i agradable pels petits. Es publiquen temes com l'assetjament escolar, l'abús sexual o l’adopció.

Editorial Trípode

Mòdul 8-9


L'editorial Trípode va néixer el 2 de juliol de 2018, com a editorial independent. El seu objectiu és potenciar l’alta literatura i de manera especial amb noves veus d’autors i autores catalanes.

Editorial Vicens Vives

Mòdul 37


Des que es va fundar l'Editorial Vicens Vives ens hem dedicat únicament i exclusivament a l'edició de materials escolars per a tots els àmbits: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat i universitat. Vicens Vives disposa d'un ampli equip de professionals especialitzats en l'edició dels materials didàctics (professors de totes les àrees, pedagogs, dissenyadors gràfics, dibuixants, maquetistes, documentalistes, fotògrafs, informàtics, etc.) així com dels mitjans tecnològics més avançats que ens permeten, per mitjà de la investigació, desenvolupar nous sistemes a l'hora d'elaborar els materials i poder oferir i garantir productes de màxim nivell.

Educaula

Mòdul 38-39


Educaula62 és el segell de Grup62 dedicat exclusivament als llibres destinats a l’àmbit educatiu. Educaula62 millora l’oferta de llibres en català en aquest sector i aportar nous recursos als professionals de la docència i als alumnes: edicions comentades, autors clàssics i moderns, diccionaris, manuals i llibres dirigits específicament a escoles, instituts, universitats...

Ekaré

Mòdul 48-49


Edicions Ekaré és una editorial que publica llibres per a nens i joves. La paraula Ekaré va ser presa de la llengua de l'ètnia Pemón que habita al sud-est de Veneçuela. Significa narració nova o veritable i, en un context més ampli, simplement història o conte. Edicions Ekaré es va crear el 1978 i el seu objectiu principal, fer llibres de qualitat, està relacionat directament amb l'experiència en biblioteques públiques i escolars del Banc del Llibre, una institució veneçolana coneguda internacionalment per la seva tasca de promoció de la lectura. Avui dia els nostres llibres arriben a molts països, però la intenció inicial segueix sent la mateixa: oferir als nens i joves llibres significatius de la nostra cultura i de diverses parts del món.

El Cep i la Nansa

Mòdul 8-9


El Cep i la Nansa edicions es funda (l'any 1979) per prosseguir en l'exercici de la memòria, la imaginació, i la passió pels llibres. Ubicada a Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

El Gall Editor

Mòdul 42


El Gall Editor va començar a publicar l’any 1996 amb la col•lecció de teatre “Llibres del món i de la bolla”. Des d’aleshores s’hi han afegit noves col•leccions que han tractat temàtiques diverses en diferents gèneres literaris com són la narrativa, la poesia o l’assaig. Amb un clar objectiu aperturista ha apostat per les traduccions amb títols emblemàtics avalats sempre per prestigioses signatures en el panorama literari internacional.

Ela Geminada

Mòdul 29


Edicions de la Ela Geminada és un projecte editorial en llengua catalana nascut a Girona el febrer del 2011 i dirigit per Oriol Ponsatí-Murlà. Té quatre col•leccions: Trivium (ficció), Quadrivium (no ficció), Biblioteca Prudenci Bertrana (obra narrativa completa) i Opera aperta. La principal missió de l'editorial és la publicació de llibres de fons, tant d’autors catalans com estrangers.

Enciclopèdia Art

Mòdul 28


Enciclopèdia Catalana grup d’empreses que es va crear a partir de la Gran Enciclopèdia Catalana. L’inici del projecte es remunta a l’any 1965, quan es constituí Enciclopèdia Catalana, SA i s’inicià el projecte de la Gran Enciclopèdia Catalana, basat en una idea d’Enric Lluch i Max Cahner, sota el segell editorial d’Edicions 62. L’any 1980 es creà la Fundació Enciclopèdia Catalana, que passà a ser la propietària de tot el grup d’empreses que s’havia anat creant al voltant d’Enciclopèdia Catalana.

Ensiola Editorial

Mòdul 42


Quan fundàrem Ensiola Editorial, l’any 2003, ja era ben present en el panorama editorial català la tendència a la concentració de segells en grans grups. L’evolució d’aquest panorama ha desembocat en un escenari que en alguns trets desprèn aromes de monopoli. La crisi econòmica general i l’específica del sector contribueixen finalment a esbossar una situació només transitable amb un compromís irreductible amb la cultura del país, que és com dir amb un dels eixos sense els quals el país quedaria immobilitzat. La nostra voluntat de ser ha superat i supera moments de dificultat extrema, però en cap cas hem deixat de mantenir el rumb vers la millora, en quantitat i en qualitat, de la nostra oferta editorial. Entenem Ensiola com un univers literari en el qual tenen cabuda aquelles obres que aporten valors al nostre catàleg, sense distinció de gènere, època o cultura d”origen. La nostra independència ens atorga aquest privilegi, al qual no volem renunciar. De la mateixa manera, mantenim un modus operandi que ens permet dedicar tota l’atenció a cadascuna de les nostres publicacions, que és com dir que mantenem un vincle més personalitzat amb el lector -el qual sempre hem escoltat des de molt a prop.

Estrella Polar

Mòdul 38-39


El nostre segell ofereix als joves lectors publicacions de gèneres i formats molt diversos oferint els millors títols de la literatura infantil i juvenil, catalana i universal, tenint cura del text que aquestes obres mereixen i fent especial atenció als aspectes gràfics (il·lustracions, maquetació, enquadernació, etc.) L’objectiu és desenvolupar l’hàbit lector dels infants i joves, proporcionant a la vegada diversió i estimulant la lectura que els convertirá en lectors adults.

Eumo Editorial

Mòdul 57-58


L’educació és el que ens fa persones; el que ens fa ciutadans; el que ens obre a l’art i al pensament. I és l’educació el que ens ha fet créixer com a editorial. Volem presentar-vos les últimes novetats, a la Setmana, la cita de cada setembre. Us esperem!

Fanbooks

Mòdul 20


Fanbooks és el primer segell crossover només en català. Un nou segell actual i atent a les noves tendències, amb novel·les amenes, entretingudes, atractives i, a vegades, addictives. A Fanbooks podeu trobar-hi llibres d’autors catalans, novel·les estrangeres, novel·les gràfiques i mai oblidem l’e-book per als nous lectors digitals. Si ets d’aquelles persones que no es regeixen pels límits d’edat, Fanbooks és el teu espai. La nostra lectura és intergeneracional perquè fem llibres pensats per a un públic molt ampli, innovador i modern. Ens agrada mantenir el contacte amb els nostres lectors i ho fem diàriament a través de les xarxes socials. Però estigues també atent a la nostra agenda, que de tant en tant també ens hi deixem veure! I ❤ books. Benvinguts a l’era del crossover! Fantàstic, Fanbooks, fan de tu!

Farell Editors

Mòdul 34


Farell Editors estem especialitzats en llibres d’excursions, cuina i cultura tradicional catalana. En destaquen especialment les col·leccions: “Llibres de Muntanya”, d’excursions, paisatges i natura; “Llegendes” i “Cultura Popular” i “Contes Populars”, sobre cultura popular i tradicional; “Rebost i Cuina”, de cuina tradicional, i “Nostra Història” i “Patrimoni”, sobre els nostres orígens. Després d’una trajectòria en el món de la cultura i estètica, l’empresa feia els primers passos el 1998, sota la iniciativa de Jordi Suades i Marigot, editor, i Begonya Molins i Blasi, dissenyadora.

Flamboyant

Mòdul 48-49


Missió: Contribuir al desenvolupament i la riquesa intel·lectual dels més petits a través de textos i imatges que despertin l’ús de la imaginació i la sensibilitat artística, fomentin l’empatia, enriqueixin els seus punts de vista i els ajudin a tenir idees pròpies. Visió: Treballar amb els millors artistes i autors en la creació, edició i distribució d’obres de gran qualitat, tant en català com en castellà, perquè tots els nens i les nenes puguin gaudir del plaer de l’art i la lectura. Valors: A Editorial Flamboyant creiem en la força transformadora de la lectura, dels textos i de les imatges. Llegir des de ben petits ens ajuda a portar una vida més rica, a ser persones més creatives i empàtiques, així com a desenvolupar-nos intel·lectual i humanament. A més, no cal oblidar que, quan un nen llegeix en companyia d’un adult, potencia els seus vincles afectius.

Fnac

Mòdul 24


Creada a França el 1954, Fnac és la primera distribuïdora a Europa de productes tecnològics i culturals, i constitueix un exemple únic d'aliança entre comerç, cultura i tecnologia. Literatura, música, cinema, videojocs, imatge, so i noves tecnologies convergeixen en un lloc de compra, assessorament, descobriment i trobada. Tot i que en el futur es realitzaran més compres en línia que en botigues físiques, Fnac manté la seva aposta pel punt de venda tradicional. Fnac Espanya destina el 15% de la superfície de venda a àrees d'oci i confort, i el servei a botiga forma part de l'experiència del client, aporta valor afegit i diferencia la marca dels competidors que operen només el canal en línia.

Fragmenta Editorial

Mòdul 29


Fragmenta Editorial és una editorial independent que publica llibres clàssics i d’assaig en l’àmbit de les religions, sempre des d’una perspectiva rigorosament aconfessional. Publiquem «llibres no religiosos sobre religions», és a dir, llibres que poden ser llegits per tothom.

Fundació Carulla

Mòdul 10


La Fundació Carulla, creada l’any 1973, treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d’enfortir el sentit de pertinença. Els projectes actuals de la Fundació Carulla giren a l’entorn de tres àmbits d’acció: Educació, Cultura i Societat. L’educació s’ha de fomentar en una base cultural sòlida. Sense educació de qualitat es desdibuixa la personalitat col·lectiva d’una societat.

Fundació Reeixida

Mòdul 61


Terra Cremada és un còmic que ens presenta un futur distòpic en una Catalunya on el procés d’independència no ha anat pels camins previstos...

Galaxia Gutenberg

Mòdul 6-7


Galaxia Gutenberg neix el 1994 per distribuir a llibreries els llibres exclusius creats per Cercle de Lectors. Amb el pas dels anys, va adquirint una dinàmica pròpia basada principalment en les col·leccions de Poesia, Obres Completes i Llibres Il·lustrats. Aquesta dinàmica s'accentua a partir del 2004, quan passa a ser dirigida per Joan Tarrida, al seu torn director editorial de Cercle de Lectors. Neixen llavors les col·leccions de narrativa, assaig i biografies i testimonis, alhora que es consoliden les col·leccions existents amb projectes emblemàtics com l'edició de la Divina Comèdia de Dante, amb il·lustracions de Miquel Barceló, o l'edició commemorativa del V Centenari de la publicació d'El Quixot de la Manxa, dirigida per Francisco Rico. A finals de 2010, l'editorial és adquirida per Joan Tarrida, al costat d'un grup d'accionistes, i es deslliga completament de Cercle de Lectors. Des de llavors, Galàxia Gutenberg ha anat incorporant al seu catàleg editorial un gran nombre d'autors consolidats espanyols i estrangers, alhora que ha anat apostant per noves veus. Avui són ja més de 350 els autors que confien en Galàxia Gutenberg per a l'edició dels seus llibres, entre ells set Premis Nobel, 12 Premis Cervantes i 16 Premis Príncep / Princesa de Asturias. En els últims anys, l'editorial ha viscut una gran expansió per diferents països d'Amèrica Llatina i avui té distribució, a més de a Espanya, en altres 10 països de parla espanyola. Actualmente, Galàxia Gutenberg publica al voltant de 60 novetats cada any, principalment de narrativa i assaig.

Godall Edicions

Mòdul 32


A Godall Edicions ens agrada definir-nos com una editorial de slow book, fem els llibres a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal tant pel que fa a la qualitat del contingut dels nostres llibres com al seu embolcall. Som també una editorial de proximitat, de quilòmetre zero; anem a buscar els lectors allà on es troben, i fem presentacions arreu del territori. El nom de Godall és el d’una població del Montsià a la qual estem emocionalment lligats.

Harperkids

Mòdul 12-13


L’esperit de és oferir a cada catàleg una petita biblioteca amb propostes gràfiques, nivells de lectura, formats i estils diversos. Cada un dels llibres que apareix en aquest catàleg ha estat curosament seleccionat segons els següents criteris: diversió, formació en valors i fomentar el gaudi de la lectura i l’autonomia de l’infant com a lector. I sempre tenint en compte que ENS PRENEM ELS NENS MOLT SERIOSAMENT. Gràcies per acompanyar-nos en aquest nou catàleg.

Impedimenta Editorial

Mòdul 6-7


Impedimenta és una editorial independent que va néixer el 2007, amb seu a Madrid. Especialitzada en narrativa, clàssics moderns, llibre il•lustrat i gràfica novel•la, el seus autors, Mircea Cartarescu, Natsume Soseki, Edmund Crispin, Stanislaw Lem o Stella Gibbons. El 2008 va ser guardonada amb el Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial amb la resta d'editorials del Grup Context.

ING Edicions

Mòdul 12-13


ING Edicions és una editorial de literatura infantil i juvenil de Barcelona amb més de 20 anys de trajectòria que té una missió molt clara: acompanyar els infants i joves en el seu creixement a través de la saviesa dels contes, especialment tradicionals i clàssics. Amb una cuidada qualitat artística i pedagògica, els nostres àlbums il•lustrats tracten de recuperar l’espai privilegiat de la infància. Una tasca imprescindible en el món en què vivim avui. També editem llibres i quaderns pedagògics per a famílies i mestres.

Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'estudis i d'Investigació

Mòdul 40


La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació[1] és un organisme cultural creat en 1948 per la Diputació Provincial de València, vinculat al Consell Superior d'Investigacions Científiques. Actualment està integrat en l'àrea de cultura de la Diputació de València i té la seu al Centre Cultural la Beneficència, a la ciutat de València. El seu nom es un homenatge al rei Alfons el Magnànim, que comptava amb una de les biblioteques més importants del seu temps, i el seu segon nom a la Institució Valenciana d'Estudis i Investigació.

Institució de les Lletres Catalanes

Mòdul 63


La Institució de les Lletres Catalanes és una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya creada per llei del Parlament de Catalunya de 1987 els objectius fonamentals de la qual són: 1. Promoure la literatura i fomentar la lectura en general. 2. Protegir i difondre el patrimoni literari català. 3. Impulsar el reconeixement social de les lletres catalanes i donar la màxima projecció pública als escriptors catalans. 4. Donar suport als escriptors en llengua catalana i a les associacions del sector. L’antecedent històric de la Institució va ser l’organisme homònim creat el 1937, en plena guerra civil, pels escriptors catalans fidels a la República.

Institut d'Estudis Baleàrics

Mòdul 42


L’Institut d'Estudis Baleàrics és un organisme que depèn del Govern de les Illes Balears dedicat al foment de la LLENGUA i la CULTURA de les Balears. L'Institut d'Estudis Baleàrics, a través de la seva àrea de CULTURA, té com a objectius estratègics consolidar les illes Balears com un mercat cultural estructurat, fomentar la projecció exterior de la música, les arts escèniques la literatura i les arts visuals de les Illes a través de SUBVENCIONS, el circuit TALENTIB, accions a l'exterior sota la marca BCULTURE, i millorar la FORMACIÓ en gestió cultural. L'àrea de LLENGUA ofereix als ciutadans de les Illes diverses possibilitats per a l'aprenentatge del català: CURSOS presencials, semipresencials, a distància, tallers per a joves, centres de català, etc. L''area de PUBLICACIONS és responsable de l'organització de les Jornades d'Estudis Locals, impulsades per l'IEB des de 1982, i l'edició de la revista Estudis Baleàrics.

Institut d'Estudis Catalans

Mòdul 43


L’Institut d’Estudis Catalans, l’acadèmia de les ciències i de les humanitats, publica l’activitat científica i de recerca de les seves seccions i societats filials. El nostre catàleg, compost per més de quatre mil cinc-cents títols (entre monografies i revistes científiques), augmenta cada any amb un centenar de noves publicacions. A la Setmana del Llibre en Català d’aquest any presentem una mostra de les principals novetats dels darrers mesos, en què destaquem d’una manera especial la Gramàtica de la llengua catalana i l’Ortografia catalana.

Institut Ramon Llull

Mòdul 17


L'Institut Ramon Llull és un organisme públic creat amb l'objectiu de promoure a l'exterior els estudis de llengua i cultura catalanes en l'àmbit acadèmic, la traducció de literatura i pensament escrits en català, i la producció cultural catalana en d'altres àmbits com el teatre, el cinema, el circ, la dansa, la música, les arts visuals, el disseny o l'arquitectura. Amb aquesta finalitat, l'Institut subscriu acords amb universitats de l'exterior per tal de promoure-hi la docència d'estudis catalans i coordina i ofereix suport a més de cent quaranta centres amb presència dels estudis catalans a tot el món. En paral·lel, secunda les associacions internacionals de catalanística i estimula els estudis avançats i la recerca lingüística en universitats de prestigi. Com a organisme oficial de certificació dels coneixements de català a l'exterior, organitza proves per a acreditar els diferents nivells, d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Iquiosc Revistes en català

Mòdul 16


Iquiosc Revistes en català - L'APPEC editors de revistes i digitals us presenta un ampli ventall de revistes especialitzades per a totes les edats. Podeu escollir entre més d'un centenar de publicacions. Les últimes incorporacions a l'APPEC són El món d'ahir, d'història i literatura, F La revista del Foment, de pensament i anàlisi i Esguard paper, de cultura i informació

Jaimes Llibreria Francesa

Mòdul 17


La Llibreria Jaimes va ser fundada el 1941, per en Jaume Arnau Pericàs, de professió impressor i fill d’impressor i la seva muller Isabel. Llur afició als llibres els va induir a obrir la llibreria malgrat ser en plena postguerra. La van instal·lar a la Diagonal, 337 (entre Bailèn i Girona). Amb la proximitat del Lycée Français (que en aquella època se situava al carrer Provença, cantonada Bailèn) i el contacte constant amb els directors, professors i alumnes, els va dur a iniciar la importació i venda de llibres escolars i de lectura d’aquella escola.

Jollibre

Mòdul 22


“Som el que llegim.” Amb aquesta filosofia neix Jollibre, el nou projecte de literatura infantil i juvenil de Santillana. Un nou projecte per a tots, amb llibres que s’adeqüen a cada edat (prelectors, infantil i juvenil) i que intenten abastar argumentalment diversitat de temes, de gèneres, d’eixos transversals. En definitiva, moltes històries per poder arribar a molts lectors. Buscant sempre la convergència entre diversió, aprenentatge i educació.

José J. de Olañeta, Editor

Mòdul 42


Des dels seus inicis l'any 1976, la nostra editorial ha tractat d'oferir al públic lector llibres de qualitat i que presentessin perspectives en la seva majoria inèdites en el panorama editorial de llengua hispana. Sense deixar de costat, naturalment, la bona literatura, aquesta editorial sempre ha donat gran importància a l'assaig, i aquesta voluntat d'obrir vies noves s'ha plasmat en la creació de diverses col·leccions, entre les quals destaca Sophia Perennis, dedicada a l'espiritualitat, la mística universal i l'estudi de les religions, que ha arribat a configurar un corpus essencial del pensament perennialista reunint entre els seus títols les obres fonamentals d'autors com Frithjof Schuon (Biblioteca Frithjof Schuon), així com obres imprescindibles de Titus Burckhardt, René Guénon, Ananda K. Coomaraswamy, Martin Lings i molts altres

Juventud

Mòdul 48-49


Editorial Juventud és una editorial independent fundada a Barcelona l’any 1923. Des dels seus orígens es va distingir per l’originalitat de les seves col•leccions, entre d’altres les populars edicions precursores dels llibres de butxaca. El llibre infantil és un dels trets diferencials de l’editorial, publicant per primer clàssics com ara Peter Pan, Heidi o Mary Poppins. Aquesta passió per apropar la literatura als infants va fer que des de molt aviat apostés per l’àlbum il•lustrat.

Kalandraka

Mòdul 48-49


KALANDRAKA es va presentar un 2 d'abril -Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil- del 1998, amb el lema "Llibres per a somniar". L'objectiu era publicar obres de la millor qualitat estètica i literària en gallec per contribuir a la normalització lingüística del nostre país. Des de Galícia, KALANDRAKA va obrir el seu catàleg a altres llengües, fins a convertir-se en un projecte plurilingüe en castellà, gallec, català, eusquera, portuguès, italià i anglès. Actualment, KALANDRAKA compta amb segells propis a Portugal, Itàlia i Mèxic. Àlbums il·lustrats de creació pròpia, adaptacions de contes tradicionals, recuperació de clàssics de la LIJ de tots els temps, llibres per a prelectors, per a nens i nenes amb necessitats de reforç educatiu, llibres de ficció, llibre-disc, poesia i art són les principals línies de treball que conformen un catàleg viu i divers. Amb la suma del segell FAKTORIA K DE LLIBRES, el ventall de lectures s'amplia amb la literatura per a adults, la divulgació científica i les publicacions singulars. Del compromís de KALANDRAKA amb la multiculturalitat, l'educació, la tolerància o el respecte al medi; de l'aposta per l'animació a la lectura com a estratègia per a estimular la imaginació i la curiositat dels més petits; del suport als creadors a través de la convocatòria del Premi Internacional COMPOSTELA per a àlbums il·lustrats i del Premi Internacional 'Ciudad de Orihuela de Poesía para Niños', neix l'estímul per a continuar fent llibres que sedueixin, commoguin, diverteixin i perdurin en el temps.

L 'Avenç

Mòdul 14-15


L’Avenç és una editorial fundada el 1977. Enguany celebrem els 40 anys de publicació mensual de la revista de cultura L’Avenç i els 10 anys de la col•lecció de llibres "Els Llibres de L'Avenç", amb més de 70 títols publicats. El nostre projecte editorial conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col•lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. La col•lecció de llibres compta amb dues línies editorials. L'una, centrada en l’assaig històric (Sèrie Assaig) i, l’altra, en una literatura fronterera amb l’assaig, amb la memòria com a eix (Sèrie Literatures).

L' Albí Edicions

Mòdul 8-9


L’Albí Edicions generalista amb vocació d'aportar a l'espai cultural de Catalunya, narrativa, assatgística i estudis històrics escollits, sense oblidar altres temes.

L' Altra Editorial

Mòdul 52


L’Altra Editorial és una editorial catalana, literària i independent, que fa llibres per ganes de fer-los i per celebrar-los de manera desacomplexada i entusiasta, defugint la solemnitat i l’elitisme amb l'anim d'aquests llibres al màxim de lectors possible. Publiquem deu llibres l'any tant d'autors catalans com d’autors estrangers, amb primacia dels escriptors vius: anem volgudament a favor de la literatura actual.

L'Arca Edicions

Mòdul 22-23


L’Arca és un segell de Redbook Ediciones de llibres en català que representa la tradició de la cultura catalana.

La Butxaca

Mòdul 26-27


Labutxaca neix amb l'objectiu de millorar l'oferta de les edicions més econòmiques, tant pel que fa al contingut com al format, de les obres literàries que per la seva qualitat i el seu interès han tingut una bona acollida entre els nostres lectors. Fins ara, les col·leccions de butxaca en català han depès sempre dels principals segells catalans, sense autonomia ni coherència de catàleg. Amb labutxaca volem posar a l'abast del lector tots els títols imprescindibles de la literatura clàssica i contemporània, catalana i universal, amb la cura i l'atenció al detall que la qualitat dels textos mereix. I ho volem fer amb la construcció pensada i coherent d'un catàleg sòlid, independent, variat, amb llibres per a tots els gustos i preus assequibles, amb bones traduccions, un disseny cuidat i paper de qualitat; en definitiva, llibres dignes d'emmirallar-se en les grans edicions franceses i anglosaxones. labutxaca vol arribar allà on l'edició catalana no ha arribat mai encara, vol ser una alternativa digna i competent a l'oferta que representen els llibres de butxaca en llengua castellana i, per sobre de tot, vol conquerir nous lectors gràcies a una oferta variada, uns preus competitius, molta presència a les llibreries catalanes i a nous punts de venda, una excel·lent presentació dels llibres i unes edicions acurades, llegidores i atractives. labutxaca vol trencar les barreres, limitacions i motlles de l'edició catalana.

La Caixa d'Eines

Mòdul 30-31


La caixa d’eines va néixer el 2007, al carrer Aragó, com una llibreria de barri especialitzada en narrativa, còmic i literatura infantil i juvenil. A poc a poc hem anat creixent i, a més d’ampliar l’oferta de llibres, hem incorporat manualitats i joguines educatives. La caixa d’eines hem creat un espai cultural on grans i petits gaudeixen d’una experiència completa al voltant de la literatura i els llibres.

La Galera

Mòdul 46-47


Només amb molta passió va ser possible construir des de zero, el 1963, una editorial clau per entendre la literatura infantil i juvenil del nostre país: la Galera. I només el fet de mantenir aquesta passió ha permès que, 50 anys més tard, s’hagi convertit en una de les més importants de Catalunya i Espanya, amb més de 200 novetats anuals. Una passió que queda clara en l’aposta ferma per la política d’autor, que ens va portar a publicar per primera vegada molts dels qui esdevindrien els grans autors de literatura infantil i juvenil de la segona meitat del segle XX. I, a partir del 2009, a crear diferents segells i ampliar el ventall d’autors amb molts dels millors talents consolidats i els novells més prometedors, i iniciar així el període de creixement més sostingut de la història de l’editorial. Amb la mateixa passió, la Galera afronta els nous reptes d’un món que ja no entén de fronteres. L’exportació i la venda internacional de drets han fet possible tenir best-sellers a la vegada a Europa, l’Amèrica Llatina i Àsia. 

Així, més de 50 anys després del seu naixement, la Galera és més forta, més rellevant i més gran que mai. L’única cosa que es manté exactament igual és, no cal dir-ho, la passió.

La Impossible

Mòdul 12-13


La Impossible és una llibreria especialitzada en català i amb una bona selecció de literatura i assaig en altres llengües

LaBreu Edicions

Mòdul 52


LaBreu estampa en paper allò que estima. Som una associació sense ànim de lucre que edita narrativa i poesia en català i traduïda des de fa tretze anys.Les nostres col•leccions es regeixen per un gust literari independent i atrevit a la recerca de noves veus i la reivindicació d'autors i obres oblidats. Procurem fer una d'edició acurada i amb gust per fer la lectura llaminera i plaent en tots els sentits, el goig de la lectura presentat de la millor manera possible.

Laie

Mòdul 26-27


La llibreria Laie, fundada a Barcelona el 1980, es troba en ple centre de Barcelona (c/Pau Claris 85) i és pionera del concepte llibreria-cafè. Especialitzada com a llibreria internacional d’humanitats, disposa de dues plantes: la llibreria de 300 m² (planta baixa) i un cafè amb terrassa coberta (planta superior). La llibreria ofereix una acurada selecció de novetats i de fons, nacional i estranger, de literatura, filosofia, ciències socials, art, arquitectura, cinema, música, llibre infantil i juvenil... També disposa de departament de biblioteques. Enguany, Laie col•labora amb l’Institut Ramon Llull a La Setmana del Llibre en Català en la difusió de les traduccions del català a altres llengües.

Lapislàtzuli Editorial

Mòdul 61


Uns gamberros que fan bons llibres Des que vam néixer l’any 2011 ens han dit de tot: “l’editorial petita que provoca terratrèmols grans”, “els Indiana Jones de l’edició”, “uns gamberros que fan bons llibres” i d’altres coses encara pitjors. Diguin el que diguin, per a nosaltres l’aparició d’un llibre és un naixement, un regal, una festa. És, en definitiva, aquesta aventura que consisteix en solidificar els somnis. Enmig d’un oceà de llibres, l’aposta de Lapislàtzuli Editorial és treure a la llum obres úniques, diferents, d’un alt valor literari o humà. Pretenem trobar la veta de lapislàtzuli, un bon grapat de joies literàries, ja siguin antics tresors oblidats o nous autors amagats, elaborar una col•lecció única sota el denominador comú de la qualitat literària, un manoll de llibres escollits que il•luminin les prestatgeries del lector.

Larousse

Mòdul 24


Molt més que enciclopèdies, la marca Larousse ofereix un catàleg variat de llibres d' aprenentatge d'idiomes, cuina, jardineria, cinema, art i infantils de tota mena. Amb tot tipus de formats, satisfan les necessitats de tos els públics i edats.

Librooks

Mòdul 12-13


Librooks és una editorial independent especialitzada en llibre il•lustrat, on destaquen les col•leccions d’infantil i gastronomia. També edita llibres de no-ficció per entendre el present i la historia i llibres sobre medi ambient.

Libros del Asteroide

Mòdul 6-7


Libros del Asteroide és una editorial independent fundada a Barcelona l'any 2005 per Luis Solano; a batejar-la d'aquesta manera volíem deixar clara la nostra voluntat d'independència i d'assumir riscos. Des de la seva creació, l'editorial ha publicat més d'un centenar de llibres que han obtingut el reconeixement del públic i la crítica i ha rebut diversos premis i reconeixements, entre els quals destaca el Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial Cultural concedit pel Ministeri de cultura a 2008. Libros del Asteroide vol oferir als seus lectors obres fonamentals de la literatura universal dels darrers setanta-cinc anys que no hagin estat publicades abans en espanyol o que es trobin descatalogades. En el nostre catàleg predominen les novel·les però també deixem espai per a llibres d'altres gèneres com biografies, memòries i reportatges, que hem traduït d'una quinzena de llengües diferents. Creiem que els lectors busquen simplement bons llibres, amb independència del gènere al qual aquests s'adscriguin. La nostra selecció tracta de construir un catàleg coherent, cridat a perdurar i que il·lumini el lector del nostre temps. Agrupem totes les nostres publicacions en una única col·lecció que va ser dissenyada per a nosaltres per Enric Jardí, qui s'ocupa també del disseny de cadascuna de les cobertes. Un ritme de publicació raonable ens permet tenir cura de la selecció, edició i difusió de cadascun dels nostres títols, dedicant l'atenció que es mereixen. En Libros del Asteroide creiem que els bons títols estan destinats a un públic ampli i que el nostre deure com a editors és donar-los la major difusió possible, per això en el colofó ​​dels nostres llibres demanem als lectors que, si han gaudit de la lectura, ens ajudin recomanant el nostre catàleg a altres lectors. Confiem que així ho facin.

Libros del Zorro Rojo

Mòdul 48-49


Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il•lustrats per a nens, joves i adults.

Llegir en Català

Mòdul 44-45


Llegir en Català som una associació d'once editorials independents (Alrevés/Crims.cat, L'Avenç, BiraBiro, El Gall, Les Hores, Periscopi, Raig Verd, Saldonar, Sembra i Tigre de Paper) Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Llegir en Català

Mòdul 14-15


Llegir en Català som una associació d'once editorials independents (Alrevés/Crims.cat, L'Avenç, BiraBiro, El Gall, Les Hores, Periscopi, Raig Verd, Saldonar, Sembra i Tigre de Paper) Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Lleonard Muntaner Editor

Mòdul 42


Lleonard Muntaner, Editor va ser fundada l’any 1994 per Lleonard Muntaner i Mariano, doctor en Història i especialista en història jueva de Mallorca. Durant els primers anys, la línia editorial comprenia, principalment, obres de temàtica històrica, de ciències socials, antropologia, filosofia i, fruit de l’interès de l’editor, destaquen especialment els volums d’investigació sobre història jueva. De mica en mica, es començaren a atendre altres gèneres, sobretot el literari, amb dues col·leccions de poesia i una de narrativa, que serviren per donar a conèixer algunes de les veus més joves de la literatura catalana al costat d’altres de més consagrades. A partir de l’any 2000 l’editorial reforçà les col·leccions de ciències socials i amplià horitzons en el moment que encetà una sèrie de línies destinades a les traduccions al català d’obres de grans pensadors i literats d’arreu del món. Amb aquesta voluntat d’atendre la cultura pròpia sense deixar de mantenir un diàleg permanent amb la cultura europea i universal, Lleonard Muntaner, Editor ha configurat un catàleg de prop de 1.000 títols i 50 col·leccions. Actualment, l’editorial compta amb un seguit de col·laboradors d’àmbits diversos que, cadascun en la seva especialitat, dirigeixen algunes col·leccions: Carles Cabrera (Teatre), Alexandre Font (Obres Completes d’Alexandre Jaume), Joan Mas i Vives (Obres Completes de Miquel Costa i Llobera), Juan José Negreira (Fuentes Documentales de la Guerra Civil en Baleares), Rosa Planas (Món Juïc), Damià Pons (Temps Obert), Pere Rosselló Bover (Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver), Miquel Sbert (Blat Cabot), Lluís J. Segura (Responsa) i Sebastià Serra (Panorama de les Illes Balears).

Lletra Impresa Edicions

Mòdul 40


Lletra Impresa Edicions és una editorial en llengua catalana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora. L’editorial té com a filosofia treballar a poc a poc, però amb cura, i aspira a ampliar el ventall de lectors en català. Lletra Impresa Edicions és una projecte d’il·lusió al servei dels lectors i les lectores de tot el país. Ha nascut a Gandia, al si de les Comarques Centrals Valencianes, i el seu àmbit natural d’actuació és el valencià, però té una vocació íntegra i transfronterera, clarament de país. Lletra Impresa reivindica el paper de l’edició tradicional. La que es fa en paper, la que valora la feina acurada i ben feta, la que implica a escriptors, il·lustradors i al públic, perquè el llibre com a objecte que es pot tocar, olorar, sentir, veure amb detall, subratllar a llapis... és insubstituïble.

Llibreria Al·lots

Mòdul 46-47


Llibreria Al•lots, llibreria independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ens trobem al cor de l'antiga esquerra de l'eixample. Al capdavant estem l'Helder i la Paula. A la setmana trobareu una selecció de novetats de LIJ, els llibres que treballem i que ens agraden, que creiem que fan creixer els nostres petits lectors. Narrativa, primers lectors, pre-lectors, joves lectors i àlbums il•lustrats, tots escollits amb cura i dedicació.

Llibreria de la Diputació

Mòdul 18


Llibreria especialitzada en administració pública. Llibres editats per la Diputació de Barcelona i altres administracions i institucions publiques (Generalitat, Ajuntaments, ministeris, museus, fundacions, etc.). També té fons sobre administració pública i de com gestionar-la. Destaca també un fons de materials per a preparar oposicions

Llibreria de la Imatge

Mòdul 8


Llibreria que acull tot tipus de temàtiques en les seves prestatgeries. Especialitzada en cinema, llibres il•lustrats i fotografia. Disposa d'un ampli espai cultural on, cada Mes, s'ofereixen diferents mostres i exposicions temàtiques.

Llibreria Horitzons

Mòdul 34


La Llibreria Horitzons va néixer al novembre del 2010 dedicada al mon de la muntanya, el viatge, la historia i cultura catalanes i a la divulgació de la ciència. A la nostre llibreria torbareu llibres i guies de muntanya i abundant cartografia, també hi trobareu un important fons sobre historia, cuina i tradicions catalanes, guies de viatge, literatura de muntanya i viatges i guies sobre natura i ciència. La llibreria és va fundar amb la idea de oferir al públic un lloc de referència en el mon de la muntanya, el viatge i la natura i oferim un assessorament expert a tota la comunitat del món muntanyenc que no vol tant sols informació sobre rutes, itineraris, mapes, etc si no que busca un millor coneixement del territori que trepitja, especialment pel que fa a la natura, historia, art, costums i tradicions. El nostre fet diferencial és la oferta d’un assessorament especialitzat, personalitzat i expert així com la possibilitat de encarregar-nos informació sobre aquells llocs que vulgueu visitar i dels que no trobeu informació detallada a d’altres llocs.

Llibreria Pebre Negre

Mòdul 12-13


Llibreria Pebre Negre està especialitzada en literatura infantil i juvenil, en gastronomia i en sostenibilitat. La nostra idea de com ha de ser una llibreria: molt activa, propera al client, de barri i amb una selecció de llibres molt pensada.

Llibres de l'Index

Mòdul 8-9


Llibres de l'Índex pren el seu nom de l'Index Librorum Prohibitorum, el llistat de llibres que, des del papat de Pius V, l'any 1559, fins a Pius XII, l'any 1948, l'Església catòlica prohibia allà on tenia poder politicosocial. En aquesta llista, hi van ser tots els llibres bàsics de la ciència des de Galileu a Newton o de filòsofs i escriptors contemporanis.

Llibres del Delicte

Mòdul 54


Llibres del Delicte és una editorial independent que edita llibres de gènere negre escrits per autors catalans . Ens adrecem al lector que vol llegir bones històries negres en català, ja siguin criminals, policíaques, de suspens o qualsevol altre subgènere, però sempre amb un toc proper i temes que reflecteixen la societat catalana. Apostem per l'escriptor català, descobrint i donant difusió a noves veus narratives, però sense descuidar els autors consagrats amb presència al mercat editorial.

Llibres del Segle

Mòdul 32


Llibres del Segle va iniciar una nova etapa fa tres anys, amb direcció literària i gerència a càrrec de Marta Costa-Pau, periodista, i del poeta, assagista i crític literari Roger Costa-Pau. L'editorial va ser fundada a principis dels anys noranta per Manuel Costa-Pau, un editor de raça des de l'època d'Alfaguara i, més tard, de Llibres de l'Índex. En realitat, cal parlar d'un segell editorial eminentment empordanès, més que no pas gironí, tot i que des d'ara operarem més des de Girona que no pas des de Gaüses, que és on va néixer l'aventura. Sigui de l'Empordà o de l'Empordà amb aires d'empelt gironí, en cap cas ens considerem una editorial de signe local. Llibres del Segle és una editorial empordanesa, d'aquest país i del món i aquest esperit es mantindrà. I d'acord amb aquest esperit, val a dir que ens envoltarem de bons col·laboradors per implicar en el projecte com més persones millor i per arribar al nombre màxim de lectors. Bons amics, poetes, crítics, narradors, assagistes... En aquest començament de la nova etapa de Llibres del Segle apostarem fortament per la poesia.

Llop Roig

Mòdul 34


Llop Roig va néixer com a projecte el 1998 amb l’autoedició del llibre Una mica d’història. Al cap de 12 anys el projecte va renéixer de nou amb les publicacions dels manuscrits La ciutat republicana s’enlaira. L’Avantprojecte de l’Aeroport Internacional de Barcelona 1931-1934) i Les Masies de Sant Andreu de Palomar. Inventari de cases de pagès andreuenques. Finalment, el projecte s’ha convertit en Llop Roig. Llibres i Cultura. El primer llibre publicat en aquesta nova etapa ha estat Tintinaires de Catalunya. La presència de Les aventures de Tintín i Milú en terres catalanes. Llop Roig vol esdevenir un referent en la publicació de llibres gràfics d’art i fotografia-, infantil -creiem que els infants són els protagonistes del demà i cal cuidar-los amb responsabilitat literària-, assaig històric -el passat del nostre país és cabdal per conèixer qui som i cap on anem-, literatura i assaig -descobrir veus literàries perdudes pel pas del temps i descobrir-ne de noves-, còmic -el vuitè art té molt a dir- i sobretot el món local -la micro història és necessària per entendre la història global del nostre país.

Lynx Edicions

Mòdul 34


Lynx Edicions és una editorial dedicada a l’edició de llibres d’ornitologia i natura. Fundada a Barcelona el 1989, el seu objectiu inicial va ser el desenvolupament i publicació de l’obra Handbook of the Birds of the World(Manual dels ocells del món), una enciclopèdia de 17 volums que descriu i il•lustra totes les espècies d’ocells del món. Amb el temps hem anat ampliant el nostre fons de guies naturalistes a diferents camps i ara dediquem una part de les mateix a guies d’àmbit català.

Magrana

Mòdul 22-23


La Magrana. 40 anys de llibres en català, primer com a editorial independent i els darrers 15 anys dins el grup RBA. Un referent amb col•leccions de narrativa com Les ales esteses i La negra, l’assaig d’Orígens, la literatura juvenil amb L’Esparver i la literatura clàssica amb Clàssics de Grècia i Roma.

Males Herbes

Mòdul 52


L’editorial Males Herbes neix amb la intenció d’ocupar un espai buit en el panorama literari català. El que oferim és una col•lecció de narrativa en format butxaca, amb un disseny cuidat i un preu assequible, que manté un ull posat en la literatura fantàstica i un altre en la contracultura, a més d’un interès especial per allò satíric.

Ministeri de Cultura - Govern d'Andorra

Mòdul 3


El ministeri de Cultura del Govern d’Andorra s’encarrega de la promoció, la cooperació i la difusió cultural del país tant dins com fora d’Andorra; salvaguarda el patrimoni cultural, gestiona la Biblioteca Nacional d’Andorra i la Biblioteca Pública del Govern, l’Arxiu Nacional d’Andorra i els Museus nacionals, entre d’altres equipaments. Promou la cultura tradicional i popular andorranes i protegeix i fomenta la llengua catalana, llengua oficial d’Andorra.

Montena

Mòdul 24


Inicialment, el segell va aparèixer a Madrid, el 14 d'octubre de 1976, com Edicions Montena, especialitzant-se des dels seus inicis en joves lectors. En 1986 es va unir al grup italià Mondadori i en 2001 va començar a formar part del que era en aquella època el grup editorial Random House Mondadori. Des del primer moment, la vocació del segell ha estat dirigir-se directament als joves i oferir-los la millor proposta de continguts en llibres amb un llenguatge fresc, ple de diàlegs, molt cinematogràfic i que conviden a la complicitat, en un ferm compromís per les col•leccions i temàtiques d'actualitat.

Mosaics Llibres

Mòdul 1


Mosaics Llibres és una petita editorial independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. La qualitat del text, les il·lustracions i l'edició són el segell que caracteritza els nostres llibres. I la il·lusió, el motor per continuar endavant amb aquest repte. Perquè per créixer, imaginar, dubtar, preguntar, pensar, fer-nos grans i lliures calen llibres, i més llibres encara.

Muntanya de Llibres

Mòdul 57-58


Muntanya de Llibres és una llibreria especialitzada de muntanya i viatges amb un fons de més de 40.000 referències amb 13 anys d'història. La nostra vocació és oferir als nostres clients la millora varietat de publicacions nacionals i internacionals per tal de que puguin preparar i gaudir del seu temps lliure.

Muntanya de Llibres

Mòdul 55-56


Muntanya de Llibres és una llibreria especialitzada de muntanya i viatges amb un fons de més de 40.000 referències amb 13 anys d'història. La nostra vocació és oferir als nostres clients la millora varietat de publicacions nacionals i internacionals per tal de que puguin preparar i gaudir del seu temps lliure.

Nanit Editorial

Mòdul 12-13


A Nanit, de les cançons en fem contes, i dels contes, històries per compartir. Publiquem contes il•lustrats basats en cançons de grups de música i cantautors catalans. Volem oferir als pares i mares històries que els permetin compartir amb els seus fills la música que els agrada. Els contes, a més de transmetre els valors de la cançó contada, inclouen tot un seguit d’activitats i propostes perquè aquestes històries siguin tota una aventura per compartir en família.

Nórdica Libros

Mòdul 6-7


Nørdicalibros neix el 2006 amb la intenció de ser l'editorial de referència a Espanya de les diferents literatures dels països nòrdics. En el nostre catàleg han anat apareixent autors clàssics i autors menys coneguts, escollits per la seva qualitat literària. Volem editar les obres fonamentals d'aquests països, algunes editades abans a Espanya, però que per criteris comercials han anat desapareixent dels catàlegs actuals. Som conscients de l'aportació fonamental dels autors nòrdics a la literatura universal i per això intentarem, en la mesura de les nostres possibilitats, triar els títols guiant-nos per criteris d'excel·lència literària més que per la seva rendibilitat en termes econòmics. A més del nostre interès per la literatura nòrdica, reflectida en la colecciónletrasnördicas, al catàleg hi ha altres col·leccions: colecciónilustrados, que és una aposta molt important per una cosa que trobàvem a faltar en l'edició a Espanya: els llibres il·lustrats per a adults; la tercera col·lecció és colecciónotraslatitudes, espai dedicat a la recuperació de textos fonamentals de la literatura universal. Recentment hem creat dues noves línies: la colecciónsoñandociudades i la colecciónminilecturas. Editem els llibres amb la major cura. Creiem que l'aportació de les noves tecnologies no ha de suposar la pèrdua dels oficis que fan que el llibre sigui el major element de transmissió cultural, tant pel seu contingut com per la seva presència. Hem estat pioners en la realització de booktrailers, i estem presents a Facebook i Twitter. Prestem especial atenció a la selecció dels textos i les traduccions, però també a la seva rigorosa correcció, la selecció dels papers i tipografies més adequades (per la seva llegibilitat i bellesa), així com de les millors enquadernacions que assegurin la conservació del llibre.

Norma Editorial

Mòdul 8-9


La primera llibreria Norma Comics, al Passeig de Sant Joan de Barcelona, es va inaugurar l'any 1983. Des de llavors ha anat creixent tant en metres com a oferta fins a esdevenir tota una icona de la ciutat i una de les millors llibreries especialitzades de Europa, per la qual passen més de 80.000 persones anuals. L'èxit d'aquest primer establiment va propiciar la creació d'una xarxa de llibreries franquiciades, repartides per tota la geografia espanyola. És un model de negoci senzill i econòmic, l'objectiu és la difusió del còmic.

NubeOcho

Mòdul 46-47


NubeOcho és una editorial infantil compromesa. Els nostres llibres aborden temàtiques divertides i temàtiques necessàries. Parlem d'igualtat i diversitat, d'educació emocional, d'empatia… i el nostre llenguatge és una mescla de paraules, colors, riures i música. En NubeOcho treballem amb grans escriptores i escriptors i amb prestigioses il·lustradores i il·lustradors. Tenim un compromís amb la qualitat i ens encanta la màgia que succeeix entre les paraules i les imatges. Publiquem els nostres llibres en castellà, italià, anglès i català; però també s'han traduït al francès, alemany, coreà, xinès, holandès, polonès, croat o eslovè. Ens emociona quan els nostres llibres viatgen pel món!

Obrador Edèndum

Mòdul 29


Obrador Edèndum és una editorial, dedicada a la literatura humanística i científica, establerta a Santa Coloma de Queralt l’any 2005. El seu àmbit d’edició comprèn l’assaig filosòfic i teològic, el pensament científic i la literatura d’idees, sempre amb voluntat divulgadora. El catàleg agrupa les publicacions en quatre grans blocs temàtics: ciència, filosofia, literatura i medievalística.

Obrador Editorial

Mòdul 8-9


Volem generar emocions, despertar-les, portar-les a límit. Volem commoure, espantar, enamorar, il·lusionar, intrigar, excitar, fer reflexionar però, sobretot, volem que els llibres deixin empremta en els lectors, gaudint tant amb la lectura, que s’angoixin quan hagin de parar i els devori l’ansietat per reprendre-la. Perquè entenem la narrativa de ficció com una porta oberta a viure experiències de tota mena, una forma de submergir-nos en mons paral·lels en els quals puguem ser lliures, viure aventures, intrigues, històries d’amor o de terror. La forma més completa d’entreteniment, diversió i reflexió. I volem fer-ho amb literatura de qualitat, amb llibres que de veritat atrapin i captivin, que siguin capaços de transportar-nos, de sacsejar les entranyes i, fins i tot, de canviar-nos. Busquem nous autors i autores amb propostes sòlides, compromesos amb la qualitat, la perseverança i amb capacitat d’autocrítica. Busquem novel·les fruit de l’amor i la passió per l’escriptura. El nostre compromís amb les obres és total, des de les revisions inicials fins a la seva publicació i promoció. Si editem una novel·la és perquè creiem plenament en ella i en el seu autor.

Onada Edicions

Mòdul 40


Onada Edicions és una editorial de Benicarló, al Baix Maestrat. Des de l'any 2003, ha esdevingut la referència en les comarques de cruïlla que composen el Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre. Està especialitzada en diverses línies editorials: ficció, infantil-juvenil, gastronomia, territori, assaig… amb unes publicacions que destaquen per la qualitat i la proximitat.

Ooso Còmics

Mòdul 21


Editorial especialitzada en Manga i còmic en català

Pagès Editors

Mòdul 8-9


Pagès Editors des de 1990 hem apostat per la publicació d’obres de rigor i qualitat en llengua catalana i occitana. Al nostre catàleg, de caire generalista, hi figuren obres tant de ficció, a través de la narrativa, la poesia i el teatre, com de no ficció. Mitjançant tots aquests gèneres, organitzats en una llarga i variada llista de col•leccions, abordem temes molt diversos com història, filosofia, lingüística, creixement personal, religió, cultura popular, cuina, educació, política i sociologia.

Perifèric Edicions

Mòdul 40


Perifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l'objectiu de publicar literatura en la nostra llengua. Des d’un primer moment hem apostat per fer llibres de qualitat, cuidant des del tipus de paper fins el cos de la lletra, passant pel disseny de les cobertes i de l’interior. Aquesta preocupació pel llibre com a objecte ve acompanyada de la recerca d'una alta qualitat en els textos editats. Així, actualment en Perifèric Edicions comptem amb cinc col·leccions dirigides a públics ben diferents: narrativa infantil, narrativa juvenil, narrativa adulta, poesia i estudis d’història local de la comarca de l’Horta Sud. Totes elles compten amb llibres d’autors de gran importància

Planeta

Mòdul 38-39


Editorial Planeta, embrió del que és avui el Grup Planeta, es va fundar el 1945, fa més de seixanta anys. És l'editorial de prestigi amb més influència en el món de parla hispana. Anualment convoca el Premi Planeta, el més destacat dels certàmens espanyols, al costat d'altres de gran rellevància literària.

Pòrtic

Mòdul 20


Editorial Pòrtic es funda el 1963 i entra a formar part del Grup Enciclopèdia Catalana el 1997. El 2007 s’incorpora a Grup 62. S’ha caracteritzat per la seva tasca en el camp de la no-ficció, concretament biografies, memòries, assaig, monografies històriques, llibres de naturalesa i guies.

Proa

Mòdul 26-27


Edicions Proa és un segell editorial de llarga història orientat, de manera preferent, a l’edició literària. D’altra banda, Proa sempre ha tingut una vocació i voluntat d’atendre tots els gèneres literaris, raó per la qual, el seu catàleg comprèn col·leccions de narrativa i de poesia, d’assaig i de teatre, d’estudis literaris i històrics, de reflexió i de debat. L’equip actual d’Edicions Proa, a més del seu responsable editorial, Josep Lluch, està integrat per un editor de taula, Antoni Vallès, un responsable de premsa, Xavier Gafarot, i el departament de màrqueting del Grup 62, amb Gloria Gasch al capdavant. Així mateix, per a les feines administratives, l’editorial és assistida per l’equip de la secretaria editorial del Grup 62, de manera especial per Montserrat Molons. I pel que fa la distribució a llibreries, Proa confia en l’equip de d’Un per un, encapçalat per Pep Amargant.

Profit Editorial

Mòdul 22-23


En Profit Editorial iniciar el nostre camí el 1984, especialitzant-nos en la publicació de continguts management. Uns anys després, el 1997, ampliem horitzons amb el segell Amat, enfocat al llibre pràctic. Els objectius de l'editorial sempre s'han basat en valors com la transmissió de coneixement, el rigor dels continguts i la vocació de servei. La línia Profit compta amb una cartera d'autors i col·laboradors de reconegut prestigi nacional i internacional, destacant professors de les principals escoles de negocis, com Harvard Business School, Columbia Business School, Institut Lean Management, London Business School, Wharton School, ESADE, IESE , UPF o EADA, entre d'altres.

Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Mòdul 43


Publicacions de l’Abadia de Montserrat amb més de 500 anys, és l’editorial més antiga d’Europa. Hereva de la impremta fundada a Montserrat al segle XV, ha tingut al llarg dels segles una activitat ininterrompuda, i des del final de la dècada de 1950 ha dedicat una especial atenció als temes relacionats amb la cultura catalana. Actualment compta amb un fons editorial d’uns 2.000 títols. Les principals matèries que abasta són: la història, l’art, l’assaig, els estudis de llengua i la literatura, la religió, la música per a escoles, els cursos de català per a no-catalanoparlants, l’excursionisme i el llibre infantil i juvenil.

Publicacions de la Universitat de València

Mòdul 40


L'objectiu bàsic de Publicacions de la Universitat de València (PUV) és la difusió de la producció científica, i intel·lectual en sentit més general, generada a la Universitat de València a través dels procediments habituals del procés editorial, és a dir, de la confecció de llibres i revistes.

Quaderns Crema

Mòdul 6-7


Quaderns Crema és una editorial independent fundada l’any 1979. Amb un catàleg concebut com a espai de diàleg transversal a través dels anys i els gèneres, la nostra missió ha estat sempre oferir llibres editats amb el màxim rigor, produïts amb els millors materials i amb un disseny modern i agosarat. Ens hem proposat presentar autors fonamentals de les lletres catalanes en edicions noves i acurades, oferir traduccions de qualitat d’obres cabdals del patrimoni universal, i donar cabuda a nous narradors, poetes i assagistes.

Rafael Dalmau, Editor

Mòdul 25


«Rafael Dalmau, Editor» va ser fundada l'any 1959 per Rafael Dalmau i Farreres, conjuntament amb la seva filla Maria Carme Dalmau i Dalmau, després d'una llarga trajectòria de vinculació amb el món del llibre. Continua com a empresa familiar a mans de la tercera generació. L'editorial s'ha especialitzat en els àmbits de la història, la geografia i la cultura popular catalanes. L'any 1985 li fou concedida la Creu de Sant Jordi.

Raig Verd

Mòdul 14


Des de l’inici d’aquest projecte ens hem preguntat per què volem editar llibres. La resposta és donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents a les llibreries i a les biblioteques. Ens agradaria que els nostres llibres col·laboressin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps. Publiquem obres inquisitives, valentes, inconformistes i exigents. El nostre objectiu és publicar obres de qualitat de la millor manera possible.

Rata

Mòdul 24


Llibres amb ànima escrits des de la necessitat. És quan coincideix qui necessita llegir amb qui necessita escriure.

Rosa dels Vents

Mòdul 30-31


Rosa dels Vents és el segell en llengua catalana de Random House. Va néixer el març de 2002 i engloba els llibres més reeixits i de més rellevància de tots els segells del grup. Ofereix al lector autors catalans de gran èxit com Albert Espinosa, Jordi Sierra i Fabra, Toni Hill o Blanca Busquets, guardonada amb el premi Llibreter 2011, entre d'altres, a més de traduccions al català dels autors més destacats del grup com Ildefonso Falcones, Julia Navarro, Umberto Eco, Isabel Allende i Javier Cercas. Des de la narrativa estrangera fins a l'assaig i el llibre divulgatiu, tots els gèneres tenen cabuda en aquest segell àmpliament reconegut en la literatura catalana.

Salamandra

Mòdul 12-13


El llançament de Salamandra a l'octubre de l'any 2000 va suposar un fet inusual en el món de l'edició. El flamant segell naixia fort, sa i amb molts quilos de pes, ja que es recolzava sobre la base d'una editorial prou rodada que, amb la seva pròpia estructura i el seu propi catàleg d'autors, portava funcionant gairebé onze anys al mercat espanyol amb la marca Emecé, marca que al seu torn acumulava una brillant història de 60 anys en el món de l'edició en espanyol, tant a Llatinoamèrica com a Espanya. Així s'explica que, contràriament al que propugnava una de les velles veritats del gremi -aquella que afirmava que són necessaris almenys deu anys perquè una editorial adquireixi un segell reconeixible i valorat pels professionals i el públic lector més avezado-, la fulgurant trajectòria de Salamandra s'hagi materialitzat gairebé des de l'inici de la nostra gran aventura com a editors independents. L'experiència ensenya que el pas del temps es percep segons la intensitat del viscut, lent quan res interessant passa, fugaç quan els esdeveniments se succeeixen. En aquest sentit, els primers deu anys de Salamandra van ser vertiginosos. Així doncs, en aquests breus paràgrafs procuraré resumir el més destacat d'un decenni de bones lectures.

Salvat

Mòdul 30-31


Editorial Salvat, fundada a Barcelona el 1869, forma part de la multinacional francesa HACHETTE LIVRE, i està present en els països de parla hispana i portuguesa: Espanya, Portugal i Amèrica Llatina (Brasil, Argentina, Mèxic, Xile, Perú). Editorial Salvat porta més de mig segle oferint al quiosc productes editorials de qualitat. Un catàleg amb productes enfocats a noves tendències i als interessos particulars dels lectors concentrats en els segments infantil, col·leccionisme masculí i femení, col·leccionables de figures, modelisme, còmics i llibres. Dins de la gran varietat de productes, Editorial Salvat treballa amb prestigioses i reconegudes llicències com Marvel, Disney, Hello Kitty, Betty Boop i Astèrix; a més de cursos de manualitats com ganxet, tricot i patchwork. En Salvat compartim les teves aficions!

Sd Edicions

Mòdul 48-49


Petita editorial amb seu a Barcelona que publica en àmbits molt concrets, com cuina, llibre il·lustrat –infantil i per a adults–, estètica, pensament i crítica.

Sembra Llibres

Mòdul 44-45


Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Aquesta és la raó que ens mou a editar, i la motivació que ens impulsa a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que vertebren aquest nou projecte.

Símbol Editors

Mòdul 11


Símbol Editors va néixer el mes de desembre de 1998 a Sant Cugat del Vallès. Amb més il·lusió que recursos, amb més voluntat que coneixement, ens vàrem decidir a editar el nostre primer llibre. En un moment de concentració dels grans grups editorials i d’absorció de les editorials petites per part de les grans, Símbol Editors va néixer amb la intenció i esperança d’oferir, a través dels nostres llibres, una nova opció als lectors i lectores en català. Des d’aleshores ençà hem anat publicant llibres fins a configurar el fons que avui posem al vostre abast i que creix any rere any. Ara, la digitalització de continguts i la comercialització dels llibres electrònics constitueixen un nou repte en el que volem ser presents, i res no ens fa més feliços que ens hi vulgueu acompanyar.

Slow Food Barcelona

Mòdul 61


Guia amb més de 100 propostes gastronòmiques (restaurants, botigues...) que aposten pel producte local, tradicional i sostenible a Barcelona i voltants.

Sua Edizoak

Mòdul 61


Editorial basca amb més de 30 anys de trajectòria publicant guies, mapes i llibres de senderisme i cultura excursionista. A la La Setmana presentem la seva col•lecció Catalunya, guies temàtiques que proposen excursions per descobrir el nostre país.

Takatuka

Mòdul 48-49


Takatuka vol ser l'illa on trobaran terra aquelles persones que pensen que la lectura ha de ser un medi per entretenir, però també l'ocasió per reflexionar, madurar i caminar cap a un mon millor. A Takatuka ens prenem als nens i nenes molt seriosament, i volem facilitar el diàleg entre adults i petits, posant a la disposició d’ells llibres que els permetin entendre millor el món en el qual creixeran, i que serveixin, al mateix temps, als adults per a abordar qüestions per a les quals no sempre és fàcil trobar les paraules adequades. Confiem en la capacitat de nenes i nens per a entendre determinades situacions a les que de tota manera s’han d’enfrontar sovint. Els nostres llibres parlen de la capacitat de superació de les persones, del perniciós dels prejudicis, de com enfrontar-se a les pròpies pors, o de com explicar la mort d'una manera propera i no dolorosa.

Tarannà Edicions

Mòdul 22-23


Una petita editorial amb quasi vint anys d’experiència, i vocació de servei que s’ha fixat com a missió: - Donar oportunitat a qui té quelcom d’aportar d’interès - Dedicar els majors esforços a promocionar a obres (i de retruc als autors) especialitzats en temàtica de valors, creixement i superació personal, sense deixar de banda els continguts netament literaris. - Afavorir la visió serena i positiva davant davants dels múltiples reptes i situacions adverses a les que es pot enfrontar el ser humà.

Témenos Editorial

Mòdul 8-9


La nostra editorial va néixer a finals de 2007 amb l'ànim de servir de plataforma a escriptors que, fossin inèdits o amb obra publicada, trobaven dificultats per publicar per altres mitjans. Així doncs, Témenos edicions vol ser aquest "espai sagrat" on els llibres i els seus autors es troben acollits, treballant de manera còmplice perquè els lectors puguin conèixer la seva obra.

Thule

Mòdul 48-49


Thule Edicions és una editorial que explora nous camins literaris, nous formats i materials d'edició, una editorial que investiga en les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il•lustrat.

Tigre de Paper

Mòdul 44-45


Tigre de paper | Edicions som una editorial nascuda el 2011 i amb gairebé 50 obres editades en 4 col·leccions, les quals contribueixen a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. Per això ens hem sumat al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura popular, treballant amb Virus Editorial, cooperant amb Llibres Artesans, participant de l’Espai Contrabandos, impulsant Literal, fira de llibres i idees radicals i sent membres de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en català. Hem crescut amb la ferma voluntat de que els nostres llibres puguin ser eines per aquelles persones i col·lectius mobilitzats en la lluita per la transformació social, i alhora, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica per a totes aquelles lectores de ment desperta.

Tramuntana

Mòdul 12-13


Som Tramuntana Editorial. Editorial independent radicada a Sant Feliu de Guíxols i especialitzada en llibres il•lustrats infantils. Ens vam posar en marxa l’any 2012, i des del primer dia vam tenir clar quins serien els nostres eixos fonamentals: la qualitat dels continguts (textos i il.lustració), l'acabat i la presentació dels llibres. Tres puntals bàsics que són i seran la nostra marca de qualitat.

Triangle Postals

Mòdul 61


Triangle Postals és una editorial nascuda fa més de 30 anys a Menorca. Un extens i exigent fons fotogràfic, un disseny innovador i el treball d’escriptors i especialistes de prestigi son els tres motors d’unes propostes editorials que inclouen principalment el patrimoni arquitectònic i paisatgístic de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears. Llibres de petit i gran format, guies, mapes, postals, calendaris i altres productes de record, editats en un ampli ventall d’idiomes, omplen un catàleg que mostra la vitalitat, la riquesa cultural i l’atractiu turístic de casa nostra.

Tushita Edicions

Mòdul 61


Tushita edicions és un nou projecte editorial que va ser concebut en ple hivern de 2011, a contracorrent, i assetjat per la crisi econòmica mundial, però amb molta il·lusió i ganes de fer-se un lloc i un públic fidel. Disposa d’un equip de professionals i col·laboradors, rigorosos i entusiastes, els quals aportaran la seva saviesa tècnica per poder destil·lar un producte de qualitat. Tushita edicions pretén treballar, majoritàriament, en quatre grans blocs o eixos temàtics. Considerem que, actualment, els àmbits de més envergadura d’aquesta editorial, que són la literatura de viatges i de muntanya, sobretot en català i també en castellà (encara que en menor mesura) es troben, des de fa força temps, ben orfes.

Tusquets

Mòdul 26-27


Tusquets Editores és una editorial literària fundada el 1969 per Beatriz de Moura. Els seus diferents col·leccions acullen obres de narrativa, poesia, gènere memorialístic i assaig, tant científic com humanístic. En el seu catàleg destaquen autors de la talla de Samuel Beckett, E.M. Cioran, Almudena Grandes, John Irving, Milan Kundera, Luis Landero, Henning Mankell, Arthur Miller, Haruki Murakami o Jorge Semprún, entre d'altres.

Universitat de Barcelona

Mòdul 59-60


Publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Universitat Jaume I

Mòdul 40


El Servei de Comunicació i Publicacions (SCP) és l'òrgan professional responsable de la gestió de la imatge i la comunicació de la Universitat Jaume I. L'SCP desenvolupa activitats de difusió i projecció institucional mitjançant la comunicació corporativa, les relacions amb els mitjans de comunicació, les xarxes socials, la promoció dels estudis, el patrocini i mecenatge, i la producció editorial i audiovisual.

Usborne

Mòdul 12-13


Usborne és una de les editorials de llibres infantils més importants del Regne Unit. El nostre objectiu és crear els millors llibres infantils: uns llibres que els nens i nenes vulguin llegir una vegada i un altre, que es vulguin emportar a tot arreu, i que acabin llegint sota els llençols amb una llanterna i recordin quan siguin grans. Volem convencer als nens de que els llibres són quelcom emocionant, entretingut, interesant i absolutament meravellós.

Verdaguer Edicions

Mòdul 36


Verdaguer Edicions és l’editorial de la Fundació Jacint Verdaguer que preserva i edita l’obra del Jacint Verdaguer, en garanteix la publicació sota el rigor filològic dels estudiosos i la posa a l’abast dels lectors d’avui amb tota la significació nacional i universal que representa el poeta.

Viena Edicions

Mòdul 12-13


La divisió de serveis està formada per un equip de professionals qualificats i especialitzats en publicacions de prestigi i edicions personalitzades, amb més de 12 anys d'experiència en el món de l'edició. La nostra raó de ser és oferir un servei integral a totes les empreses que necessiten editar publicacions de qualitat i prestigi, i proporcionar un ampli ventall de possibilitats a l'hora de personalitzar edicions amb objectius diversos. Professionalitat, rigor i eficàcia defineixen la nostra manera de treballar i d'elaborar tots els projectes que ens confien els nostres clients.

Vincle Editorial

Mòdul 40


VINCLE és un segell editorial independent amb un catàleg de cinc col·leccions. Els casos d’èxit d’empreses de la Comunitat Valenciana són l’objecte de la col·lecció Empreses. Panorama recull assajos que ajuden a entendre la realitat que ens envolta. Literatura recull obres de ficció amb un punt de vista diferent. Per al públic més jove estan destinades les col·leccions La canya de pescar i El mornell.

Voliana Edicions

Mòdul 2


Voliana Edicions neix el 2010. Publiquem autors catalans d’arreu dels Països Catalans. Actualment disposem de les següents col•leccions: • Voliac de Ficció, amb novel•les però sobretot reculls de relats que han tingut molt bona acollida. • Entrevol d’assaig, ens hem especialitat en assaig sociolingüístic. • Memòria, volen recuperar la nostra memòria històrica. • Retorn al sol, de ficció especulativa o ciència-ficció, 6 títols publicats. • Poesia, 7 títols publicats.

Vox

Mòdul 24


El segell VOX porta més de 70 anys elaborant diccionaris bilingües i monolingües, que han acompanyat durant generacions als estudiants d'idiomes en qualsevol nivell. Des de fa uns anys, Els Supertafaners són els protagonistes de la seva gamma de llibres infantils.

VVKids

Mòdul 37


VVKids és un segell editorial centrat en el món infantil i juvenil. Cada llibre està editat amb cura, amb un plantejament lúdic, i sempre pensant amb els vertaders protagonistes de la lectura: els nens i les nenes.