Expositors

Expositors

39a Setmana del Llibre en Català


Llistat d'Expositors


A Buen Paso

Mòdul 58-59


A Buen Paso representa un caminar de manera lleugerament accelerada i és que hi ha tant per veure, conèixer i descobrir en aquest món que, empesos per la curiositat, no podem deixar de caminar

Abacus

Mòdul 68-69


Abacus Cooperativa vol ser el referent proper, amable i de confiança en l'àmbit educatiu, cultural i del lleure, que evoluciona amb les necessitats de les persones i les llars. El nostre compromís social i amb el País són part essencial dels valors bàsics de la cooperativa, sent presents a Catalunya, el País Valencià i a Mallorca.

Adesiara

Mòdul 34


Adesiara és una editorial petita i independent formada per persones que volen aprofitar la seva experiència en els diferents àmbits del món de l’edició per a elaborar llibres de qualitat. Amb la ferma voluntat de treballar per la cultura del país, i deixant en un segon terme els interessos crematístics —conscients, tanmateix, del risc que això comporta—, apostem de manera exclusiva pel llibre en català i donem una importància especial a la incorporació a la nostra llengua, mitjançant traduccions acurades, d’algunes de les obres més destacades de la literatura universal de tots els temps.

Adia Edicions

Mòdul 8


AdiA Edicions és una editorial especialitzada en poesia, en passió i en acció literària de carrer. La revolució de les lletres és l'argument, i la llengua, l'eina i l'arma de futur.

Ajuntament de Barcelona Llibres

Mòdul 27-28


L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Serveis Editorials, publica llibres sobre la ciutat de Barcelona de diverses temàtiques. Recull propostes de la ciutadania per fer nous llibres i treballa de la mà de la indústria en el que s’anomenen coedicions. Un cas singular entre les grans ciutats que unifica esforços, difon el coneixement de la ciutat, canalitza l’empenta creativa i ajuda a la distribució de les obres.

Akiara Books

Mòdul 36-37


AKIARA books Llibres inspiradors per a petits i grans. AKIARA va néixer a Barcelona el 2018 de la mà d’Inês Castel-Branco, com a continuació de Petit Fragmenta, la col·lecció infantil de Fragmenta Editorial, que l’editora havia creat i dirigit des de la tardor del 2015.

Albertí Editor

Mòdul 19


Llibres d'Albertí Editor entretinguts, curiosos, tafaners, interessants, peculiars, divertits… tots il•lustrats! Si vols fer un "tastet" de cada llibre, llegir un capítol, veure imatges… visita la nostra web

Alfaguara Llibres infantils i juvenils

Mòdul 5-6


Alfaguara I & J busca unir la millor literatura per als més joves, i les nostres col•leccions reflecteixen aquest afany de qualitat adaptada als gustos dels lectors. El seu catàleg engloba diferents col•leccions per edats, totes elles orientades en una doble direcció: la de donar cabuda als grans clàssics de la literatura, sense oblidar, al mateix temps, les tendències més punteres a nivell internacional. Entre els llibres destinats als més petits, seguint una línia lúdica i innovadora que propiciï la imaginació, comptem amb autors com Roald Dahl, Michael Ende, Tonya Hurley, en el pla internacional, o María Frisa, en l'àmbit nacional. Amb una clara vocació experimental i amb el propòsit de reflectir la panoràmica actual en tots els seus nivells, Alfaguara Juvenil engloba diferents sèries de temàtica distòpica, realisme romàntic o thriller d'autors com Stephenie Meyer, Laini Taylor o Elizabeth Eulberg. A més, la col•lecció Biblioteca Indie, amb grans best-sellers com Eleanor & Park, de Rainbow Rowell, o Els avantatges de ser un marginat, de Steven Chbosky, busca una tendència realista de caire més profund.

Altaria Editorial

Mòdul 45-46


Editorial Altaria som una editorial, especialitzada en llibres d’Imatge i so, Informàtica, Psicologia i Recursos Humans. Venem manuals de qualitat, creats pràcticament íntegrament per professors i / o autors amb molts anys d'experiència; llibres adreçats a usuaris autodidactes, centres formatius i estudiants. La nostra editorial és àmpliament reconeguda per haver creat els manuals i qüestionaris amb preguntes d'examen que asseguren un desplegament absolut i sempre actualitzat del temari oficial per a la certificació acTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Ens sentim molt satisfets amb el prestigi aconseguit per la qualitat de totes les nostres obres en les diferents àrees que publiquem, com a imatge i so, recursos humans, psicologia i informàtica. Així ens ho fan arribar molts lectors satisfets. Els nostres volums serveixen per capacitar tècnics de cada especialitat concreta o certificats de professionalitat. El nostre segell ens identifica perquè tots els nostres autors són professors experimentats que combinen la docència en les seves respectives matèries amb l'escriptura de llibres en la seva especialitat. Entre els nostres autors es troben destacats docents com Sergio Luján Mora, professor de la Universitat d'Alacant, Julio F. Cuartero, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i d'acreditacions TIC o Rosario Peña Pérez que ha arribat a vendre més de 100.000 exemplars en els seus més de 8 edicions en llibres de l'Office, Sistema Operatiu Windows o Internet, entre molts altres.

Amat

Mòdul 25-26


La línia Amat, de llibre pràctic, segueix molt de prop les innovacions que es produeixen en camps com Alimentació i Nutrició, Salut i Medicina, Teràpies Alternatives, Creixement interior o Relacions personals, entre d'altres. L'objectiu és treure a la llum títols que ajuden als nostres lectors a augmentar la seva qualitat de vida i trobar l'harmonia de cos, ment i esperit. Les nostres publicacions poden trobar-se en format paper a les llibreries d'Espanya i Llatinoamèrica, i en format e-book en totes les plataformes existents. A més, tenim disponible un catàleg de més de tres-cents títols de cada segell, perquè som una editorial de fons que va més enllà de les modes i que cuida els seus autors; un valor afegit que el nostre públic sap apreciar.

Amsterdam Llibres

Mòdul 51-52


Històries de ficció fetes a casa nostra i a altres països amb les quals descobrim veus noves al mateix temps que consolidem autors de llarga trajectòria.

Anagrama Editorial

Mòdul 40-41


Anagrama, editorial fundada el 1969, ha publicat més de 3.500 títols. Des d'un inici s'ha caracteritzat per la recerca de noves veus és a dir, l'aposta pels possibles clàssics del futur tant en narrativa com en assaig; el rescat de clàssics negligits o introbables del segle XX, i l'exploració al voltant dels debats polítics, morals i culturals més significatius del nostre temps. Des de 2014 ha reprès l'edició en llengua catalana amb la col•lecció Llibres Anagrama.

Andana Editorial

Mòdul 68-69


Quan va ser l'última vegada que vas viatjar en tren? Què feies mentre viatjaves? Mirar per la finestreta, llegir, parlar amb els teus companys de viatge, escoltar música... Per a nosaltres editar llibres en Andana Editorial és com viatjar en tren. Ens agrada mirar per la finestreta per imaginar qui viu en les fugaces cases que veiem i meravellar-nos amb els paisatges illustrats que ens illuminen. Ens agrada llegir històries que ens sorprenguen i endinsar-nos en relats que ens descobreixen un poc més de nosaltres mateixos. Ens agrada compartir seient amb les lectores, amb les creadores, amb les llibreteres, amb bibliotecàries ... per explicar-nos l'última aventura, i sobretot riure molt.

Angle Editorial

Mòdul 66-67


Angle Editorial és una editorial generalista que enguany fa 25 anys. Publiquem novel•la, assaig, llibre il•lustrat, llibre d'actualitat, divulgació i clàssics en petit format. Apostem per la qualitat en el procés d'edició i tenim un equip magnífic de traductors i correctors. Ens sentim joves, amb il•lusió i amb ganes de continuar connectant amb tot tipus de lectors.

Animallibres

Mòdul 36-37


Animallibres és un segell editorial especialitzat en literatura infantil i juvenil que aposta per una literatura de qualitat que ajudi els nens i les nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals. Tenim com a objectiu fomentar la lectura, amb llibres adaptats als interessos dels joves lectors, i amb una edició acurada tant pel que fa al text com a les il·lustracions. A més, volem col·laborar amb la tasca dels mestres amb propostes didàctiques que ajudaran els educadors a fer gaudir de les lectures i treure’n el màxim profit. És per això que apostem per una oferta diversificada amb més d’una dotzena de col·leccions : llibres de cartó per començar a llegir, en català o en anglès; per treballar-hi valors o senzillament per divertir-se; àlbums il·lustrats per deixar-se captivar; històries de detectius, de màgia, per fer-se un tip de riure, aventures per descobrir el que amaga la ciència i un grapat de relats per gaudir del plaer de la lectura des de ben petits. A Animallibres som conscients també de la necessitat de fer activitats d’animació lectora a les escoles al voltant de les lectures comunes que fan els alumnes. En aquest sentit proposem un programa d’animació amb el qual els alumnes puguin entrar en contacte amb autors i il·lustradors i altres professionals de l’animació a la lectura. Et convidem a visitar el nostre catàleg. Endinsa't en el món d'Animallibres!

APPEC editors de revistes i digitals

Mòdul 57


L'APPEC representa les editorials de revistes i mitjans digitals en llengua catalana. Més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents que també trobareu a l'iQUIOSC.cat. El quiosc amb una oferta més àmplia de mitjans en català es materialitza durant La Setmana del Llibre en una caravana plena de revistes en format paper per llegir i subscriure's, i us ofereix un període de prova gratuït per accedir-hi en format digital des de qualsevol dispositiu.

Ara Llibres

Mòdul 51-52


Llibres de no ficció per entendre el present al voltant de temes que ens interpel•len: actualitat, història, periodisme, reflexió i tendències.

Arcàdia Editorial

Mòdul 40-41


Arcàdia és un segell editorial independent creat amb la voluntat d’oferir un catàleg de textos escollits que contribueixin a la difusió de la història de les idees i de les seves manifestacions contemporànies. El 2014 Arcàdia incorpora una línia de llibres infantils, «la meva arcàdia», per estimular l’esperit crític entre els lectors més joves. Llibres d'assaig i programes públics per a la difusió del pensament i la història de les idees.

Associació d'Editors d'Andorra

Mòdul 7


L’Associació d’Editors d’Andorra, l’Associació Llibre del Pirineu i el Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra participen a La Setmana amb l’objectiu de promoure els llibres i els escriptors pirinencs i andorrans. Agrupa els principals segells actius del Principat d’Andorra, amb l’objectiu de donar suport a la producció editorial andorrana, Editorial Andorra, Editorial Límits, Anem Editors, Aloma Editors, Editorial Mesclant i Revista Col·lectiu Portella.

Associació d'Editors del País Valencià

Mòdul 12


AEPV es centra en la promoció i difusió dels llibres i publicacions editats per les editorials valencianes.

Associació Llibre del Pirineu

Mòdul 7


L’Associació Llibre del Pirineu es va crear el 2010 amb la voluntat de promoure els llibres produïts dins l’àmbit territorial pirinenc i els seus autors.

B de Blok

Mòdul 5-6


B de Blok ofereix els continguts més diversos i entretinguts per a nens i nenes de 7 a 12 anys. El seu fons editorial inclou col·leccions molt variades, des dels coneguts llibres de On és Wally ?, passant pels llibres dels Xunguis que proposen passatemps divertidíssims i recerques sense fi. Així mateix, abasta tant sèries de ficció amb personatges atractius i situacions originals, com llibres de no ficció per a nens àvids d'aprenentatges, sense deixar de banda els llibres dedicats a seguir tendències de moda al món infantil i juvenil actual.

Babulinka Books

Mòdul 1-2


No fem llibres perquè sí. Tots formen part d’un projecte nascut d’una inquietud personal. De la sincera voluntat de contribuir a fer un món més harmònic. Amb tota la humilitat, tan sols editant llibres que inspirin, que ajudin a despertar la felicitat interior. Perquè creiem amb totes les nostres forces que la suma d’individus feliços fa un món millor.

Barcanova

Mòdul 58-59


Editorial Barcanova és una empresa fundada l'any 1980. Les seves publicacions s'engloben en dos àmbits. En primer lloc, els llibres i materials escolars, elaborats amb la voluntat d'oferir eines eficaces per als alumnes i que potenciïn la tasca del professorat. En segon lloc, obres literàries per a totes les edats: primers lectors, literatura infantil, llibres per a joves i literatura per a adults. Des dels seus inicis, l'activitat d'Editorial Barcanova ha estat plenament integrada en el teixit educatiu i cultural de Catalunya i vinculada, molt íntimament, a la difusió de la llengua i la cultura catalanes. Amb més de trenta anys d'existència, Editorial Barcanova continua responent als nous reptes de cada dia i millorant amb l'ajuda dels molts amics que ens acompanyen en aquest viatge.

Baula

Mòdul 68-69


Baula va ser fundada el 1993 a Barcelona, vinculada al Grupo Edelvives. Des d’aleshores, hem publicat materials per a diferents etapes educatives (Educació Infantil, Educació Primària, ESO i Batxillerat) i llibres de literatura infantil i juvenil que abasten des de zero fins a setze anys.

Beascoa

Mòdul 5-6


Aquest segell porta més de tres dècades publicant llibres per als lectors més joves. Des de 2001 forma part de la divisió infantil de Penguin Random House. El seu catàleg, amb més de 1.500 títols, està centrat en l'àmbit exclusivament infantil (de 0 a 7 anys) i es distribueix en tots els territoris on és present el grup editorial. La trajectòria històrica de Beascoa ha estat sempre atenta al desenvolupament de conceptes editorials i formats nous; tots ells, projectes dirigits als lectors més joves, amb la intenció de simultanejar l'aprenentatge i la diversió. Per tal d'arribar al màxim nombre de joves lectors, Beascoa també s'ha fet un lloc en el seu catàleg per als personatges més populars de l'escenari infantil. Així, llibres tendres i didàctics com els de Peppa Pig, Valeria Varita, Elmer, Beatrix Potter, el Peix Irisat o els referents pedagògics de Fisher-Price i Dora la exploradora, conviuen amb sòlides propostes locals, profusament il•lustrades i més tradicionals.

Ben Vil

Mòdul 45-46


BEN VIL , SA neix l'any 1958 de la mà del Sr. Eduardo Beneyto i de la seva esposa Mª. Àngels Vilalte amb el nom de BEN TOR com a empresa familiar que es dedica a la venda i distribució de llibres al major i al detall, amb seu a Barcelona. En L'any 1988 es converteix en societat anònima i canvia l'antic nom per l'actual (BEN VIL , SA).

Bindi Books Editorial

Mòdul 1-2


Segell editorial de llibre infantil de ficció, coneixements i activitats per a infants de 0 a 12 anys. Els més petits són el centre de Bindi Books: Llibres que responen als interessos i necessitats educatives dels més petits. Continguts i detalls creats per a l’infant. Propostes interactives que connecten la infància amb el món que l’envolta. I, per damunt de tot, llibres perquè els infants gaudeixin de la lectura!

BiraBiro

Mòdul 29


Després d’uns quants anys d’experiència en el sector editorial ens vam decidir a fer realitat una idea que ens acompanyava des de feia temps: tirar endavant el nostre propi projecte dedicat a la literatura infantil i juvenil. A BiraBiro ens agrada llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, distreure’s, passar-s’ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer… El nostre desig és oferir-vos propostes de títols engrescadors, desenfadats i potser transgressors, però sempre amb el rigor i la qualitat que són inherents en l’amor pels llibres i que volem que defineixin sempre el segell BiraBiro. Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura.

Blackie Books

Mòdul 31-32


Blackie Books És Una petita editorial independent fundada a Barcelona el 2009. Es distingeix per la seva catàleg eclèctic,que va des dels clàssics fins al àlbum infantil,Passant per l'assaig del pop i la literatura contemporània, així com per els seus dissenys cuidats en tapa dura de gran qualitat.

Brau Edicions

Mòdul 38


Des de 1993 Brau Edicions ha desenvolupat una sòlida trajectòria dins el món editorial català. Una important part del seu fons editorial està dedicat a promoure el patrimoni cultural, tradicional i natural de les diverses comarques catalanes. No obstant això, Brau Edicions està oberta a altres línies editorials com la narrativa clàssica i contemporània, la narrativa de viatges o el conte infantil.

Bridge

Mòdul 5-6


BRIDGE és un pont entre generacions. Va dirigit a un públic de joves adults i d’adults joves, d’aquells que volen aprendre coses, que necessiten eixamplar el seu món, que busquen un nou camí. A BRIDGE els llibres són tan únics com els seus lectors. Sorprenen en el fons, en la forma, en l’estil, el contingut. Provoquen, fan riure, són contundents. Mesclen gèneres, salten de la ficció a la no ficció, creen formats, mai tenen por.

Bromera Edicions

Mòdul 36-37


A Bromera ens esforcem per oferir als lectors obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura. El catàleg de Bromera està format per gèneres molt diversos i per col·leccions adreçades a totes les edats, combina l’experiència de trenta anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove que aposta per la innovació i l’ús de les últimes tecnologies en benefici del món del llibre i la lectura. La trajectòria de Bromera està històricament compromesa amb el món de l’educació i amb valors culturals, ecològics i solidaris. L’oferta literària de Bromera, amb autors i autores de tot l’àmbit lingüístic i traduccions d’escriptors internacionals, es complementa amb una proposta creixent i sòlida de treballs lexicogràfics i de materials curriculars i complementaris per a l’ensenyament.

Bruíxola

Mòdul 21-22


Grup Editorial Bruño és un segell de referència en l'edició de llibres escolars des de l'inici de la seva trajectòria, en 1898, amb la constant publicació de novetats adaptades als requeriments pedagògics promoguts pels successius sistemes educatius. En 1988, després de gairebé un segle de marxa, va iniciar la publicació de materials complementaris, biblioteca d'aula, llibres de formació del professorat, obres de referència i col·leccions de literatura infantil i juvenil, per a oferir una àmplia gamma de col·leccions, moltes d'elles avalades per prestigiosos premis.

Cafè Central Poesia

Mòdul 49


Cafè Central és una editorial independent fundada el 1989, que edita bàsicament poesia. Té tres col•leccions: • Jardins de Samarcanda (des de 1992). Ha publicat 86 títols, la meitat dels quals, traduccions de poetes estrangers. en coedidció amb Eumo. • Balbec. Llibres en la frontera entre la narrativa i la poesia. • Ferida Oberta. Llibres de reflexió sobre la poesia. En coedició amb AdiA.

Capital Books

Mòdul 66-67


Capital Books neix amb la vocació de publicar llibres per ser llegits i gaudits. Literatura d’entreteniment en català i de qualitat. Llibres que ens faran tornar a llegir. Capital Books és un segell creat per 9 Grup Editorial, format per Angle Editorial i Cossetània Edicions.

Casa Anita Llibres

Mòdul 58-59


Casa Anita Llibres és una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil i àlbums il•lustrats per a infants i adults. Estem al bell mig del barri de Gràcia, en els baixos d’un edifici de principis de segle als voltants del mercat de la Llibertat. A Casa Anita ens agrada el que fem, sabem perquè ho fem i en el que creiem. • Creiem que els llibres per a infants han de ser bons llibres: bons textos, bones imatges i boniques edicions. • Creiem en les il•lustracions ben fetes i en el seu gran valor en la construcció narrativa dels àlbums il•lustrats. • Creiem en els llibres per a infants i joves com a obres literàries i artístiques i no eines exclusivament pedagògiques. • Creiem que els bons llibres estan per sobre de modes, valors o “èxits” de vendes. • Els bons llibres no passen mai de moda. • Un bon llibre per a infants és també un bon llibre per a adults.

Casa del Llibre

Mòdul 25-26


Casa del Llibre és una llibreria ubicada al cor de Barcelona des de l’any 2000. La nostra intenció és ser una llibreria de referència en llibres de fons en totes les àrees i al mateix temps, estar al dia en les novetats editorials. El que més ens agrada als llibreters de Casa del llibre és recomanar als lectors totes aquelles lectures que ens han entusiasmat o que creiem que poden entusiasmar al lector.

CERE

Mòdul 53


És una entitat fundada l’any 1983, amb l’objectiu de promoure estudis sobre la realitat comarcal i també coordinar i impulsar iniciatives culturals i de coneixement de la Ribera d’Ebre.

Chronos Editorial

Mòdul 17-18


Què? Chronos és una microeditorial independent amb l’esperit de difondre la literatura de ciència-ficció, des dels clàssics de la Golden Age fins a les novetats més sucoses. Publiquem llibres reivindicatius, que conviden a reflexionar, sense oblidar l’element de gaudi i el sentit de la meravella. Combatem l’apatia, la repressió i la barbàrie amb llibres plens de bones històries. Qui? Som el Gonzalo i el Toni, dos eixelebrats apassionats de la ciència-ficció. El nostre crit de guerra és: som devots del fantàstic i estem en missió divina! Com? L’editorial Chronos és l’estendard de l’Associació Chronos per la difusió de la ciència-ficció i la fantasia en català, un ens sense ànim de lucre: tot el que en traiem de les vendes de llibres ho destinem de forma íntegra a publicar nous títols. Som un projecte molt petit que busca sumar dins del fandom català i la nostra humil aportació (dos llibres a l’any) té la finalitat d’enriquir un panorama editorial en llengua catalana que avui en dia està més viu que mai.

Club Editor

Mòdul 5-6


Club Editor és una editorial independent que publica literatura contemporània en català. Va ser fundada el 1959 per dos escriptors, Joan Sales i Xavier Benguerel. La seva col·lecció “El Club dels Novel·listes” era la plataforma on Mercè Rodoreda publicava les seves novel·les. Incerta glòria, de Joan Sales, és una de les obres capitals del segell, que cultiva el long seller. La proporció d’autors catalans traduïts a altres llengües hi és important. El secret per aconseguir-ho: triar bé les obres i treballar els textos a fons. Al costat d’aquesta col·lecció, Club Editor publica cròniques i epistolaris a “La Cara fosca de les Lletres” i ha creat “La Dula” per acollir-hi els llibres que volem publicar encara que no encaixin en cap línia editorial. A casa nostra hi conviuen tots els representants de la prosa, siguin clàssics o moderns: novel·les, contes, assaig disfressat de ficció, novel·la gràfica... No som aficionats a les línies sinó a les obres que val la pena llegir.

Coco Books

Mòdul 36-37


COCO BOOKS és un projecte editorial que pretén estimular la creativitat a través de les arts plàstiques i que ofereix un tipus de lectures molt personals. Cuidem al màxim l'estètica i la qualitat de les nostres publicacions, ja que per a nosaltres contingut i aspecte visual són indestriables.

Columna

Mòdul 68-69


Columna Edicions, fundada l'any 1985, va irrompre amb èxit en el món editorial català amb la vocació de crear lectors mitjançant la publicació d’autors estrangers com ara Tom Sharpe, David Leavitt, Bret Easton Ellis, Jay Mclnerney, Woody Allen i la recuperació de grans obres clàssiques per al seu catàleg, com la monumental A la recerca del temps perdut, de Marcel Proust, o Viatge a Itàlia, de Goethe, a la vegada que editava joves autors catalans. Actualment disposa d'un dels millors catàlegs d'obres d'autors catalans, entre els quals es troben Emili Teixidor,Ferran Torrent,Empar Moliner, Maria Barbal,Toni Soler, Antoni Pladevall,Albert Villaró,Sílvia Soleri Martí Gironell, combinat amb la publicació de traduccions d’autors de gran actualitat com ara Jonathan Franzen, Tom Wolfe, Mathias Enard, Åsa Larsson, Federico Moccia o Stieg Larsson. El seu catàleg està integrat principalment per obres de narrativa, tot i que actualment, a causa de la diversificació de gèneres, publica també obres de no-ficció. Durant els últims anys Columna ha experimentat una gran expansió pel seu coneixement de les necessitats del lector en català, per una política de vendes pròpia d'un mercat normalitzat i per apostes pioneres en l'àmbit de l'edició, com ara la publicació dels anomenats llibres mediàtics. Convoca el premis Nèstor Luján de Novel·la Històrica. Publicaels següents premis de novel·la: Premi PrudenciBertrana, Premi Pin i Soler i Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

Comanegra

Mòdul 31-32


Comanegra és una editorial independent barcelonina, que neix amb la voluntat d'aportar propostes originals i fresques al lector, centrades en la difusió cultural i artística, la narrativa d'emocions i de creixement personal, oci i gastronomia, així com en àlbums il•lustrats per a nens i joves. Treballem els llibres amb cura i il•lusió i apostem per la producció local, amb la recent creació del segell Llibre Local

Combel Editorial

Mòdul 1-2


Combel Editorial és un segell que des de l'any 1989 edita llibres il•lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors. El nostre catàleg comprèn un ventall molt ampli de títols, des dels llibres de roba o de bany i els llibres de tot cartró per als més petits, fins als contes i els llibres de coneixements per als nens i nenes fins a nou anys. La selecció dels materials que editem es fonamenta en dos principis bàsics: la presència d'un valor educatiu al darrere, i l'exigència de qualitat, tant pel que fa al text com a la il•lustració. Aquests principis es tradueixen en el desig de recollir les propostes més interessants dels autors i il•lustradors nacionals, i el propòsit de fixar-nos en el que s'edita a l'estranger per traslladar els projectes més innovadors al nostre àmbit cultural.

Companyia Central Llibretera

Mòdul 40-41


La Central es va fundar a Barcelona l'any 1995 amb l'objectiu de dur a terme un projecte llibreter únic, homogeni i que fes incís en la mediació cultural. És per això que La Central prima la selecció bibliogràfica, proporcionant un fons ric i diversificat especialitzat en l'àmbit de les Humanitats (Antropologia, Arquitectura i Disseny, Art, Cinema i Fotografia, Estudis clàssics, Filologia, Filosofia, Història, Narrativa, Poesia, Teatre i Arts escèniques, Ciències socials i Estudis culturals). Així mateix, La Central para una atenció especial a l'edició internacional, de manera que la llibreria sigui una eficaç corretja de transmissió dels principals corrents intel.lectuals del moment, així com un efectiu servei d'informació per als lectors. Actualment, el 40% del fons bibliogràfic de La Central està conformat per llibres internacionals, entre els quals s'inclouen les principals novetats editorials en llengua francesa, anglesa, italiana, alemanya i portuguesa.

Corimbo

Mòdul 58-59


¡Vint anys! El 1998 vam fundar Editorial Corimbo conjuntament amb l'editorial francesa l'École des Loisirs. Després de gairebé quinze fantàstics anys junts, el 2013 va arribar el moment de seguir en solitari el nostre camí. Gràcies, Jean, Arthur, Jean-Louis i Isabelle per la vostra confiança i ajuda en aquests intensos anys. Ara, Editorial Corimbo és una petita editorial barcelonina, independent i familiar. Som, per tant, una editorial mediterrània que parafrasejant J. M. Serrat "porta el seu llum i la seva olor per allà on vagi". Després centenars de textos, d'històries i milers d'il·lustracions, hem arribat fins aquí amb enorme energia i ganes de continuar publicant bells llibres per a nens. La nostra ambició no és altra que la de fer que s'ho passin bé, molt bé, amb un dels nostres llibres. Maurice Sendak, Arnold Lobel, Margaret Wishe Brown, Robert McCloskey, Margaret Williams, Astrid Lindgren són alguns dels autors "clàssics" que anem rescatant per al nostre catàleg. Mario Ramos, Komako Sakai, Kitty Crowther, Chris Raschka, Claude Ponti o Beatrice Alemagna, entre molts altres, l'enriqueixen. En definitiva, un catàleg amb els millors autors, tant clàssics com contemporanis, va conformant la nostra proposta. Són autors i il·lustradors, tots ells, amb la increïble capacitat de fer harmoniosa aquesta difícil equació entre un text i una il·lustració per convertir-la en ... màgia! Publiquem pocs llibres a l'any, per tant, cada un d'ells és llegit i rellegit un milió de vegades. No encertem sempre amb el gust dels nostres petits lectors. Això és impossible. Això sí, tots els llibres que publiquem ens apassionen i això és un plaer. Davant els múltiples desafiaments en el món del llibre, el nostre futur descansa en els nostres amics naturals: famílies, biblioteques, professors, educadors, prescriptors i, per descomptat, llibreries sense les quals, evidentment, no existiríem.

Cossetània Edicions

Mòdul 62-63


Cossetània Edicions és una editorial generalista especialitzada en la publicació de llibres sobre natura, esport, excursionisme, cuina (general i saludable), turisme i cultura popular, que aposta també per la divulgació científica, el llibre pràctic i d’altres temes d’interès actual, i que compta també amb una creixent línia infantil relacionada amb la mateixa temàtica. Publica un centenar de llibres a l’any.

Cruïlla

Mòdul 36-37


Cruïlla és una editorial dedicada a la publicació de llibres de literatura infantil i juvenil i materials educatius per a les escoles. El Vaixell de Vapor i Gran Angular són les col·leccions més conegudes i emblemàtiques de l'editorial. Cruïlla pertany al grup editorial SM, present en diversos països d'Amèrica Llatina. Tant Cruïlla com el grup destinen els beneficis a programes i obres de caire social que gestiona la Fundació SM. Cruïlla és un punt de trobada d'autors, il·lustradors, editors i professionals diversos que fan possible la publicació d'obres literàries i materials didàctics de qualitat per a infants i joves. La nostra voluntat és oferir continguts i serveis culturals i educatius que siguin un instrument d'utilitat i d'ajuda a totes les persones que treballen per fer una societat més lliure i humana, ja sigui des del món de la cultura i l'educació com des de la família o altres àmbits d'influència.

Destino

Mòdul 68-69


Edicions Destino ha editat des de la seva creació el 1942 als més importants escriptors espanyols de la segona meitat del segle XX: Miguel Delibes, Fernando Arrabal, Camilo José Cela, Álvaro Cunqueiro, Jesús Fernández Santos, Juan Goytisolo, Carmen Laforet, Carmen Martín Gaite, Ana María Matute, Josep Pla, José Luis Sampedro, Rafael Sánchez Ferlosio, Ramón J. Sender i Gonzalo Torrent Ballester. Així mateix, ha contribuït a l'èxit de noves generacions de narradors amb l'edició d'obres d'autors com Manuel Vicent, Francisco Umbral, Juan José Millás, Rosa Regàs, Eugenio Trías, Rafael Argullol, Carme Riera, Valentí Puig, Andrés Trapiello, Antonio Soler, Lorenzo Silva o Lucía Etxebarria. Entre els autors estrangers incorporats al catàleg de Destinació a través de magnífiques traduccions destaquen Bohumil Hrabal, George Orwell, Doris Lessing, Naguib Mahfuz, Sebastian Haffner, Andrea Camilleri, Per Olov Enquist, DBC Pierre, Yann Martel, Mihail Sebastian, Elfriede Jelinek o Leo Perutz.

Días Contados

Mòdul 40-41


Días Contados és una societat de responsabilitat limitada sense particular ànim de lucre, depenent, barcelonina i per tant bilingüe, liberal, afable, modesta i amant de la literatura, que edita en traduccions cuidades al català i al castellà, sense distinció, amb data de caducitat i sota presentació austera i polida, petits textos majors dels lletres contemporànies pel sol gust de fer-ho: Akutagawa, Bergounioux, Caillois, Ceronetti, Gadda, Gracq, Green, Léautaud, Mancinelli, Ponge. Benvingut siguis, amic lector.

Drassana Editorial

Mòdul 45-46


Llegir. Paper. Plaer. Valencians, Mediterranis. Fem llibres com es construïen vaixells en les drassanes medievals. Fruïm del procés, cuidem cada detall. Editem sobretot literatura, història i gastronomia. També juvenil i infantil, viatges i esports. I editem la revista cultural «Lletraferit».

EDEBÉ

Mòdul 45-46


El grup editorial edebé va sorgir a principis dels anys vuitanta. Els continguts educatius i la literatura infantil i juvenil són les seves principals línies de negoci, que el situen entre les empreses principals del sector educatiu al nostre país. El catàleg de literatura infantil i juvenil comprèn des de títols per a nadons (amb llibres interactius de tela, bany i cartró) fins a literatura juvenil. Edebé sempre prioritza la qualitat de tots els seus productes, tant pel que fa al format com al contingut. La missió d'edebé és contribuir al desenvolupament integral dels infants i joves des de totes les dimensions de la persona.

Edicions 3i4

Mòdul 12


Va ser l'any 1968, a les portes de la primavera, quan es va fundar la llibreria Tres i Quatre. L'editorial hi anava al darrere, tot i que, de iure, no es va formalitzar fins el 1974, un any més tard de la primera edició dels Premis Octubre. Ambdues, editorial i llibreria, formaven l'embrió d'un projecte cultural centrat en l'àmbit de les publicacions primer i, poc després, obrint-se a la dinamització cultural del País Valencià. Els seus fundadors, el tàndem Eliseu Climent-Rosa Raga, van engegar els motors d'aquesta aventura que, en els seus inicis, va prendre forma de societat, amb la participació, a més, de Joan Senent i Anaya, Joan Senent i Moreno, Santiago Ninet i Joan Fuster. Actualment, Edicions Tres i Quatre continua jugant un paper fonamental en la promoció cultural des del País Valencià, aportant, però, al debat una nova mirada crítica i un enfocament global.

Edicions 62

Mòdul 25-26


Edicions 62 va néixer l’any que li dóna nom. Exactament, per Sant Jordi del 1962, quan va aparèixer el primer llibre de la nova empresa: Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. En molt poc temps, i a desgrat d’unes circumstàncies que no eren ni políticament ni econòmicament favorables, l’editorial va arribar a ser com la volien els seus fundadors, Ramon Bastardes i Max Cahner: una editorial generalista, universal i moderna. En aquest sentit, va ser decisiva la tasca de qui n’ha estat director literari durant prop de 40 anys, Josep M. Castellet. Al llarg de la seva trajectòria, que s’ha mantingut coherent a desgrat de les vicissituds històriques i empresarials, Edicions 62 ha constituït un catàleg de més de 4000 títols, que es caracteritza per la diversitat i la riquesa. Edicions 62 ha estat pionera, a Catalunya, en la incorporació d’escriptors contemporanis de tots els camps i procedències, i ha promogut també, per mitjà de col·leccions específiques, la difusió dels clàssics universals de la literatura i del pensament i dels clàssics de la literatura catalana. Publica obres de pràcticament tots els gèneres i en totes les modalitats d’edició: poesia, teatre, narrativa, assaig, biografies i memòries; edicions de butxaca, llibres de text i edicions escolars d’obres literàries; diccionaris i enciclopèdies, grans obres il·lustrades, etc. El seu ritme actual de publicació és d’una centena de títols nous cada any.

Edicions 96

Mòdul 12


Edicions 96 som una editorial amb més de vint anys d’experiència, a cavall entre Carcaixent i la Pobla Llarga, nascuda al caliu de l’escola en valencià. Se’ns coneix sobretot per la nostra línia d’agendes escolars, que cobreix la totalitat de les etapes educatives, i per les nostres col·leccions de literatura infantil i juvenil i poesia, que hem ampliat amb col·leccions d’assaig, literatura per a persones adultes i, recentment, amb àlbums il·lustrats. Des del nostre compromís personal i professional amb el nostre entorn més immediat, treballem per oferir als nostres clients materials educatius i divulgatius interessants així com obres de gran qualitat literària i plàstica, majoritàriament d’autors i autores valencians.

Edicions Cal·ligraf

Mòdul 49


Som una editorial amb seu a Figueres. La nostra línia editorial se centra bàsicament en la literatura: recuperació d'obres clàssiques actualitzades amb estudis introductoris; traduccions i, evidentment, obres de creació d'autors actuals. També publiquem els llibres infantils en català de Dani Torrent (Piu-piu, Àlbum per a dies de pluja...). Publiquem també una revista literària en format llibre, Encesa Literària (de moment dos volums, el darrer dedicat a Maria Àngels Anglada).

Edicions de 1984

Mòdul 61


Edicions de 1984 portarà a la Setmana tots els títols que configuren trenta-quatre anys de tasca editorial dedicada a apropar al lector a la millor literatura universal. De narrativa a poesia i assaig, d’autors inqüestionables a noves promeses per descobrir, d’autors catalans a autors estrangers. Tots ells a l’abast del lector durant els dies de la Setmana del llibre en Català: de la novetat més recent, als títols històrics del nostre catàleg.

Edicions del Buc

Mòdul 8


Edicions del Buc és una editorial valenciana fundada l’any 2014 al buc de l’escala de Ca Revolta (València) dedicada a la publicació i difusió de llibres de poesia. Edicions del Buc edita entre tres i quatre llibres de poesia a l'any, dels quals un sempre és una traducció. Editar ens manté alerta, que és com dir que ens manté vius.

Edicions del Bullent

Mòdul 12


Edicions del Bullent som una de les editorials independents del País Valencià de més llarga trajectòria. Comencem a publicar el 1983 amb vocació d'abastir els valencians de llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col•leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans; també de cultura popular i territori, d'assaig i de suport a l'ensenyament.

Edicions del Periscopi

Mòdul 13-14


Som una editorial independent, jove i valenta que publica bona literatura en català. A Periscopi apostem tant per autors catalans com per traduccions d’altres llengües, i tenim clar que aquesta aposta consisteix a incorporar a la cultura catalana noms que aportin atreviment, modernitat i novetat. Ens mou el respecte a un ofici, editar llibres, que considerem més necessari que mai. Busquem aquells lectors de narrativa que exigeixen una experiència lectora gratificant i plena en la nostra llengua. Creiem en el valor del llibre com a eina que ajuda a transformar i millorar la societat. Cuidem tots els detalls al llarg del procés editorial, des que ens arriba el manuscrit fins que el llibre està a les mans del lector. Oferim un catàleg coherent, acurat i necessari que parteix del nostre amor a la literatura i de la creença que aquesta mereix arribar al major nombre possible de persones. Valorem l’originalitat, la diferència, el talent i l’excel·lència, i creiem que mereixen ser recompensats. Creiem en la intel·ligència del lector i esperem poder-nos guanyar la seva confiança a través de la feina ben feta, de l’esforç, de la il·lusió i la professionalitat. A través, en definitiva, dels llibres publicats. A més de la impremta, a la dècada de 1430 Gutenberg va inventar i comercialitzar un aparell que permetia veure-hi per sobre de la multitud als peregrins que assistien a un festival religiós d’Aquisgrà. Era el predecessor del periscopi, que avui en dia s’empra per detectar objectes situats fora del camp de visió, i que deu gran part de la seva fama a l’ús que durant molts anys n’han fet els submarins. Es tracta, doncs, d’un objecte que casa a la perfecció amb la nostra voluntat de cercar més enllà d’allò que és evident.

Edicions del Pirata

Mòdul 4


Edicions del Pirata és una editorial de llibres infantils i juvenils. Publiquem llibres a partir de 2 anys i fins a 13 anys. Oferim activitats literàries a les escoles: visites dels escriptors, gimcanes literàries, concursos literaris i fins i tot xerrades sobre com funciona un editorial. Aquest any 2019, Edicions del Pirata celebra els 15 anys de vida.

Edicions Galerada

Mòdul 9


Galerada és una petita editorial cooperativa del Maresme, creada l'any 1996, especialitzada en l'edició d'assaig, poesia i narrativa i de revistes universitàries.

Edicions i Propostes Culturals Andana

Mòdul 9


Edicions i propostes Culturals Andana és una editorial ubicada a Vilafranca del Penedès, comarca de l'Alt Penedès. Disposa d'una línia d'edicions pròpies en què publica facsímils, guies, llibres de poesia, narrativa, assaig, història... També disposa d'una secció de serveis editorials molt activa.

Edicions LU

Mòdul 45-46


Ediciones Lu desde 1997 dedicada a promoure el coneixement a través del llibre pràctic, d’aficions i il•lustrats. Tambè en català a desenvolupat una part del seu catàleg amb assatjos d’interès local i llibres infantils de primeres edats i destinats a promoure la lectura entre els infants.

Edicions Poncianes

Mòdul 13-14


Edicions Poncianes fa de la trobada entre l'art i la literatura l'estendard de la seva feina. Una finestra oberta a grans universos creatius, tant de l’àmbit català com de l’internacional, partint del pintor Joan Ponç, que ens dóna nom. Concebem el llibre com un objecte que vol seduir el lector amb el tacte de cada pàgina, amb la màxima qualitat tant en el disseny com en els materials. En el nostre catàleg, cada branca és una col•lecció. De la primera pengen les obres sobre Ponç: diaris, estudis, tributs. De la segona, la poesia: autors nous i consolidats de la literatura catalana i la universal. De la tercera, les Bèsties: pòsters i obres de grans autors traduïts per poetes actuals. De la quarta, l’assaig: acció i ondulació del pensament.

Edicions Saldonar

Mòdul 55-56


Saldonar és una editorial independent que va presentar els primers llibres el Sant Jordi del 2010. #Periodisme La col•lecció Periodistes incorpora llibres d’investigació periodística escrits per membres del Grup Barnils, amb l’objectiu d’aprofundir en qüestions silenciades pels mitjans de comunicació, o directament maltractades. Ha incorporat originals que avui són models de bones pràctiques en l’àmbit periodístic, d’autors de referència com Sara González, Jordi Borràs, Lluc Salellas i Vilar, Gemma Garcia Fàbrega, Jordi Marsal o Sònia Bagudanch. En paral•lel, publica llibres de reflexió sobre el periodisme o d’actualitat, amb textos, entre d’altres, de Joan Julibert, Andreu Pujol Mas, Jordi Panyella o Joan Serra Carné i Sara González. #Narratives Novel•les i narracions directes, que celebren la vitalitat, amb una llengua i un estil contemporanis, d’escriptors que valoren la creació com un acte de comunicació amb el lector de tu a tu, per intentar ocupar l’espai difícil entre la literatura de qualitat i l’entreteniment. Dona protagonisme tant als escriptors amb una trajectòria ferma com als que proposen una primera obra en la qual trobem que és lògic creure. Ha publicat, entre d’altres, Mercè Foradada, Núria G. Caldés, Anna Molina, Sebastià Bennasar, Xavier Vernetta, Pep Bertran i Vicent Sanz Arnau. #Poemes A la col•lecció Poemes s’ha traduït per primer cop Milo De Angelis, premi Viareggio a Itàlia per Tema de l’adéu. Ha volgut posar la poesia de l’Alguer al mateix nivell que la de la resta del domini lingüístic amb l’edició a cura de Joan-Elies Adell de l’antologia La Tercera Illa i de l’obra poètica completa (més un llibre inèdit) d’Antoni Coronzu. El mateix Joan-Elies Adell ha publicat a la col•lecció Res no és personal. També té en el catàleg poemaris de Jordi Cervera, Conxita Jiménez i Ramon Cardona.

Edicions Sidillà

Mòdul 11


Edicions Sidillà neix a finals del 2010 després que les persones que en formen part i l’han fundada, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó hàgim fet durant anys de novel·listes, de periodistes de publicacions diàries o periòdiques, i hàgim estat sobretot lectors. Durant aquests anys, també hem corregit, hem escrit critiques, llibres d’història, hem treballat en fotografia i hem editat revistes, quaderns i llibrets. Sovint amb altra gent i sempre sota l’empara d’altres editorials o d’altres grups.

Edicions Tremendes

Mòdul 35


Som una editorial nascuda al 2015 a Girona, arrelada al territori i amb esperit tremendu. Donem suport a escriptors, il·lustradors o artistes que volen editar la seva obra en paper. Amb unes línies editorials ben definides i amb uns llibres acurats i alhora descarats, procurem fer de la qualitat, un segell identitari. Com també és segell d’identitat el nostre gust per l’escena. A can Tremendes ens encanta portar els artistes més enllà de les llibreries i som especialistes en trobar espais on presentar les obres.

Edicions Xandri

Mòdul 33


Edicions Xandri és un projecte literari nascut l'any 2014. Va néixer amb l’objectiu de situar al centre de la cultura l’interès per la lectura i el consum de llibres. Aposten per autors i obres amb dificultats d’accés a un mercat editorial hipercomercialitzat, sense renunciar a la qualitat i a les bones històries. Una de les seves missions és crear segells amb personalitat pròpia entre els quals destaca l'aposta per la novel•la negre. Des del seu naixement ha publicat 13 llibres entre els quals i hi ha poesia, novel•la negra i fantàstica i reculls de relats.

Editorial Afers

Mòdul 12


L'Editorial Afers és un projecte editorial i cultural nascut a Catarroja (València) el 1983 que vol ser estimulant per a la vida intel·lectual dels nostres països catalanoparlants. Amb les seves revistes periòdiques: Afers. Fulls de recerca i pensament, Mirmanda. Revista de cultura, i amb les col·leccions de llibres: Recerca i pensament, Els llibres de l'contemporani, Personatges, El món de les nacions, Biografies parcials, Textos clàssics, Els papers de l'Pavelló de la República, Estudis locals, Mirmanda, Actes i congressos , Literatures, Catàlegs d'Art, Josep Bernat i Baldoví, etc., pretenen oferir materials d'anàlisi que ajudin a madurar les posicions més coherentment progressistes i democràtiques. A aquest objectiu, a més, cal afegir l'ús exclusiu de l'català com a vehicle de transmissió cultural. L'Editorial Afers vol contribuir a la recerca i a el pensament universals i, al llarg dels anys, les persones que hi ha darrera el projecte han anat prenent consciència que no volien convertir-se en mers mercaders de la cultura, sinó que calia apostar fort pel corrent que, com diria Gramsci, pretén organitzar una nova hegemonia, formada en el coneixement i en l'anàlisi.

Editorial Alpina

Mòdul 62-63


L'Editorial Alpina és una editorial especialitzada en la realització de mapes i publicacions al servei del món excursionista, la cultura i la natura. Editorial amb més de 70 anys d'experiència en la captura d’informació territorial, i el treball artesanal, si per artesanal entenem la recerca minuciosa que implica la revisió de camp aplicada a les més de 150 publicacions que representa el nostre catàleg i que s'actualitza periòdicament.

Editorial Alrevés / Crims.cat

Mòdul 17-18


Editorial Alrevés/Crims.cat és una editorial especialitzada en la narrativa, l'assaig i la novel•la negra. La col•lecció de novel•la negra en català se'n diu Crims.cat i és una col•lecció amb voluntat d'englobar tot tipus d'etiquetes i subgèneres: negre, policíac, espionatge, detectivesc, enigma... Una col•lecció que aposta clarament per la novel•la negra catalana, on s'han publicat autors com Andreu Martín, Agustí Vehí, Jordi de Manuel, Jaume Benavente, Sebastià Bennasar, Rafael Vallbona.

Editorial Astronave

Mòdul 50


Astronave és el segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial fundat el 2017. Un segell amb identitat pròpia en el qual es publiquen tot tipus de llibres il·lustrats per al públic jove. Norma Editorial porta en el mercat des del 1977 i és un referent en l'edició de còmic i llibre il·lustrat. Astronave vol seguir la seva vocació de fer llibres de qualitat, tant en el seu format com en contingut, per a un públic general.

Editorial Barcino

Mòdul 38


Editorial Barcino, segell editorial de la Fundació Carulla especialitzat en clàssics, pretén apropar els grans autors de la literatura medieval catalana al gran públic. Això ho du a terme especialment a través de dues col•leccions: Tast de Clàssics, que adapta els textos al català actual perquè arribin a tothom, i la Biblioteca Barcino, que publica textos originals amb introduccions i anotacions aclaridores per al lector culte.

Editorial Base

Mòdul 24


Editorial Base fou fundada l’any 1972 amb un clar compromís al servei del país. En la creació de l’editorial va tenir un paper rellevant l’eminent historiador Santiago Sobrequés i Vidal. En un moment en el qual es vivien nombroses tensions pels canvis polítics i socials, l’objectiu i el punt de vista conceptual de la nova empresa editorial era difondre la nostra cultura i donar a conèixer la nostra història. És per aquest motiu que la nostra línia editorial va encaminada a publicar llibres d’elevada qualitat científica escrits per especialistes en cada un dels diversos temes històrics que contribueixin a fer conèixer el nostre país. Editorial Base, des del primer dia, treballa en aquest objectiu, difondre el fet identitari català però de forma independent a cap grup polític o empresarial i amb una filosofia pròpia, oberta i diferent a altres editorials del país. Editorial Base està especialitzada també en l’edició facsímil d’obres històriques de gran importància per al coneixement i l’estudi de la història de Catalunya així com en l’edició de llibres de no ficció que comprenen l’assaig, l’actualitat política i social, la psicologia, la investigació periodística, l’humor, la divulgació i les biografies. En els darrers anys, l’editorial ha diversificat les seves publicacions amb la creació de noves línies editorials, una en el sector infantil i juvenil en la qual destaquen les aventures dels Barrufets, una nova línia de narrativa on es volen potenciar nous joves valors i una línia d’edicions de llibres de gran format on predomina la imatge. És per aquests motiu que Editorial Base sempre ha agraït l’esforç de tots aquells que col·laboren i donen suport a les nostres publicacions i que ens permeten consolidar-nos com una editorial sòlida amb uns clars objectius que complir.

Editorial Blume

Mòdul 1-2


A Blume publiquem en català llibres des de els més petits fins als joves. Tots les nostres edicions són il•lustrades en tot tipus d’estils i proposem des de atractius llibres d’aprenentatge fins les motivadores històries de ficció.

Editorial Claret

Mòdul 9


Editorial Claret, és una institució cultural creada pels Missioners Claretians amb la voluntat de servir l’Església i la cultura, i més particularment l’Església i la cultura catalanes.

Editorial Efadós

Mòdul 60


Recuperar i promoure la cultura popular catalana és la filosofia de la nostra editorial. Cada títol és producte d’un treball minuciós, fet amb cura i rigor, que permet difondre el valor del patrimoni col·lectiu.

Editorial Flâneur

Mòdul 40-41


L’Editorial Flâneur es defineix, per començar, com una editorial actual. Actual perquè pretén publicar llibres atemporals. Gaudim recorrent passatges amb la companyia de Baudelaire, Valéry, Beckett, W. G. Sebald, Camus, Canetti, Benjamin, Walser, Rilke, Gombrowicz, Bernhard, Blanchot... Autors actuals.

Editorial Fonoll

Mòdul 23


Editorial Fonoll dóna veu a joves escriptors, a la vegada que recupera l’obra d’autors oblidats de la nostra tradició. Dins el seu catàleg té col•leccions que abasten la poesia, la narrativa, l’assaig, els estudis històrics, els testimonis, la cuina i el llibre il•lustrat infantil.

Editorial Gedisa

Mòdul 40-41


Fundada en 1977, és una editorial especialitzada en llibres d'assaig al millor pensament, amb un gran fons editorial que inclou psicologia, sociologia, antropologia, filosofia, art, ciència i matemàtiques.

Editorial Kairós

Mòdul 25-26


Kairós va ser fundada el 1965 per Salvador Pániker, filòsof i enginyer industrial, d'origen indoespañol. Des dels seus inicis, la idea central de l'editorial va consistir en crear un "fòrum" per al diàleg entre ciència i espiritualitat, entre Orient i Occident, entre la raó i la intuïció, un pont, en definitiva, entre diferents sensibilitats i formes d'entendre el món. 50 anys després, seguim fidels a aquests principis, sempre buscant la serietat i profunditat que els temes que abordem es mereixen i evitant en el possible caure en els extrems de l'academicisme o de l'superficialismo. Això és en part possible perquè hem sabut mantenir una independència tant dels grans grups editorials com de les ideologies i modes dominants. Amb més de 800 títols publicats, Kairós s'ha convertit en una editorial de referència per al públic general interessat en les tradicions d'Orient, en la psicologia profunda, en el diàleg entre ciència i mística o en l'assaig en general.

Editorial Les Hores

Mòdul 17-18


Les Hores és una editorial independent i entusiasta que publica obres en llengua catalana. Publiquem traduccions d’autors estrangersi obres d’autors catalans que fins ara no han estat editats en la nostra llengua. Ens interessa la literatura actual, però també volem recuperar autors del segle XX inèdits en català. Busquem llibres que ens permetin comprendre una mica més la realitat que ens envolta. Relats que ens parlin de les qüestions eternes al voltant de l’individu, les relacions humanes, el pas del temps..., però que també reflexionin sobre la societat i el món d’avui. Vetllem per la qualitat de les nostres publicacions mitjançant una selecció acurada dels escriptors i una tria rigorosa dels traductors i correctors que col•laboren amb nosaltres. Treballem perquè cada títol que publiquem contribueixi a la nostra voluntat d’explicar i fer-nos preguntes sobre la realitat en què vivim. Estaríem satisfets si els nostres lectorsentenguessin una mica més el món després de llegir-nos.

Editorial Mai Més

Mòdul 17-18


Mai Més és una nova editorial de ciència-ficció, fantasia i terror en català

Editorial Mediterrània

Mòdul 1-2


Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des de llavors tenim una missió molt clara: crear, distribuir i divulgar cultura i valors a través dels nostres llibres, productes i serveis. Estem especialitzats en llibres infantils, d'art i de religió.

Editorial Minúscula

Mòdul 40-41


El nostre nom fa al·lusió a la lletra minúscula perquè preferim proposar llibres sense recórrer a estridències, gairebé en veu baixa. Això no significa, tanmateix, que renunciem a ser ambiciosos; volem construir un catàleg sòlid i atractiu, una constel·lació de llibres. Des de la tardor de l'any 2000, quan van aparèixer els primers títols –Las ciudades blancas de Joseph Roth i Verde agua de Marisa Madieri–, a minúscula ens dediquem a dibuixar sense presses aquesta constel·lació. Al nostre catàleg s'hi reflecteix un marcat interès per la cultura europea, per un patrimoni artístic que no ha entès mai de fronteres i per escriptors que, en èpoques decisives, van desxifrar amb extraordinària sensibilitat el signe dels temps. Però també hi troben lloc obres d'altres àmbits geogràfics: el que fa un ésser humà és com si ho fessin tots, deia Borges. No ens devem a una única tradició, sinó que podem aspirar a totes, sense obsessionar-nos per la pertinença o l'afecte però sense haver de negar-los, tampoc. Tan cosmopolita com això és com ens agradaria que fos el projecte editorial de minúscula. Publiquem sis col·leccions: Alexanderplatz, el nom de la qual fa referència a un dels llocs emblemàtics de la cultura en llengua alemanya del segle xx, acull traduccions de novel·les i assajos, amb la intenció de donar a conèixer als lectors algunes de les claus d’aquesta cultura i de l’extensa zona en què ha tingut influència. Paisajes narrados aplega narracions, diaris i faules de diferents procedències que ofereixen una perspectiva original sobre un indret, que pot ser una ciutat, una regió concreta o un paratge imaginari. Con vuelta de hoja inclou obres de caràcter exploratori i controvertit que adopten les variades formes de l'assaig, la biografia i l'autobiografia. Tour de force és una selecció de la millor literatura contemporània. Micra acull textos breus i singulars. Microclimes presenta una acurada tria d'obres de narrativa i assaig en català. editorial minúscula ha entrat en la segona dècada de vida. En volem donar les gràcies als lectors i als llibreters, que han dipositat la seva confiança en nosaltres i han compartit el nostre entusiasme pels llibres que ens fan una mica més savis i una mica més feliços.

Editorial Piolet

Mòdul 48


Des de 1999, Editorial PIOLET publica mapes excursionistes i guies senderistes. Fent difusió mitjançant les nostres publicacions del respecte per l'entorn a través de l'excursionisme. Publiquem mapes excursionistes i guies senderistes des de fa més de 15 anys. Gràcies a un rigorós treball de camp unit a un minuciós treball de gabinet estem en condicions d'oferir una cartografia precisa i en constant revisió. El nostre catàleg ofereix als amants de la muntanya 200 publicacions amb un alt nivell de detall i per a tots els nivells tècnics.

Editorial Salvatella

Mòdul 36-37


L’editorial Salvatella neix, fa més de 90 anys, amb l’objectiu de proporcionar material didàctic de qualitat als nens i nenes. Ja des del primer moment es va posar especial atenció i cura en l’edició dels llibres, premissa que segueix vigent a dia d'avui i que ha esdevingut el segell de la casa. El fons editorial de Salvatella es caracteritza precisament per cuidar els detalls i, alhora, aportar valors fonamentals en l’educació infantil per tal d’aconseguir un aprenentatge entretingut i amè.

Editorial Sentir

Mòdul 45-46


Editorial especialitzada en el llibres relacionats amb els infants que tracta temes complexes de transmetre als nens d'entre 3 i 10 anys d'una forma positiva i agradable pels petits. Es publiquen temes com l'assetjament escolar, l'abús sexual o l’adopció.

Editorial Trípode

Mòdul 15


L'editorial Trípode va néixer el 2 de juliol de 2018, com a editorial independent. El seu objectiu és potenciar l’alta literatura i de manera especial amb noves veus d’autors i autores catalanes.

Ekaré

Mòdul 58-59


Edicions Ekaré és una editorial que publica llibres per a nens i joves. La paraula Ekaré va ser presa de la llengua de l'ètnia Pemón que habita al sud-est de Veneçuela. Significa narració nova o veritable i, en un context més ampli, simplement història o conte. Edicions Ekaré es va crear el 1978 i el seu objectiu principal, fer llibres de qualitat, està relacionat directament amb l'experiència en biblioteques públiques i escolars del Banc del Llibre, una institució veneçolana coneguda internacionalment per la seva tasca de promoció de la lectura. Avui dia els nostres llibres arriben a molts països, però la intenció inicial segueix sent la mateixa: oferir als nens i joves llibres significatius de la nostra cultura i de diverses parts del món.

El Cep i la Nansa

Mòdul 9


El Cep i la Nansa edicions es funda (l'any 1979) per prosseguir en l'exercici de la memòria, la imaginació, i la passió pels llibres. Ubicada a Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

Ela Geminada

Mòdul 44


Edicions de la Ela Geminada és un projecte editorial en llengua catalana nascut a Girona el febrer del 2011 i dirigit per Oriol Ponsatí-Murlà. Té quatre col•leccions: Trivium (ficció), Quadrivium (no ficció), Biblioteca Prudenci Bertrana (obra narrativa completa) i Opera aperta. La principal missió de l'editorial és la publicació de llibres de fons, tant d’autors catalans com estrangers.

Empúries Editorial

Mòdul 25-26


Grup 62, que es va fundar a partir d’Edicions 62 per crear un catàleg modern, general i universal, avui inclou segells d’altres editorials de gran prestigi en català i castellà, amb representació de tots els gèneres literaris i totes les modalitats d’edició. També disposa de la comercialitzadora Un x 1 i de la distribuïdora Àgora. Part del fons editorial es comercialitza en format digital i a més, posa a disposició dels clients un fons de disponibilitat garantida (ipe62, impressió per encàrrec). Estem compromesos des de fa més de mig segle a editar bons llibres per potenciar la Cultura, bàsicament en Català, al nostre país. El nostre desafiament s’orienta a: - Connectar quelcom que algú vol dir amb quí ho vol llegir - Des d’una perspectiva cultural i plural - Orientada als canvis dels gustos dels nostres lectors - Contribuint a potenciar la nostra identitat col.lectiva

Enciclopèdia Art

Mòdul 16


Enciclopèdia Art és un segell de llibres de bibliòfil d’edició limitada. El seu catàleg està format per grans llibres d’estudi dedicats a artistes catalans i per obres de gran format de temàtiques diverses vinculades a l’art. Enciclopèdia Art lidera la publicació de llibres d’art en català. Ha publicat llibres d’artistes com Plensa, Miró, Picasso, Dalí, Tàpies o Brossa; i també obres de referència com Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Estrella Polar

Mòdul 68-69


El nostre segell ofereix als joves lectors publicacions de gèneres i formats molt diversos oferint els millors títols de la literatura infantil i juvenil, catalana i universal, tenint cura del text que aquestes obres mereixen i fent especial atenció als aspectes gràfics (il·lustracions, maquetació, enquadernació, etc.) L’objectiu és desenvolupar l’hàbit lector dels infants i joves, proporcionant a la vegada diversió i estimulant la lectura que els convertirá en lectors adults.

Eumo Editorial

Mòdul 66-67


L’educació és el que ens fa persones; el que ens fa ciutadans; el que ens obre a l’art i al pensament. I és l’educació el que ens ha fet créixer com a editorial. Volem presentar-vos les últimes novetats, a la Setmana, la cita de cada setembre. Us esperem!

Fanbooks

Mòdul 25-26


Fanbooks és el primer segell crossover només en català. Un nou segell actual i atent a les noves tendències, amb novel·les amenes, entretingudes, atractives i, a vegades, addictives. A Fanbooks podeu trobar-hi llibres d’autors catalans, novel·les estrangeres, novel·les gràfiques i mai oblidem l’e-book per als nous lectors digitals. Si ets d’aquelles persones que no es regeixen pels límits d’edat, Fanbooks és el teu espai. La nostra lectura és intergeneracional perquè fem llibres pensats per a un públic molt ampli, innovador i modern. Ens agrada mantenir el contacte amb els nostres lectors i ho fem diàriament a través de les xarxes socials. Però estigues també atent a la nostra agenda, que de tant en tant també ens hi deixem veure! I ❤ books. Benvinguts a l’era del crossover! Fantàstic, Fanbooks, fan de tu!

Farell Editors

Mòdul 48


Farell Editors estem especialitzats en llibres d’excursions, cuina i cultura tradicional catalana. En destaquen especialment les col·leccions: “Llibres de Muntanya”, d’excursions, paisatges i natura; “Llegendes” i “Cultura Popular” i “Contes Populars”, sobre cultura popular i tradicional; “Rebost i Cuina”, de cuina tradicional, i “Nostra Història” i “Patrimoni”, sobre els nostres orígens. Després d’una trajectòria en el món de la cultura i estètica, l’empresa feia els primers passos el 1998, sota la iniciativa de Jordi Suades i Marigot, editor, i Begonya Molins i Blasi, dissenyadora.

Flamboyant

Mòdul 58-59


Missió: Contribuir al desenvolupament i la riquesa intel·lectual dels més petits a través de textos i imatges que despertin l’ús de la imaginació i la sensibilitat artística, fomentin l’empatia, enriqueixin els seus punts de vista i els ajudin a tenir idees pròpies. Visió: Treballar amb els millors artistes i autors en la creació, edició i distribució d’obres de gran qualitat, tant en català com en castellà, perquè tots els nens i les nenes puguin gaudir del plaer de l’art i la lectura. Valors: A Editorial Flamboyant creiem en la força transformadora de la lectura, dels textos i de les imatges. Llegir des de ben petits ens ajuda a portar una vida més rica, a ser persones més creatives i empàtiques, així com a desenvolupar-nos intel·lectual i humanament. A més, no cal oblidar que, quan un nen llegeix en companyia d’un adult, potencia els seus vincles afectius.

Fnac

Mòdul 5-6


Creada a França el 1954, Fnac és la primera distribuïdora a Europa de productes tecnològics i culturals, i constitueix un exemple únic d'aliança entre comerç, cultura i tecnologia. Literatura, música, cinema, videojocs, imatge, so i noves tecnologies convergeixen en un lloc de compra, assessorament, descobriment i trobada. Tot i que en el futur es realitzaran més compres en línia que en botigues físiques, Fnac manté la seva aposta pel punt de venda tradicional. Fnac Espanya destina el 15% de la superfície de venda a àrees d'oci i confort, i el servei a botiga forma part de l'experiència del client, aporta valor afegit i diferencia la marca dels competidors que operen només el canal en línia.

Fragmenta Editorial

Mòdul 44


Fragmenta Editorial és una editorial independent que publica llibres clàssics i d’assaig en l’àmbit de les religions, sempre des d’una perspectiva rigorosament aconfessional. Publiquem «llibres no religiosos sobre religions», és a dir, llibres que poden ser llegits per tothom.

Fundació Carulla

Mòdul 38


La Fundació Carulla, creada l’any 1973, treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d’enfortir el sentit de pertinença. Els projectes actuals de la Fundació Carulla giren a l’entorn de tres àmbits d’acció: Educació, Cultura i Societat. L’educació s’ha de fomentar en una base cultural sòlida. Sense educació de qualitat es desdibuixa la personalitat col·lectiva d’una societat.

Galaxia Gutenberg

Mòdul 40-41


Galaxia Gutenberg neix el 1994 per distribuir a llibreries els llibres exclusius creats per Cercle de Lectors. Amb el pas dels anys, va adquirint una dinàmica pròpia basada principalment en les col·leccions de Poesia, Obres Completes i Llibres Il·lustrats. Aquesta dinàmica s'accentua a partir del 2004, quan passa a ser dirigida per Joan Tarrida, al seu torn director editorial de Cercle de Lectors. Neixen llavors les col·leccions de narrativa, assaig i biografies i testimonis, alhora que es consoliden les col·leccions existents amb projectes emblemàtics com l'edició de la Divina Comèdia de Dante, amb il·lustracions de Miquel Barceló, o l'edició commemorativa del V Centenari de la publicació d'El Quixot de la Manxa, dirigida per Francisco Rico. A finals de 2010, l'editorial és adquirida per Joan Tarrida, al costat d'un grup d'accionistes, i es deslliga completament de Cercle de Lectors. Des de llavors, Galàxia Gutenberg ha anat incorporant al seu catàleg editorial un gran nombre d'autors consolidats espanyols i estrangers, alhora que ha anat apostant per noves veus. Avui són ja més de 350 els autors que confien en Galàxia Gutenberg per a l'edició dels seus llibres, entre ells set Premis Nobel, 12 Premis Cervantes i 16 Premis Príncep / Princesa de Asturias. En els últims anys, l'editorial ha viscut una gran expansió per diferents països d'Amèrica Llatina i avui té distribució, a més de a Espanya, en altres 10 països de parla espanyola. Actualmente, Galàxia Gutenberg publica al voltant de 60 novetats cada any, principalment de narrativa i assaig.

Galés Edicions

Mòdul 12


Galés Edicions és un segell editorial de publicació de llibres en valencià i català pertanyent al Grup Editorial Sargantana. La denominació naix com a homenatge a Jerònima Galés, impressora i editora valenciana del segle XVI i coneguda pels seus projectes editorials i qualitat de totes les seues publicacions. En el seu nom volem donar veu publicant en valencià I català grans obres d’autors locals i mundials. Galés Edicions té en catàleg quatre col·leccions, narrativa, poesia, assaig i teatre.

Gavarres Editorial

Mòdul 5-6


L’equip de gestió de Grup Gavarres està integrat per persones procedents de disciplines molt diverses amb perfils professionals que permeten conceptualitzar i desenvolupar projectes editorials amb garanties. A més de l’equip de gestió, amb formacions de disseny gràfic, edició, humanitats, geografia, història i periodisme, Grup Gavarres compta amb el suport i l’expertesa de més de 150 col·laboradors procedents de diversos àmbits territorials i múltiples vessants de coneixement.

Godall Edicions

Mòdul 49


A Godall Edicions ens agrada definir-nos com una editorial de slow book, fem els llibres a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal tant pel que fa a la qualitat del contingut dels nostres llibres com al seu embolcall. Som també una editorial de proximitat, de quilòmetre zero; anem a buscar els lectors allà on es troben, i fem presentacions arreu del territori. El nom de Godall és el d’una població del Montsià a la qual estem emocionalment lligats.

GrataLectura - Cordill

Mòdul 45-46


Som una editorial dedicada a la tradició i la cultura popular. Rescatem la saviesa dels avis per aplicar-la a les feines de l'hort i de la casa.

Grup Anaya

Mòdul 21-22


L'arrelament de Grupo Anaya a la comunitat educativa i la seva implicació en la formació de les persones al llarg de tot la vida el converteix en un dels líders més importants de el sector editorial. Amb l'ambició que aquest vincle creixi en qualitat i quantitat, aprofitant les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies. Treballant cada dia per apropar l'educació i la cultura a l'major nombre possible de persones.

Iniciativa Digital Politècnica -UPC

Mòdul 65


Iniciativa Digital Politècnica, l'Oficina de Publicacions Acadèmiques Digitals de la UPC, dona suport a la creació de continguts per a la docència i la recerca de la Univesitat.

Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'estudis i d'Investigació

Mòdul 12


La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació[1] és un organisme cultural creat en 1948 per la Diputació Provincial de València, vinculat al Consell Superior d'Investigacions Científiques. Actualment està integrat en l'àrea de cultura de la Diputació de València i té la seu al Centre Cultural la Beneficència, a la ciutat de València. El seu nom es un homenatge al rei Alfons el Magnànim, que comptava amb una de les biblioteques més importants del seu temps, i el seu segon nom a la Institució Valenciana d'Estudis i Investigació.

Institució de les Lletres Catalanes

Espai Exposició


La Institució de les Lletres Catalanes és una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya creada per llei del Parlament de Catalunya de 1987 els objectius fonamentals de la qual són: 1. Promoure la literatura i fomentar la lectura en general. 2. Protegir i difondre el patrimoni literari català. 3. Impulsar el reconeixement social de les lletres catalanes i donar la màxima projecció pública als escriptors catalans. 4. Donar suport als escriptors en llengua catalana i a les associacions del sector. L’antecedent històric de la Institució va ser l’organisme homònim creat el 1937, en plena guerra civil, pels escriptors catalans fidels a la República.

Institut d'Estudis Catalans

Mòdul 47


L’Institut d’Estudis Catalans, l’acadèmia de les ciències i de les humanitats, publica l’activitat científica i de recerca de les seves seccions i societats filials. El nostre catàleg, compost per més de quatre mil cinc-cents títols (entre monografies i revistes científiques), augmenta cada any amb un centenar de noves publicacions. A la Setmana del Llibre en Català d’aquest any presentem una mostra de les principals novetats dels darrers mesos, en què destaquem d’una manera especial la Gramàtica de la llengua catalana i l’Ortografia catalana.

Institut Ramon Llull

Mòdul 20


L'Institut Ramon Llull és un organisme públic creat amb l'objectiu de promoure a l'exterior els estudis de llengua i cultura catalanes en l'àmbit acadèmic, la traducció de literatura i pensament escrits en català, i la producció cultural catalana en d'altres àmbits com el teatre, el cinema, el circ, la dansa, la música, les arts visuals, el disseny o l'arquitectura. Amb aquesta finalitat, l'Institut subscriu acords amb universitats de l'exterior per tal de promoure-hi la docència d'estudis catalans i coordina i ofereix suport a més de cent quaranta centres amb presència dels estudis catalans a tot el món. En paral·lel, secunda les associacions internacionals de catalanística i estimula els estudis avançats i la recerca lingüística en universitats de prestigi. Com a organisme oficial de certificació dels coneixements de català a l'exterior, organitza proves per a acreditar els diferents nivells, d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Institut Ramon Muntaner - IRMU

Mòdul 53


L’Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana va ser constituït el mes de juliol de 2003 i té la seva seu al Mas de la Coixa. Aquesta entitat neix d’un acord entre la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, que representa la voluntat de tots els centres que hi són adherits. La seva finalitat és la difusió i el suport als projectes d’investigació i de promoció cultural dels centres i instituts d’estudis de parla catalana, entitats dedicades principalment a l’estudi de la història, el patrimoni cultural i natural i les ciències socials i humanístiques i a la divulgació cultural dins els àmbits local i comarcal.

Jaimes Llibreria Francesa

Mòdul 20


La Llibreria Jaimes va ser fundada el 1941, per en Jaume Arnau Pericàs, de professió impressor i fill d’impressor i la seva muller Isabel. Llur afició als llibres els va induir a obrir la llibreria malgrat ser en plena postguerra. La van instal·lar a la Diagonal, 337 (entre Bailèn i Girona). Amb la proximitat del Lycée Français (que en aquella època se situava al carrer Provença, cantonada Bailèn) i el contacte constant amb els directors, professors i alumnes, els va dur a iniciar la importació i venda de llibres escolars i de lectura d’aquella escola.

Jollibre

Mòdul 45-46


“Som el que llegim.” Amb aquesta filosofia neix Jollibre, el nou projecte de literatura infantil i juvenil de Santillana. Un nou projecte per a tots, amb llibres que s’adeqüen a cada edat (prelectors, infantil i juvenil) i que intenten abastar argumentalment diversitat de temes, de gèneres, d’eixos transversals. En definitiva, moltes històries per poder arribar a molts lectors. Buscant sempre la convergència entre diversió, aprenentatge i educació.

Juventud

Mòdul 58-59


Editorial Juventud és una editorial independent fundada a Barcelona l’any 1923. Des dels seus orígens es va distingir per l’originalitat de les seves col•leccions, entre d’altres les populars edicions precursores dels llibres de butxaca. El llibre infantil és un dels trets diferencials de l’editorial, publicant per primer clàssics com ara Peter Pan, Heidi o Mary Poppins. Aquesta passió per apropar la literatura als infants va fer que des de molt aviat apostés per l’àlbum il•lustrat.

Kalandraka

Mòdul 58-59


KALANDRAKA es va presentar un 2 d'abril -Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil- del 1998, amb el lema "Llibres per a somniar". L'objectiu era publicar obres de la millor qualitat estètica i literària en gallec per contribuir a la normalització lingüística del nostre país. Des de Galícia, KALANDRAKA va obrir el seu catàleg a altres llengües, fins a convertir-se en un projecte plurilingüe en castellà, gallec, català, eusquera, portuguès, italià i anglès. Actualment, KALANDRAKA compta amb segells propis a Portugal, Itàlia i Mèxic. Àlbums il·lustrats de creació pròpia, adaptacions de contes tradicionals, recuperació de clàssics de la LIJ de tots els temps, llibres per a prelectors, per a nens i nenes amb necessitats de reforç educatiu, llibres de ficció, llibre-disc, poesia i art són les principals línies de treball que conformen un catàleg viu i divers. Amb la suma del segell FAKTORIA K DE LLIBRES, el ventall de lectures s'amplia amb la literatura per a adults, la divulgació científica i les publicacions singulars. Del compromís de KALANDRAKA amb la multiculturalitat, l'educació, la tolerància o el respecte al medi; de l'aposta per l'animació a la lectura com a estratègia per a estimular la imaginació i la curiositat dels més petits; del suport als creadors a través de la convocatòria del Premi Internacional COMPOSTELA per a àlbums il·lustrats i del Premi Internacional 'Ciudad de Orihuela de Poesía para Niños', neix l'estímul per a continuar fent llibres que sedueixin, commoguin, diverteixin i perdurin en el temps.

Kókinos Editorial

Mòdul 58-59


La filosofia de Kókinos és enriquir la literatura infantil a través d'l'àlbum il·lustrat des del compromís ètic i estètic que els nens mereixen

L 'Avenç

Mòdul 17-18


L’Avenç és una editorial fundada el 1977. Enguany celebrem els 40 anys de publicació mensual de la revista de cultura L’Avenç i els 10 anys de la col•lecció de llibres "Els Llibres de L'Avenç", amb més de 70 títols publicats. El nostre projecte editorial conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col•lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. La col•lecció de llibres compta amb dues línies editorials. L'una, centrada en l’assaig històric (Sèrie Assaig) i, l’altra, en una literatura fronterera amb l’assaig, amb la memòria com a eix (Sèrie Literatures).

L' Albí Edicions

Mòdul 9


L’Albí Edicions generalista amb vocació d'aportar a l'espai cultural de Catalunya, narrativa, assatgística i estudis històrics escollits, sense oblidar altres temes.

L' Altra Editorial

Mòdul 3


L’Altra Editorial és una editorial catalana, literària i independent, que fa llibres per ganes de fer-los i per celebrar-los de manera desacomplexada i entusiasta, defugint la solemnitat i l’elitisme amb l'anim d'aquests llibres al màxim de lectors possible. Publiquem deu llibres l'any tant d'autors catalans com d’autors estrangers, amb primacia dels escriptors vius: anem volgudament a favor de la literatura actual.

L'Arca Edicions

Mòdul 45-46


L’Arca és un segell de Redbook Ediciones de llibres en català que representa la tradició de la cultura catalana.

L'Art de la Memòria Edicions

Mòdul 5-6


La cultura de base és un camp de complexitat, de diversitat i de pluralitat, és la cultura que sacseja les consciències, la que forma un esperit crític capaç de prendre decisions. Apostem per lluitar contra la precarització del sector cultural. No treballem per a una cultura tova sotmesa a les modes del moment. Volem treballar amb la valentia que correspon a una editorial ben petita que avança gràcies als seus amics i col•laboradors, tots els que conformem una petita família amb grans anhels

La Caixa d'Eines

Mòdul 21-22


La caixa d’eines va néixer el 2007, al carrer Aragó, com una llibreria de barri especialitzada en narrativa, còmic i literatura infantil i juvenil. A poc a poc hem anat creixent i, a més d’ampliar l’oferta de llibres, hem incorporat manualitats i joguines educatives. La caixa d’eines hem creat un espai cultural on grans i petits gaudeixen d’una experiència completa al voltant de la literatura i els llibres.

La Casa dels Clàssics

Mòdul 51-52


La Casa dels Clàssics és un espai de creació, pensament i difusió dels clàssics de tots els temps. Editem la col•lecció de clàssics grecs i llatins Bernat Metge, traduïts al català en una acurada edició bilingüe comentada que a més de fixar un cànon, projecten la saviesa dels clàssics cap al futur. Publiquem amb nous formats per seguir projectant els clàssics cap al futur amb la Bernat Metge Universal i la Bernat Metge Essencial. Amb les grans obres d'artista, apropem els clàssics a l'art.

La Galera

Mòdul 1-2


Només amb molta passió va ser possible construir des de zero, el 1963, una editorial clau per entendre la literatura infantil i juvenil del nostre país: la Galera. I només el fet de mantenir aquesta passió ha permès que, 50 anys més tard, s’hagi convertit en una de les més importants de Catalunya i Espanya, amb més de 200 novetats anuals. Una passió que queda clara en l’aposta ferma per la política d’autor, que ens va portar a publicar per primera vegada molts dels qui esdevindrien els grans autors de literatura infantil i juvenil de la segona meitat del segle XX. I, a partir del 2009, a crear diferents segells i ampliar el ventall d’autors amb molts dels millors talents consolidats i els novells més prometedors, i iniciar així el període de creixement més sostingut de la història de l’editorial. Amb la mateixa passió, la Galera afronta els nous reptes d’un món que ja no entén de fronteres. L’exportació i la venda internacional de drets han fet possible tenir best-sellers a la vegada a Europa, l’Amèrica Llatina i Àsia. 

Així, més de 50 anys després del seu naixement, la Galera és més forta, més rellevant i més gran que mai. L’única cosa que es manté exactament igual és, no cal dir-ho, la passió.

La Impossible

Mòdul 36-37


La Impossible és una llibreria especialitzada en català i amb una bona selecció de literatura i assaig en altres llengües

La vocal de lis

Mòdul 45-46


Som la Laura, Imma i Sandra. Tres emprenedores que vam iniciar amb molta il·lusió aquesta aventura editorial. «La vocal de lis» neix amb la intenció de ser una plataforma orientada a autors independents, a tots aquells que portin un escriptor dins desitjant publicar el seu talent.

LaBreu Edicions

Mòdul 8


LaBreu estampa en paper allò que estima. Som una associació sense ànim de lucre que edita narrativa i poesia en català i traduïda des de fa tretze anys.Les nostres col•leccions es regeixen per un gust literari independent i atrevit a la recerca de noves veus i la reivindicació d'autors i obres oblidats. Procurem fer una d'edició acurada i amb gust per fer la lectura llaminera i plaent en tots els sentits, el goig de la lectura presentat de la millor manera possible.

Labutxaca

Mòdul 13-14


Labutxaca neix amb l'objectiu de millorar l'oferta de les edicions més econòmiques, tant pel que fa al contingut com al format, de les obres literàries que per la seva qualitat i el seu interès han tingut una bona acollida entre els nostres lectors. Fins ara, les col·leccions de butxaca en català han depès sempre dels principals segells catalans, sense autonomia ni coherència de catàleg. Amb labutxaca volem posar a l'abast del lector tots els títols imprescindibles de la literatura clàssica i contemporània, catalana i universal, amb la cura i l'atenció al detall que la qualitat dels textos mereix. I ho volem fer amb la construcció pensada i coherent d'un catàleg sòlid, independent, variat, amb llibres per a tots els gustos i preus assequibles, amb bones traduccions, un disseny cuidat i paper de qualitat; en definitiva, llibres dignes d'emmirallar-se en les grans edicions franceses i anglosaxones. labutxaca vol arribar allà on l'edició catalana no ha arribat mai encara, vol ser una alternativa digna i competent a l'oferta que representen els llibres de butxaca en llengua castellana i, per sobre de tot, vol conquerir nous lectors gràcies a una oferta variada, uns preus competitius, molta presència a les llibreries catalanes i a nous punts de venda, una excel·lent presentació dels llibres i unes edicions acurades, llegidores i atractives. labutxaca vol trencar les barreres, limitacions i motlles de l'edició catalana.

Laertes Editorial

Mòdul 39


Fundada el 1975 ha publicat més de 1.100 títols, entre edicions en paper i ebooks. 22 col·leccions (4 en català i 18 en castellà) que abasten tot tipus de matèries: guies de viatge, literatura, assaig, fantàstic, educació, pedagogia, literatura de viatges, còmic, turisme, política, història, filosofia, antropologia, música. En català hi ha dues col·leccions emblemàtiques Lectures i Itineraris (adaptació de texts clàssics per a estudiants) i L’Arcà (sobre literatura fantàstica). Va ser la primera editorial que va publicar en català a autors com Stephen King, Richard Matheson, H.P. Lovecraft, entre d'altres.

Laie

Mòdul 13-14


La llibreria Laie, fundada a Barcelona el 1980, es troba en ple centre de Barcelona (c/Pau Claris 85) i és pionera del concepte llibreria-cafè. Especialitzada com a llibreria internacional d’humanitats, disposa de dues plantes: la llibreria de 300 m² (planta baixa) i un cafè amb terrassa coberta (planta superior). La llibreria ofereix una acurada selecció de novetats i de fons, nacional i estranger, de literatura, filosofia, ciències socials, art, arquitectura, cinema, música, llibre infantil i juvenil... També disposa de departament de biblioteques.

Lapislàtzuli Editorial

Mòdul 64


Uns gamberros que fan bons llibres Des que vam néixer l’any 2011 ens han dit de tot: “l’editorial petita que provoca terratrèmols grans”, “els Indiana Jones de l’edició”, “uns gamberros que fan bons llibres” i d’altres coses encara pitjors. Diguin el que diguin, per a nosaltres l’aparició d’un llibre és un naixement, un regal, una festa. És, en definitiva, aquesta aventura que consisteix en solidificar els somnis. Enmig d’un oceà de llibres, l’aposta de Lapislàtzuli Editorial és treure a la llum obres úniques, diferents, d’un alt valor literari o humà. Pretenem trobar la veta de lapislàtzuli, un bon grapat de joies literàries, ja siguin antics tresors oblidats o nous autors amagats, elaborar una col•lecció única sota el denominador comú de la qualitat literària, un manoll de llibres escollits que il•luminin les prestatgeries del lector.

Larousse

Mòdul 5-6


Molt més que enciclopèdies, la marca Larousse ofereix un catàleg variat de llibres d' aprenentatge d'idiomes, cuina, jardineria, cinema, art i infantils de tota mena. Amb tot tipus de formats, satisfan les necessitats de tos els públics i edats.

Librooks

Mòdul 36-37


Librooks és una editorial independent especialitzada en llibre il•lustrat, on destaquen les col•leccions d’infantil i gastronomia. També edita llibres de no-ficció per entendre el present i la historia i llibres sobre medi ambient.

Libros del Zorro Rojo

Mòdul 58-59


Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il•lustrats per a nens, joves i adults.

Litera Libros

Mòdul 36-37


En una llitera, habitualment, hi dormen nens i nenes. I s’hi enfilen i en baixen, hi parlen, s’hi barallen, hi aprenen, en treuen el cap, hi salten, en cauen, hi riuen, hi comparteixen, hi somnien... i hi dormen. Una llitera és més que dos o tres o quatre llits. És una col·lecció d’experiències. La nostra editorial es diu Litera. I parla de criar. Que és com pujar i baixar, parlar, barallar-se, aprendre, treure el cap, saltar, caure, riure, compartir, somniar... i dormir (quan és possible). La nostra Litera també vol ser més que una editorial. Vol ser una bona col·lecció d’experiències.

Llegir en Català

Mòdul 17-18


Som un grup d’editorials independents que publiquem en català. No compartim cap estructura empresarial, però ens associem per crear projectes que ajudin a difondre millor els llibres respectius, amb l’esperit de sumar forces de manera cooperativa, guanyar visibilitat i contribuir a enfortir el sector. Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Llegir en Català

Mòdul 55-56


Som un grup d’editorials independents que publiquem en català. No compartim cap estructura empresarial, però ens associem per crear projectes que ajudin a difondre millor els llibres respectius, amb l’esperit de sumar forces de manera cooperativa, guanyar visibilitat i contribuir a enfortir el sector. Cada una de les editorials tenim catàlegs, interessos i propostes diferents, però ens uneix la passió per estimular la lectura, per crear lectors i per donar-los l’oportunitat de descobrir la literatura en català més actual. Seleccionem amb un criteri molt personal els originals que publiquem, intentem que els nostres llibres tinguin un disseny atractiu i treballem amb traductors, correctors i il•lustradors de primer nivell.

Lleonard Muntaner Editor

Mòdul 8


Lleonard Muntaner, Editor va ser fundada l’any 1994 per Lleonard Muntaner i Mariano, doctor en Història i especialista en història jueva de Mallorca. Durant els primers anys, la línia editorial comprenia, principalment, obres de temàtica històrica, de ciències socials, antropologia, filosofia i, fruit de l’interès de l’editor, destaquen especialment els volums d’investigació sobre història jueva. De mica en mica, es començaren a atendre altres gèneres, sobretot el literari, amb dues col·leccions de poesia i una de narrativa, que serviren per donar a conèixer algunes de les veus més joves de la literatura catalana al costat d’altres de més consagrades. A partir de l’any 2000 l’editorial reforçà les col·leccions de ciències socials i amplià horitzons en el moment que encetà una sèrie de línies destinades a les traduccions al català d’obres de grans pensadors i literats d’arreu del món. Amb aquesta voluntat d’atendre la cultura pròpia sense deixar de mantenir un diàleg permanent amb la cultura europea i universal, Lleonard Muntaner, Editor ha configurat un catàleg de prop de 1.000 títols i 50 col·leccions. Actualment, l’editorial compta amb un seguit de col·laboradors d’àmbits diversos que, cadascun en la seva especialitat, dirigeixen algunes col·leccions: Carles Cabrera (Teatre), Alexandre Font (Obres Completes d’Alexandre Jaume), Joan Mas i Vives (Obres Completes de Miquel Costa i Llobera), Juan José Negreira (Fuentes Documentales de la Guerra Civil en Baleares), Rosa Planas (Món Juïc), Damià Pons (Temps Obert), Pere Rosselló Bover (Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver), Miquel Sbert (Blat Cabot), Lluís J. Segura (Responsa) i Sebastià Serra (Panorama de les Illes Balears).

Lletra Impresa Edicions

Mòdul 12


Lletra Impresa Edicions és una editorial en llengua catalana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora. L’editorial té com a filosofia treballar a poc a poc, però amb cura, i aspira a ampliar el ventall de lectors en català. Lletra Impresa Edicions és una projecte d’il·lusió al servei dels lectors i les lectores de tot el país. Ha nascut a Gandia, al si de les Comarques Centrals Valencianes, i el seu àmbit natural d’actuació és el valencià, però té una vocació íntegra i transfronterera, clarament de país. Lletra Impresa reivindica el paper de l’edició tradicional. La que es fa en paper, la que valora la feina acurada i ben feta, la que implica a escriptors, il·lustradors i al públic, perquè el llibre com a objecte que es pot tocar, olorar, sentir, veure amb detall, subratllar a llapis... és insubstituïble.

Llibreria Al·lots

Mòdul 1-2


Llibreria Al•lots, llibreria independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ens trobem al cor de l'antiga esquerra de l'eixample. Al capdavant estem l'Helder i la Paula. A la setmana trobareu una selecció de novetats de LIJ, els llibres que treballem i que ens agraden, que creiem que fan creixer els nostres petits lectors. Narrativa, primers lectors, pre-lectors, joves lectors i àlbums il•lustrats, tots escollits amb cura i dedicació.

Llibreria Altaïr

Mòdul 64


Altaïr és, des de 1979, una porta oberta al món. Un espai situat al centre de Barcelona des del qual treballem per apropar-te la fascinant complexitat dels diversos territoris, pobles i cultures del món. T'oferim oportunitats per anar més lluny, a través dels viatges, la literatura, les reflexions, les trobades i els intercanvis, i ho fem des de les múltiples activitats que desenvolupem: Llibreria, Viatges, Magazine, Editorial, Distribució, Fòrum i Cafè.

Llibreria Bassa Móra d'Ebre

Mòdul 53


LLibreria centenària a la comarca de la Ribera d'Ebre, Móra d'Ebre. Gran varietat de llibre infantil, novetats literaries i Territori - "Llibres Ebrencs"

Llibreria de la Diputació

Mòdul 27-28


Llibreria especialitzada en administració pública. Llibres editats per la Diputació de Barcelona i altres administracions i institucions publiques (Generalitat, Ajuntaments, ministeris, museus, fundacions, etc.). També té fons sobre administració pública i de com gestionar-la. Destaca també un fons de materials per a preparar oposicions

Llibreria de la Imatge

Mòdul 9


Llibreria que acull tot tipus de temàtiques en les seves prestatgeries. Especialitzada en cinema, llibres il•lustrats i fotografia. Disposa d'un ampli espai cultural on, cada Mes, s'ofereixen diferents mostres i exposicions temàtiques.

Llibreria El Genet Blau

Mòdul 29


Som una llibreria especialitzada en literatura infantil, juvenil i àlbums il•lustrats per a tota la família. Ens encanta explicar i escoltar històries, per això oferim una programació regular d’activitats d’animació lectora (contacontes, trobades amb autors, tallers amb il•lustradors…). Ho complementem amb una selecció molt acurada de joguines i altres materials per potenciar la creativitat. En fi, ens agrada molt llegir, jugar i imaginar.

LLibreria El Núvol

Mòdul 53


El Núvol es una petita llibreria de Móra la Nova, Ribera d´Ebre, especialitzada en llibre infantil-juvenil i en joguina educativa. També disposa de novetats literàries per adults i llibres ebrencs.

Llibreria Guaix

Mòdul 53


GUAIX. LLibreria Cafeteria a la comarca del Montsia, Amposta. Gran varietat de llibre infantil, novetats literaries i Territori.

Llibreria Horitzons

Mòdul 48


La Llibreria Horitzons va néixer al novembre del 2010 dedicada al mon de la muntanya, el viatge, la historia i cultura catalanes i a la divulgació de la ciència. A la nostre llibreria torbareu llibres i guies de muntanya i abundant cartografia, també hi trobareu un important fons sobre historia, cuina i tradicions catalanes, guies de viatge, literatura de muntanya i viatges i guies sobre natura i ciència. La llibreria és va fundar amb la idea de oferir al públic un lloc de referència en el mon de la muntanya, el viatge i la natura i oferim un assessorament expert a tota la comunitat del món muntanyenc que no vol tant sols informació sobre rutes, itineraris, mapes, etc si no que busca un millor coneixement del territori que trepitja, especialment pel que fa a la natura, historia, art, costums i tradicions. El nostre fet diferencial és la oferta d’un assessorament especialitzat, personalitzat i expert així com la possibilitat de encarregar-nos informació sobre aquells llocs que vulgueu visitar i dels que no trobeu informació detallada a d’altres llocs.

Llibreria Pebre Negre

Mòdul 36-37


Llibreria Pebre Negre està especialitzada en literatura infantil i juvenil, en gastronomia i en sostenibilitat. La nostra idea de com ha de ser una llibreria: molt activa, propera al client, de barri i amb una selecció de llibres molt pensada.

Llibreria Viladrich

Mòdul 53


VILADRICH Llibreria centenaria situada a Tortosa, comarca del Baix Ebre. Gran selecció de llibre de la zona i autors locals.

Llibres de l'Index

Mòdul 9


Llibres de l'Índex pren el seu nom de l'Index Librorum Prohibitorum, el llistat de llibres que, des del papat de Pius V, l'any 1559, fins a Pius XII, l'any 1948, l'Església catòlica prohibia allà on tenia poder politicosocial. En aquesta llista, hi van ser tots els llibres bàsics de la ciència des de Galileu a Newton o de filòsofs i escriptors contemporanis.

Llibres del Delicte

Mòdul 33


Llibres del Delicte és una editorial independent que edita llibres de gènere negre escrits per autors catalans . Ens adrecem al lector que vol llegir bones històries negres en català, ja siguin criminals, policíaques, de suspens o qualsevol altre subgènere, però sempre amb un toc proper i temes que reflecteixen la societat catalana. Apostem per l'escriptor català, descobrint i donant difusió a noves veus narratives, però sense descuidar els autors consagrats amb presència al mercat editorial.

Llibres del Segle

Mòdul 49


Llibres del Segle va iniciar una nova etapa fa tres anys, amb direcció literària i gerència a càrrec de Marta Costa-Pau, periodista, i del poeta, assagista i crític literari Roger Costa-Pau. L'editorial va ser fundada a principis dels anys noranta per Manuel Costa-Pau, un editor de raça des de l'època d'Alfaguara i, més tard, de Llibres de l'Índex. En realitat, cal parlar d'un segell editorial eminentment empordanès, més que no pas gironí, tot i que des d'ara operarem més des de Girona que no pas des de Gaüses, que és on va néixer l'aventura. Sigui de l'Empordà o de l'Empordà amb aires d'empelt gironí, en cap cas ens considerem una editorial de signe local. Llibres del Segle és una editorial empordanesa, d'aquest país i del món i aquest esperit es mantindrà. I d'acord amb aquest esperit, val a dir que ens envoltarem de bons col·laboradors per implicar en el projecte com més persones millor i per arribar al nombre màxim de lectors. Bons amics, poetes, crítics, narradors, assagistes... En aquest començament de la nova etapa de Llibres del Segle apostarem fortament per la poesia.

Lynx Edicions

Mòdul 48


Lynx Edicions és una editorial dedicada a l’edició de llibres d’ornitologia i natura. Fundada a Barcelona el 1989, el seu objectiu inicial va ser el desenvolupament i publicació de l’obra Handbook of the Birds of the World(Manual dels ocells del món), una enciclopèdia de 17 volums que descriu i il•lustra totes les espècies d’ocells del món. Amb el temps hem anat ampliant el nostre fons de guies naturalistes a diferents camps i ara dediquem una part de les mateix a guies d’àmbit català.

Magrana

Mòdul 45-46


La Magrana. 40 anys de llibres en català, primer com a editorial independent i els darrers 15 anys dins el grup RBA. Un referent amb col•leccions de narrativa com Les ales esteses i La negra, l’assaig d’Orígens, la literatura juvenil amb L’Esparver i la literatura clàssica amb Clàssics de Grècia i Roma.

Males Herbes

Mòdul 3


L’editorial Males Herbes neix amb la intenció d’ocupar un espai buit en el panorama literari català. El que oferim és una col•lecció de narrativa en format butxaca, amb un disseny cuidat i un preu assequible, que manté un ull posat en la literatura fantàstica i un altre en la contracultura, a més d’un interès especial per allò satíric.

Més Llibres

Mòdul 36-37


Més Llibres va néixer amb el propòsit d’ampliar el ventall de propostes interessants per al públic lector en llengua catalana. Perquè sabem que una llengua sense oferta de bona literatura és una llengua pobra, sense ànima ni ambició d’evolucionar. I, per descomptat, quan escric literatura em refereixo no tan sols a la producció nacional, sinó també a l’estrangera traduïda, que al capdavall també acaba sent literatura del país. De fet, alguns de vosaltres em coneixeu precisament per la meva faceta de traductor-prescriptor literari. Ara, donem un nou impuls al segell, cap al lector que busca llibres nous i originals per connectar amb la ficció, que és una manera de connectar amb la realitat, per entendre-la més i per implicar-s’hi. Alhora, continuarem oferint no-ficció literària, tan necessària sempre per nodrir el pensament crític.

Ministeri de Cultura - Govern d'Andorra

Mòdul 7


El ministeri de Cultura del Govern d’Andorra s’encarrega de la promoció, la cooperació i la difusió cultural del país tant dins com fora d’Andorra; salvaguarda el patrimoni cultural, gestiona la Biblioteca Nacional d’Andorra i la Biblioteca Pública del Govern, l’Arxiu Nacional d’Andorra i els Museus nacionals, entre d’altres equipaments. Promou la cultura tradicional i popular andorranes i protegeix i fomenta la llengua catalana, llengua oficial d’Andorra.

Mosaics Llibres

Mòdul 29


Mosaics Llibres és una petita editorial independent especialitzada en literatura infantil i juvenil. La qualitat del text, les il·lustracions i l'edició són el segell que caracteritza els nostres llibres. I la il·lusió, el motor per continuar endavant amb aquest repte. Perquè per créixer, imaginar, dubtar, preguntar, pensar, fer-nos grans i lliures calen llibres, i més llibres encara.

Muntanya de Llibres

Mòdul 66-67


Muntanya de Llibres és una llibreria especialitzada de muntanya i viatges amb un fons de més de 40.000 referències amb 13 anys d'història. La nostra vocació és oferir als nostres clients la millora varietat de publicacions nacionals i internacionals per tal de que puguin preparar i gaudir del seu temps lliure.

Muntanya de Llibres

Mòdul 62-63


Muntanya de Llibres és una llibreria especialitzada de muntanya i viatges amb un fons de més de 40.000 referències amb 13 anys d'història. La nostra vocació és oferir als nostres clients la millora varietat de publicacions nacionals i internacionals per tal de que puguin preparar i gaudir del seu temps lliure.

Nanit Editorial

Mòdul 36-37


A Nanit, de les cançons en fem contes, i dels contes, històries per compartir. Publiquem contes il•lustrats basats en cançons de grups de música i cantautors catalans. Volem oferir als pares i mares històries que els permetin compartir amb els seus fills la música que els agrada. Els contes, a més de transmetre els valors de la cançó contada, inclouen tot un seguit d’activitats i propostes perquè aquestes històries siguin tota una aventura per compartir en família.

Norma Editorial

Mòdul 50


Norma Editorial és una editorial independent de còmics i llibres il·lustrats, fundada el 1977 a Barcelona, que realitza activitats en el camp de l'edició, distribució i representació. La venda al públic la gestiona a través de la seva llibreria Norma Còmics. Per les pàgines de les seves publicacions han passat els principals noms del panorama del còmic nacional i internacional i s'ha convertit en referent en la publicació de manga. Mitjançant la publicació d'obres de producció pròpia, Norma Editorial s'ha enlairat com a plataforma per a una nova generació d'autors i autores amb projecció internacional.

NubeOcho

Mòdul 1-2


NubeOcho és una editorial infantil compromesa. Els nostres llibres aborden temàtiques divertides i temàtiques necessàries. Parlem d'igualtat i diversitat, d'educació emocional, d'empatia… i el nostre llenguatge és una mescla de paraules, colors, riures i música. En NubeOcho treballem amb grans escriptores i escriptors i amb prestigioses il·lustradores i il·lustradors. Tenim un compromís amb la qualitat i ens encanta la màgia que succeeix entre les paraules i les imatges. Publiquem els nostres llibres en castellà, italià, anglès i català; però també s'han traduït al francès, alemany, coreà, xinès, holandès, polonès, croat o eslovè. Ens emociona quan els nostres llibres viatgen pel món!

Obrador Edèndum

Mòdul 44


Obrador Edèndum és una editorial, dedicada a la literatura humanística i científica, establerta a Santa Coloma de Queralt l’any 2005. El seu àmbit d’edició comprèn l’assaig filosòfic i teològic, el pensament científic i la literatura d’idees, sempre amb voluntat divulgadora. El catàleg agrupa les publicacions en quatre grans blocs temàtics: ciència, filosofia, literatura i medievalística.

Obrador Editorial

Mòdul 39


Volem generar emocions, despertar-les, portar-les a límit. Volem commoure, espantar, enamorar, il·lusionar, intrigar, excitar, fer reflexionar però, sobretot, volem que els llibres deixin empremta en els lectors, gaudint tant amb la lectura, que s’angoixin quan hagin de parar i els devori l’ansietat per reprendre-la. Perquè entenem la narrativa de ficció com una porta oberta a viure experiències de tota mena, una forma de submergir-nos en mons paral·lels en els quals puguem ser lliures, viure aventures, intrigues, històries d’amor o de terror. La forma més completa d’entreteniment, diversió i reflexió. I volem fer-ho amb literatura de qualitat, amb llibres que de veritat atrapin i captivin, que siguin capaços de transportar-nos, de sacsejar les entranyes i, fins i tot, de canviar-nos. Busquem nous autors i autores amb propostes sòlides, compromesos amb la qualitat, la perseverança i amb capacitat d’autocrítica. Busquem novel·les fruit de l’amor i la passió per l’escriptura. El nostre compromís amb les obres és total, des de les revisions inicials fins a la seva publicació i promoció. Si editem una novel·la és perquè creiem plenament en ella i en el seu autor.

Obscura Editorial

Mòdul 39


Obscura és un projecte editorial que s’ha construït al voltant del temor, la incertesa i la fantasia. Tenim una intenció molt clara: publicar històries que ens enfrontin amb tots i cadascun dels elements que constitueixen l’essència de l’ésser humà: la por, el patiment, el sacrifici... Relats sobre els nostres orígens, sobre la cerca constant de la veritat, la possible existència d’altres móns; sobre la por a nosaltres mateixos, a qui som i a allò que no sabem que som capaços de fer; sobre la por que ens infon la desconeixença. El terror, la fantasia, la ciència-ficció, la novel•la històrica i el thriller constitueixen l’essència d’Obscura. Ens mouen les obres lleugeres, trepidants, sense pretensions literàries, però amb personatges i trames consistents que, per damunt de tot, atrapin, angoixin, ens omplin el cos de tensió i en què convergeixi l’interès del públic juvenil i adult. Destaquem la no-ficció com un altre dels pilars sobre els quals l’editorial s’edifica: complementarem el catàleg amb una aproximació històrica, rigorosa i documentada a la por, a la fantasia i al misteri. Com a idea de partida, tenim pensat abordar qüestions com ara la religió, els mites i les llegendes. Obscura s’ubica a Barcelona, així que desitgem atendre els mercats tant castellà com català. Publicarem autors coneguts al mateix temps que plomes inèdites amb un recorregut prometedor en el món de l’escriptura. Volem contribuir a popularitzar el gènere i apropar el lector a un terror i una fantasia de qualitat, tot alimentant-se d’allò que considerem ocult, misteriós, desconegut, sobrenatural... En definitiva, de tot allò que ens infon por, que fa volar la imaginació, ens fa sentir incòmodes, ens impulsa a girar-nos pel carrer per assegurar-nos que ni res ni ningú no ens segueix, o a tancar els ulls amb força i desitjar que desaparegui.

Omega/Medici Ediciones

Mòdul 45-46


Editorial que tracta temes com la Fotografia, les Guies del Naturalista o la Biologia. Destaca per les seves manuals tècnics i molt complets en totes aquelles temàtiques que tracta.

Onada Edicions

Mòdul 53


Onada Edicions és una editorial de Benicarló, al Baix Maestrat. Des de l'any 2003, ha esdevingut la referència en les comarques de cruïlla que composen el Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre. Està especialitzada en diverses línies editorials: ficció, infantil-juvenil, gastronomia, territori, assaig… amb unes publicacions que destaquen per la qualitat i la proximitat.

Ooso Còmics

Mòdul 43


Editorial especialitzada en Manga i còmic en català

Pagès Editors

Mòdul 10


Pagès Editors des de 1990 hem apostat per la publicació d’obres de rigor i qualitat en llengua catalana i occitana. Al nostre catàleg, de caire generalista, hi figuren obres tant de ficció, a través de la narrativa, la poesia i el teatre, com de no ficció. Mitjançant tots aquests gèneres, organitzats en una llarga i variada llista de col•leccions, abordem temes molt diversos com història, filosofia, lingüística, creixement personal, religió, cultura popular, cuina, educació, política i sociologia.

Patio Editorial

Mòdul 1-2


El pati és el millor lloc per als nens. Perquè al pati els nens fan el que han de fer els nens: jugar, descobrir, sorprendre, aprendre. Al pati hi ha espai per compartir amb els altres i també per estar una estona en soledat. I al pati sempre hi ha un arbre, per enfilar i mirar el món des de dalt, o per seure a la seva ombra i somiar. En Pati publiquem llibres per jugar, descobrir, observar, imaginar, aprendre ... en fi, llibres per a nens! Alguns llibres estan pensats especialment per a despertar el gust pels llibres i la lectura en els més petits; altres simplement per jugar (ni més ni menys); estan també aquells que animen a descobrir el món ... però absolutament tots són llibres perquè els nens gaudeixin.

Perifèric Edicions

Mòdul 12


Perifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l'objectiu de publicar literatura en la nostra llengua. Des d’un primer moment hem apostat per fer llibres de qualitat, cuidant des del tipus de paper fins el cos de la lletra, passant pel disseny de les cobertes i de l’interior. Aquesta preocupació pel llibre com a objecte ve acompanyada de la recerca d'una alta qualitat en els textos editats. Així, actualment en Perifèric Edicions comptem amb cinc col·leccions dirigides a públics ben diferents: narrativa infantil, narrativa juvenil, narrativa adulta, poesia i estudis d’història local de la comarca de l’Horta Sud. Totes elles compten amb llibres d’autors de gran importància

Piscina, un petit oceà

Mòdul 29


Piscina un petit oceà és un projecte editorial especialitzat en històries per a tots públics on busquem paraules, dibuixos... i els convertim en llibres: -taaatxan!!-. La nostra piscina és de mar salada i s'hi poden viure aventures extraordinàries. Un lloc per descobrir amb escafandre, en submarí o en vaixell. La nostra piscina, com l'oceà, té un immens horitzó; lluny, molt lluny.

Pol·len edicions, sccl

Mòdul 35


Pol·len Edicions som una editorial independent, cooperativa, jove, formada per tres sòcies, el Jordi, l’Aida i la Mar. Especialitzades en l’ecoedició de llibres de pensament crític, tenim la seu al carrer Junta de Comerç 20 de Barcelona. Amb els nostres llibres, volem contribuir a la la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques, a la generació de debat, a l’extensió del coneixement. Publiquem sobretot assaig i narrativa i tenim diverses col·leccions sobre ciències socials crítiques, escrites des dels feminismes, l’anticapitalisme, l’ecologisme, etcètera.

Pòrtic

Mòdul 25-26


Editorial Pòrtic es funda el 1963 i entra a formar part del Grup Enciclopèdia Catalana el 1997. El 2007 s’incorpora a Grup 62. S’ha caracteritzat per la seva tasca en el camp de la no-ficció, concretament biografies, memòries, assaig, monografies històriques, llibres de naturalesa i guies.

Proa

Mòdul 13-14


Edicions Proa és un segell editorial de llarga història orientat, de manera preferent, a l’edició literària. D’altra banda, Proa sempre ha tingut una vocació i voluntat d’atendre tots els gèneres literaris, raó per la qual, el seu catàleg comprèn col·leccions de narrativa i de poesia, d’assaig i de teatre, d’estudis literaris i històrics, de reflexió i de debat. L’equip actual d’Edicions Proa, a més del seu responsable editorial, Josep Lluch, està integrat per un editor de taula, Antoni Vallès, un responsable de premsa, Xavier Gafarot, i el departament de màrqueting del Grup 62, amb Gloria Gasch al capdavant.

Profit Editorial

Mòdul 25-26


En Profit Editorial iniciar el nostre camí el 1984, especialitzant-nos en la publicació de continguts management. Uns anys després, el 1997, ampliem horitzons amb el segell Amat, enfocat al llibre pràctic. Els objectius de l'editorial sempre s'han basat en valors com la transmissió de coneixement, el rigor dels continguts i la vocació de servei. La línia Profit compta amb una cartera d'autors i col·laboradors de reconegut prestigi nacional i internacional, destacant professors de les principals escoles de negocis, com Harvard Business School, Columbia Business School, Institut Lean Management, London Business School, Wharton School, ESADE, IESE , UPF o EADA, entre d'altres.

Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Mòdul 47


Publicacions de l’Abadia de Montserrat amb més de 500 anys, és l’editorial més antiga d’Europa. Hereva de la impremta fundada a Montserrat al segle XV, ha tingut al llarg dels segles una activitat ininterrompuda, i des del final de la dècada de 1950 ha dedicat una especial atenció als temes relacionats amb la cultura catalana. Actualment compta amb un fons editorial d’uns 2.000 títols. Les principals matèries que abasta són: la història, l’art, l’assaig, els estudis de llengua i la literatura, la religió, la música per a escoles, els cursos de català per a no-catalanoparlants, l’excursionisme i el llibre infantil i juvenil.

Publicacions de la Universitat d'Alacant

Mòdul 65


El Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant és la unitat encarregada d'editar la investigació universitària amb l'objectiu de fomentar la seva difusió i divulgació entre la comunitat científica i en la societat. Des de l'any de la seva constitució el 1978, aquesta editorial ha dut a terme l'edició de 1200 publicacions amb una mitjana de 40 obres anuals. El treball realitzat durant aquest temps ha consistit en la publicació de llibres (monografies, manuals, assaigs i divulgació) l'edició s'ha afrontat d'acord amb estrictes criteris de qualitat i eficiència. En 2017 es va posar en marxa un portal institucional per a les revistes científiques de la Universitat: Revistes UA. A més de l'edició en paper, el Servei de Publicacions està procedint a la digitalització de les seves obres per a oferir-d'acord amb l'evolució tecnològica i les noves tendències de el sector editorial. Publicacions de la UA forma part de l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV), UNE i CEDRO.

Publicacions de la Universitat de València

Mòdul 65


L'objectiu bàsic de Publicacions de la Universitat de València (PUV) és la difusió de la producció científica, i intel·lectual en sentit més general, generada a la Universitat de València a través dels procediments habituals del procés editorial, és a dir, de la confecció de llibres i revistes.

Quaderns Crema

Mòdul 40-41


Quaderns Crema és una editorial independent fundada l’any 1979. Amb un catàleg concebut com a espai de diàleg transversal a través dels anys i els gèneres, la nostra missió ha estat sempre oferir llibres editats amb el màxim rigor, produïts amb els millors materials i amb un disseny modern i agosarat. Ens hem proposat presentar autors fonamentals de les lletres catalanes en edicions noves i acurades, oferir traduccions de qualitat d’obres cabdals del patrimoni universal, i donar cabuda a nous narradors, poetes i assagistes.

Rafael Dalmau, Editor

Mòdul 42


«Rafael Dalmau, Editor» va ser fundada l'any 1959 per Rafael Dalmau i Farreres, conjuntament amb la seva filla Maria Carme Dalmau i Dalmau, després d'una llarga trajectòria de vinculació amb el món del llibre. Continua com a empresa familiar a mans de la tercera generació. L'editorial s'ha especialitzat en els àmbits de la història, la geografia i la cultura popular catalanes. L'any 1985 li fou concedida la Creu de Sant Jordi.

Raig Verd

Mòdul 55-56


Des de l’inici d’aquest projecte ens hem preguntat per què volem editar llibres. La resposta és donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents a les llibreries i a les biblioteques. Ens agradaria que els nostres llibres col·laboressin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps. Publiquem obres inquisitives, valentes, inconformistes i exigents. El nostre objectiu és publicar obres de qualitat de la millor manera possible.

Rata

Mòdul 5-6


Llibres amb ànima escrits des de la necessitat. És quan coincideix qui necessita llegir amb qui necessita escriure.

Rosa dels Vents

Mòdul 21-22


Rosa dels Vents és el segell en llengua catalana de Random House. Va néixer el març de 2002 i engloba els llibres més reeixits i de més rellevància de tots els segells del grup. Ofereix al lector autors catalans de gran èxit com Albert Espinosa, Jordi Sierra i Fabra, Toni Hill o Blanca Busquets, guardonada amb el premi Llibreter 2011, entre d'altres, a més de traduccions al català dels autors més destacats del grup com Ildefonso Falcones, Julia Navarro, Umberto Eco, Isabel Allende i Javier Cercas. Des de la narrativa estrangera fins a l'assaig i el llibre divulgatiu, tots els gèneres tenen cabuda en aquest segell àmpliament reconegut en la literatura catalana.

Saïm Edicions

Mòdul 64


Petita editorial mallorquina especialitzada en il·lustració. Els seus llibres per infants i adults recuperen les tradicions, la llengua i la cultura de Mallorca.

Salamandra

Mòdul 21-22


El llançament de Salamandra a l'octubre de l'any 2000 va suposar un fet inusual en el món de l'edició. El flamant segell naixia fort, sa i amb molts quilos de pes, ja que es recolzava sobre la base d'una editorial prou rodada que, amb la seva pròpia estructura i el seu propi catàleg d'autors, portava funcionant gairebé onze anys al mercat espanyol amb la marca Emecé, marca que al seu torn acumulava una brillant història de 60 anys en el món de l'edició en espanyol, tant a Llatinoamèrica com a Espanya. Així s'explica que, contràriament al que propugnava una de les velles veritats del gremi -aquella que afirmava que són necessaris almenys deu anys perquè una editorial adquireixi un segell reconeixible i valorat pels professionals i el públic lector més avezado-, la fulgurant trajectòria de Salamandra s'hagi materialitzat gairebé des de l'inici de la nostra gran aventura com a editors independents. L'experiència ensenya que el pas del temps es percep segons la intensitat del viscut, lent quan res interessant passa, fugaç quan els esdeveniments se succeeixen. En aquest sentit, els primers deu anys de Salamandra van ser vertiginosos. Així doncs, en aquests breus paràgrafs procuraré resumir el més destacat d'un decenni de bones lectures.

Salvat

Mòdul 21-22


Editorial Salvat, fundada a Barcelona el 1869, forma part de la multinacional francesa HACHETTE LIVRE, i està present en els països de parla hispana i portuguesa: Espanya, Portugal i Amèrica Llatina (Brasil, Argentina, Mèxic, Xile, Perú). Editorial Salvat porta més de mig segle oferint al quiosc productes editorials de qualitat. Un catàleg amb productes enfocats a noves tendències i als interessos particulars dels lectors concentrats en els segments infantil, col·leccionisme masculí i femení, col·leccionables de figures, modelisme, còmics i llibres. Dins de la gran varietat de productes, Editorial Salvat treballa amb prestigioses i reconegudes llicències com Marvel, Disney, Hello Kitty, Betty Boop i Astèrix; a més de cursos de manualitats com ganxet, tricot i patchwork. En Salvat compartim les teves aficions!

Sd Edicions

Mòdul 58-59


Petita editorial amb seu a Barcelona que publica en àmbits molt concrets, com cuina, llibre il·lustrat –infantil i per a adults–, estètica, pensament i crítica.

Sembra Llibres

Mòdul 55-56


Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Aquesta és la raó que ens mou a editar, i la motivació que ens impulsa a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que vertebren aquest nou projecte.

Servei de Publicacions de la UAB Llibres i difusió

Mòdul 65


El Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona neix en 1979. Com a editorial universitària, la seva activitat se centra en donar suport a la docència, mitjançant la publicació de materials didàctics dirigits a les titulacions impartides en la pròpia universitat, a contribuir a la difusió de l'activitat científic tècnica, a través de la publicació de llibres, revistes científiques i tesis doctorals, així com a promoure els vincles i la transferència de coneixement entre la universitat i la societat, a través de la publicació d'obres diverses de caràcter cultural.

Shaka

Mòdul 68-69


Shaka, el nou segell per als llibres relacionats amb youtubers, sèries i tot allò que atreu els nous lectors. Shaka és originari de Hawaii, va néixer en el món surfista. És una salutació cool i relaxada, expressa bona sintonia, alegria i satisfacció. És molt coneguda i s’utilitza a tot el món. Shaka és bones vibracions, és divertit, és “bon rotllo”, és jove i simpàtic.

Símbol Editors

Mòdul 64


Símbol Editors va néixer el mes de desembre de 1998 a Sant Cugat del Vallès. Amb més il·lusió que recursos, amb més voluntat que coneixement, ens vàrem decidir a editar el nostre primer llibre. En un moment de concentració dels grans grups editorials i d’absorció de les editorials petites per part de les grans, Símbol Editors va néixer amb la intenció i esperança d’oferir, a través dels nostres llibres, una nova opció als lectors i lectores en català. Des d’aleshores ençà hem anat publicant llibres fins a configurar el fons que avui posem al vostre abast i que creix any rere any. Ara, la digitalització de continguts i la comercialització dels llibres electrònics constitueixen un nou repte en el que volem ser presents, i res no ens fa més feliços que ens hi vulgueu acompanyar.

Susaeta Edicions

Mòdul 45-46


SUSAETA EDICIONES és líder en l’edició de llibres infantils i juvenils en el mercat de parla hispana, i és una de les principals editorials de llibres de cuina, jardineria, bricolatge i llibres pràctics en general, amb una producció d’aproximadament 300 llibres nous cada any.

Takatuka

Mòdul 58-59


Takatuka vol ser l'illa on trobaran terra aquelles persones que pensen que la lectura ha de ser un medi per entretenir, però també l'ocasió per reflexionar, madurar i caminar cap a un mon millor. A Takatuka ens prenem als nens i nenes molt seriosament, i volem facilitar el diàleg entre adults i petits, posant a la disposició d’ells llibres que els permetin entendre millor el món en el qual creixeran, i que serveixin, al mateix temps, als adults per a abordar qüestions per a les quals no sempre és fàcil trobar les paraules adequades. Confiem en la capacitat de nenes i nens per a entendre determinades situacions a les que de tota manera s’han d’enfrontar sovint. Els nostres llibres parlen de la capacitat de superació de les persones, del perniciós dels prejudicis, de com enfrontar-se a les pròpies pors, o de com explicar la mort d'una manera propera i no dolorosa.

Tarannà Edicions

Mòdul 45-46


Una petita editorial amb quasi vint anys d’experiència, i vocació de servei que s’ha fixat com a missió: - Donar oportunitat a qui té quelcom d’aportar d’interès - Dedicar els majors esforços a promocionar a obres (i de retruc als autors) especialitzats en temàtica de valors, creixement i superació personal, sense deixar de banda els continguts netament literaris. - Afavorir la visió serena i positiva davant davants dels múltiples reptes i situacions adverses a les que es pot enfrontar el ser humà.

Témenos Editorial

Mòdul 9


La nostra editorial va néixer a finals de 2007 amb l'ànim de servir de plataforma a escriptors que, fossin inèdits o amb obra publicada, trobaven dificultats per publicar per altres mitjans. Així doncs, Témenos edicions vol ser aquest "espai sagrat" on els llibres i els seus autors es troben acollits, treballant de manera còmplice perquè els lectors puguin conèixer la seva obra.

Thule

Mòdul 58-59


Thule Edicions és una editorial que explora nous camins literaris, nous formats i materials d'edició, una editorial que investiga en les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il•lustrat.

Tigre de Paper

Mòdul 55-56


Tigre de paper | Edicions som una editorial nascuda el 2011 i amb gairebé 50 obres editades en 4 col·leccions, les quals contribueixen a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. Per això ens hem sumat al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura popular, treballant amb Virus Editorial, cooperant amb Llibres Artesans, participant de l’Espai Contrabandos, impulsant Literal, fira de llibres i idees radicals i sent membres de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en català. Hem crescut amb la ferma voluntat de que els nostres llibres puguin ser eines per aquelles persones i col·lectius mobilitzats en la lluita per la transformació social, i alhora, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica per a totes aquelles lectores de ment desperta.

Tramuntana

Mòdul 36-37


Som Tramuntana Editorial. Editorial independent radicada a Sant Feliu de Guíxols i especialitzada en llibres il•lustrats infantils. Ens vam posar en marxa l’any 2012, i des del primer dia vam tenir clar quins serien els nostres eixos fonamentals: la qualitat dels continguts (textos i il.lustració), l'acabat i la presentació dels llibres. Tres puntals bàsics que són i seran la nostra marca de qualitat.

Triangle Postals

Mòdul 64


Triangle Postals és una editorial nascuda fa més de 30 anys a Menorca. Un extens i exigent fons fotogràfic, un disseny innovador i el treball d’escriptors i especialistes de prestigi son els tres motors d’unes propostes editorials que inclouen principalment el patrimoni arquitectònic i paisatgístic de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears. Llibres de petit i gran format, guies, mapes, postals, calendaris i altres productes de record, editats en un ampli ventall d’idiomes, omplen un catàleg que mostra la vitalitat, la riquesa cultural i l’atractiu turístic de casa nostra.

Tushita Edicions

Mòdul 64


Tushita edicions és un nou projecte editorial que va ser concebut en ple hivern de 2011, a contracorrent, i assetjat per la crisi econòmica mundial, però amb molta il·lusió i ganes de fer-se un lloc i un públic fidel. Disposa d’un equip de professionals i col·laboradors, rigorosos i entusiastes, els quals aportaran la seva saviesa tècnica per poder destil·lar un producte de qualitat. Tushita edicions pretén treballar, majoritàriament, en quatre grans blocs o eixos temàtics. Considerem que, actualment, els àmbits de més envergadura d’aquesta editorial, que són la literatura de viatges i de muntanya, sobretot en català i també en castellà (encara que en menor mesura) es troben, des de fa força temps, ben orfes.

Tusquets

Mòdul 13-14


Tusquets Editores és una editorial literària fundada el 1969 per Beatriz de Moura. Els seus diferents col·leccions acullen obres de narrativa, poesia, gènere memorialístic i assaig, tant científic com humanístic. En el seu catàleg destaquen autors de la talla de Samuel Beckett, E.M. Cioran, Almudena Grandes, John Irving, Milan Kundera, Luis Landero, Henning Mankell, Arthur Miller, Haruki Murakami o Jorge Semprún, entre d'altres.

Univers

Mòdul 5-6


Segell generalista en català del Grup Enciclopèdia, amb llibres de ficció i no-ficció, assaig i poesia, d’autors catalans i estrangers, novells i consolidats. Inclou les col·leccions UNIVERS| NOIR, UNIVERS| VIDES, UNIVERS| LA JOIE DE VIVRE i UNIVERS| CLASSICS.

Universitat de Barcelona

Mòdul 30


Publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Universitat de les Illes Balears

Mòdul 65


La finalitat d'Edicions UIB és la producció, gestió i promoció de les edicions generades per la institució universitària. Ho fa al voltant de les col.leccions i les revistes científiques amb la doble responsabilitat de difondre els coneixements sorgits en el si de la Universitat i proporcionar materials propis per a la tasca docent. Aquesta activitat es desenvolupa tant en l'àmbit de la investigació especialitzada com el de la divulgació. La voluntat d'arribar d'una manera eficient a tots els sectors fa que Edicions UIB col·labori també amb altres editorials. La tasca editorial actual engloba l'ús d'eines informàtiques i tecnologies de la informació. Ara Edicions UIB avança en l'edició digital i aprofundeix el seu projecte integrant al màxim les diverses instàncies que intervenen en el procés de difusió del coneixement.

Universitat Jaume I

Mòdul 65


El Servei de Comunicació i Publicacions (SCP) és l'òrgan professional responsable de la gestió de la imatge i la comunicació de la Universitat Jaume I. L'SCP desenvolupa activitats de difusió i projecció institucional mitjançant la comunicació corporativa, les relacions amb els mitjans de comunicació, les xarxes socials, la promoció dels estudis, el patrocini i mecenatge, i la producció editorial i audiovisual.

Universitat Rovira i Virgili

Mòdul 65


Publicacions URV és el segell editorial de la Universitat Rovira i Virgili. Es va crear l’any 2005 amb l’objectiu d’editar i distribuir obres universitàries de caràcter institucional, docent, investigador i divulgatiu.

Usborne

Mòdul 36-37


Usborne és una de les editorials de llibres infantils més importants del Regne Unit. El nostre objectiu és crear els millors llibres infantils: uns llibres que els nens i nenes vulguin llegir una vegada i un altre, que es vulguin emportar a tot arreu, i que acabin llegint sota els llençols amb una llanterna i recordin quan siguin grans. Volem convencer als nens de que els llibres són quelcom emocionant, entretingut, interesant i absolutament meravellós.

Verdaguer Edicions

Mòdul 11


Verdaguer Edicions és l’editorial de la Fundació Jacint Verdaguer que preserva i edita l’obra del Jacint Verdaguer, en garanteix la publicació sota el rigor filològic dels estudiosos i la posa a l’abast dels lectors d’avui amb tota la significació nacional i universal que representa el poeta.

Vibop Edicions

Mòdul 11


L’interès de Vibop gira al voltant del vi, la cuina i el paisatge. Així mateix, de tot el que es vinculi amb les arts i els sentits.

Viena Edicions

Mòdul 36-37


La divisió de serveis està formada per un equip de professionals qualificats i especialitzats en publicacions de prestigi i edicions personalitzades, amb més de 12 anys d'experiència en el món de l'edició. La nostra raó de ser és oferir un servei integral a totes les empreses que necessiten editar publicacions de qualitat i prestigi, i proporcionar un ampli ventall de possibilitats a l'hora de personalitzar edicions amb objectius diversos. Professionalitat, rigor i eficàcia defineixen la nostra manera de treballar i d'elaborar tots els projectes que ens confien els nostres clients.

Vincle Editorial

Mòdul 12


VINCLE és un segell editorial independent amb un catàleg de cinc col·leccions. Els casos d’èxit d’empreses de la Comunitat Valenciana són l’objecte de la col·lecció Empreses. Panorama recull assajos que ajuden a entendre la realitat que ens envolta. Literatura recull obres de ficció amb un punt de vista diferent. Per al públic més jove estan destinades les col·leccions La canya de pescar i El mornell.

Voliana Edicions

Mòdul 15


Voliana Edicions neix el 2010. Publiquem autors catalans d’arreu dels Països Catalans. Actualment disposem de les següents col•leccions: • Voliac de Ficció, amb novel•les però sobretot reculls de relats que han tingut molt bona acollida. • Entrevol d’assaig, ens hem especialitat en assaig sociolingüístic. • Memòria, volen recuperar la nostra memòria històrica. • Retorn al sol, de ficció especulativa o ciència-ficció, 6 títols publicats. • Poesia, 7 títols publicats.

Vox

Mòdul 5-6


El segell VOX porta més de 70 anys elaborant diccionaris bilingües i monolingües, que han acompanyat durant generacions als estudiants d'idiomes en qualsevol nivell. Des de fa uns anys, Els Supertafaners són els protagonistes de la seva gamma de llibres infantils.

Xarxa Vives d'Universitats

Mòdul 65


La Xarxa Vives d’Universitats és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 22 universitats. La finalitat de la Xarxa Vives és potenciar les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya del Nord, Andorra i Sardenya, i també d’altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeta coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.

Yekibud Editors

Mòdul 29


Som una petita editorial independent dedicada a la creació, gairebé artesanañ, d'àlbums infantils il•lustrats.

Zahorí Books

Mòdul 36-37


Zahorí Books va néixer el 2007 com book packager especialitzat en llibre il·lustrat de no ficció, adult i infantil. Des dels seus inicis, Zahorí ha tingut una orientació molt internacional i aviat va començar a vendre drets i als veure publicats els seus llibres per les més prestigioses editorials infantils de tot el món. A partir de 2017 comença a publicar en castellà i català sota el segell Zahorí Books, editorial independent centrada en oferir als al públic infantil llibres de coneixement de qualitat.