La Setmana compromesa amb les llibertats

«Ens falta autoestima, valorar que el que fem és comparable a altres llengües»
Dilluns, agost 13, 2018
MANIFEST: La Setmana del Llibre en Català per la Llibertat d’expressió
Dissabte, setembre 8, 2018

Com cada any, La Setmana i tots els implicats en la seva organització (Comissió Organitzadora, expositors, institucions, col·laboradors, patrocinadors, treballadors…), volen mostrar el seu compromís social.

L’any 2015 es va organitzar, de la mà de la Creu Roja, la “Prestatgeria solidària” i es van recollir llibres pels col·lectius més vulnerables. L’any 2016 es va fer públic el manifest “La cultura escrita amb els refugiats”. En l’edició del 2017, conjuntament amb FundiPau (Fundació per la Pau) es van organitzar diferents actes i xerrades a favor de la Cultura de la Pau i la no-violència.

Diumenge dia 9 a les 12.00 h el PEN Català, l’Associació Catalana pels Drets Civils i La Setmana organitzaran una taula rodona per plantejar i debatre l’estat actual de la llibertat d’expressió. Els casos dels titellaires Títeres desde Abajo, Valtònyc, Fariña o Arco, per mencionar-ne només alguns, fan que ens plategem quin és l’estat actual de la llibertat d’expressió.

A les 13.00 h La Setmana aturarà tota l’activitat i a les escales de la Catedral l’Associació Catalana pels Drets Civils llegirà uns textos relacionats amb la situació dels presos i exiliats polítics i La Setmana farà públic el “Manifest Per la Llibertat d’Expressió”.