Llibreries

Llibreries

Participa a la 38a Setmana del Llibre en Català


Ja està obert el període d'inscripció de llibreries a la 38a SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Inscriu-te

DESCARREGA'T AQUÍ LES BASES

Llistat de Llibreries


Al Peu de la Lletra


Llibreria generalista amb 100 metres d'exposició al públic, amb especial interés per la narrativa tant en llengua catalana com castellana. També té una petita secció de venda de revistes i un altra de papereria.

Joc de Paraules


Petita llibreria infantil i juvenil a Caldes de Montbui

L'Aranya


L'Aranya és una llibreria generalista amb una especial cura del fons en català i de la secció de LIJ i àlbum il·lustrat. Amb una trajecyòria de més de 15 anys , seguim fent teranyina amb tots els agents culturals i accidentals que se'ns creuen pel camí!

La Ploma


La Ploma és una llibreria de barri, fundada el 1987. És una llibreria general però amb una especialització que es va iniciar el 1991: llibres de temes relacionats amb l'Àfrica Negra en tots les vessants. A més a més de l'especialització a l'establiment hi ha presents tots els gèneres literaris i les novetats editorials tant en castellà com en català i una important secció infantil i juvenil.

Llibreria Al·lots


El nostre ofici, la nostra passió. Des de novembre de 2012 estem al capdavant del nostre somni somiat, una llibreria a on poder recomanar, dedicar-nos en cos i ànima als llibres, a la literatura infantil i juvenil, als nens i nenes, als adolescents i als adults, per encomanar-vos el cuc de la lectura, per ajudar-vos a fer el camí lector. Sabem del poder de la lectura, ens agrada llegir, llegim i llegim per poder-vos donar petites dosis que curen l’ànima.

Llibreria Foster & Wallace


La Llibreria Foster & Wallace som una petita llibreria d'uns 70 m2, independent (intentem funcionar segons el nostre criteri empresarial i literari), catalana (confiem i apostem pels autors i la cultura d'aquest país) i que tenim de tot (per infants i per adults i de tots els temes), que ens agraden els llibres i que pensem que la cultura i les humanitats són la única cosa que ens pot salvar. Volem ser una llibreria on els nostres clients i clientes estiguin bé i siguin feliços, amb bons llibres seleccionats -creiem que no és necessari tenir tots tots els llibres que es publiquen- i per això hem de fer de filtre perquè el nostre públic ho tingui fàcil. Som (o intentem ser) doncs, una llibreria personal, amb personalitat i que ens movem enmig dels coneixements i l'entreteniment, igual que l'obra del gran David Foster Wallace, un autor que ens agrada molt i que es movia entre l'erudició i la diversió. Així ens agradaria ser.

Llibreria Gaudí


Llibreria nascuda l'any 1965. Entre els llibres que tenim s'hi poden trobar un gran nombre de publicacions locals. Apostem pel llibre en català. Llengua, cultura i territori.

Llibreria Pebre Negre


Pebre Negre va néixer el 2014 i té dues parts: la llibreria, per una banda, i, per l’altra, l’obrador, que és l’espai on s’hi duen a terme presentacions de llibres, projectes, xerrades i debats. Literatura infantil i juvenil perquè creiem que els nens i les nenes són lectores exigents i cal oferir-los el bo i millor de tot el que es publica. Gastronomia A Pebre Negre ens vam especialitzar en gastronomia, i per això hi trobareu receptaris, manuals, assajos, llibres de regal i qualsevol llibre que parli, directa o indirectament, del menjar i la cuina. Llibres perquè a Pebre Negre tot gira al voltant dels llibres. I donem visibilitat a editors, autors, il·lustradors, correctors, traductors, distribuïdors i la resta d’oficis del llibre. Cooperativa de treball des del primer dia. Perquè creiem en l’economia social i perquè volem ser responsables de totes les decisions que es prenguin a la nostra llibreria. No tenim caps.O potser sí: tenim tres caps, els tres socis, que manem i treballem alhora. I des del nostre petit racó treballem per exportar el nostre model de lideratge compartit a la resta de la societat. I, per sort, no estem sols en aquest viatge… Comerç de proximitat El nostre projecte busca construir teixit social i aportar un valor afegit al barri, no xuclar-lo econòmicament.