Llibreries

Llibreries

39a Setmana del Llibre en Català

Llistat de Llibreries


Abacus Badalona


Abacus Balmes


Som Llibres, per gaudir, per buscar, per somiar. Històries de ficció per viure mil vides, assajos de no ficció per aprendre i descobrir, i si vols conéixer altres llengües també en trobaràs aquí.

Abacus Manresa


Abacus cooperativa és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i treball que promovem l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Facilitem l’accés a productes i serveis culturals i educatius, teixint relacions de confiança. Dinamitzem el territori amb activitats educatives i culturals amb la Comunitat. Promovem la renovació de les experiències i el consum en l’àmbit cultural, educatiu i de lleure.

Abacus Terrassa


Abacus cooperativa és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i treball que promovem l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Facilitem l’accés a productes i serveis culturals i educatius, teixint relacions de confiança. Dinamitzem el territori amb activitats educatives i culturals amb la Comunitat. Promovem la renovació de les experiències i el consum en l’àmbit cultural, educatiu i de lleure.

Abacus Vilanova i la Geltrú


Al Peu de la Lletra


Llibreria generalista amb 100 metres d'exposició al públic, amb especial interés per la narrativa tant en llengua catalana com castellana. També té una petita secció de venda de revistes i un altra de papereria.

Arcadia Llibres i Coses


SOM UNA LLIBRERIA DE BARRI ON POTS TROBAR LLIBRES PER A TOTES LES EDATS, JOGUINES, PAPERERIA, I ACTIVITATS.

Bassa, La Papereria


LLibreria centenària a la comarca de la Ribera d'Ebre, Móra d'Ebre. Gran varietat de llibre infantil, novetats literaries i Territori - "Llibres Ebrencs"

Casa del Llibre


La nostra llibreria Casa del Llibre, situada al Passeig de Gràcia, 62, és una llibreria generalista i de fons, situada al centre de Barcelona. El nostre màxim objectiu és que el client se sentí com a casa, oferint un servei complet i omnicanal que li permeti tenir accés als llibres de la manera que més li encaixi en cada moment.

Casa del Llibre


La nostra llibreria Casa del Llibre, situada al Passeig de Gràcia, 62, és una llibreria generalista i de fons, situada al centre de Barcelona. El nostre màxim objectiu és que el client se sentí com a casa, oferint un servei complet i omnicanal que li permeti tenir accés als llibres de la manera que més li encaixi en cada moment.

Casa del Llibre


La nostra llibreria Casa del Llibre, és una llibreria generalista i de fons, situada al centre de Terrassa. El nostre màxim objectiu és que el client se sentí com a casa, oferint un servei complet i omnicanal que li permeti tenir accés als llibres de la manera que més li encaixi en cada moment.

El Gat Pelut


Som la teva llibreria de Les Corts, a Barcelona. A tocar de la Plaça del Centre. Tenim llibres per a totes les edats però ens miola molt la Literatura Infantil i Juvenil. Viu una experiència peluda amb nosaltres! T’esperem!

El Guixarot


El guixarot és una llibreria, papereria i espai cultural situada al cor de Taradell. A la llibreria s'hi poden trobar llibres per a adults i per a infants. És de caire generalista, no obstant, també disposa d'una petita secció d'art, patrimòni i belles arts. Ens agrada treballar les joguines educatives de manera acurada i els detalls de regal de què disposem, tenen a veure amb l'art, la música i la literatura. Al pati de la llibreria hi celebrem tallers, xerrades, clubs de lectura...tot el que es posi al davant per tal de mantenir la cultura viva!

Etcètera


Desprès de més dei 40 anys al Poblenou, l’Etcètera és un punt de trobada, on han començat la seva lectura molts de vosaltres. Però també som un punt de venda, una llibreria en la que milers de vosaltres confieu, on espereu trobar un llibre o que us el localitzem. I us donem les gràcies per confiar en nosaltres, per ser tant regulars, per no deixar-nos descansar: ens encanta!

Fabre


Som la llibreria més antiga de Barcelona i ens especialitzem en llibre infantil i juvenil i llibre alemany. A més a més, també comptem amb joguines de fusta i jocs de taula. Ens encanta oferir atenció personalitzada i mimar molt la clientela que ve a veure'ns.

FNAC


Creada a França el 1954, Fnac és la primera distribuïdora a Europa de productes tecnològics i culturals, i constitueix un exemple únic d'aliança entre comerç, cultura i tecnologia. Literatura, música, cinema, videojocs, imatge, so i noves tecnologies convergeixen en un lloc de compra, assessorament, descobriment i trobada. Tot i que en el futur es realitzaran més compres en línia que en botigues físiques, Fnac manté la seva aposta pel punt de venda tradicional. Fnac Espanya destina el 15% de la superfície de venda a àrees d'oci i confort, i el servei a botiga forma part de l'experiència del client, aporta valor afegit i diferencia la marca dels competidors que operen només el canal en línia.

L'ARANYA


LLibreria general amb 16 anys de trajectòria. La nostra filosofia és "fer teranyina". Per això intentem establir el màxim de vincles amb entitats, associacions, persones i qui calgui per teixir un gran repertori d'activitats per a tots els públics i fer arribar l'amor cap als llibres. Participem en fires especialitzades, formacions i tertúlies al voltant de la LIJ i l'Album il·lustrat.

La Bookman Llibreria


La Bookman és una llibreria generalista de Figueres. Posem especial atenció a a la literatura de ficció, al còmic i a la literatura infantil i juvenil. També organitzem amb periodicitat actes culturals com presentacions de llibres, xerrades, concursos, etc

la sabateria


LLibreria ubicada al centre històric de LLeida, Al seu espai hi conviu libre nou, segona mà, i llibre antic. És un espai obert a l'art i a la cultura, s' hi fan exposicions, obres de teatre, concerts, programnes de radio, reportatges de fotografia, anuncis...no renuncia a res que tingui orientació cultural. Som actives a les xarxes, per que creiem que la particularitat del nostre espai, pot atreure a persones que mai han entrat a una llibreria.

La Singratalla


Som una llibreria generalista on podeu trobar tot tipus de llibres, encara que estem especialitzats en les publicacions sobre el Pirineu i en el llibre infantil i juvenil. Treballem per crear un espai acollidor i dinàmic, que convidi a tothom a gaudir de la recerca del llibre desitjat. I si no trobeu el llibre que busqueu, comptem amb un eficaç i àgil servei de comandes per portar-vos- el el més aviat possible. A més de llibres, també oferim un ampli ventall de complements per a la lectura (lamparetes, punts de llibre, faristols, ulleres...), productes per realitzar manualitats (scrapbook, decoupage...), mapes topogràfics i geològics, artesania pallaresa, les joguines creatives i educatives de la casa DJECO, i objectes de regal de la casa LEGAMI i MR. WONDERFUL.

Les Voltes Llibreria


Ubicada al cor de Girona som una llibreria especialitzada exclusivament en llibres en català des de 1963. Oferim un ampli ventall de la millor narrativa i un fons exhaustiu d'assaig i no ficció. A més, entre les nostres lleixes hi tenim una acurada selecció de literatura infantil i juvenil.

Llibreria 22


La Llibreria 22 fundada el 20 d'octubre de 1978, ja forma part de la història de Girona dels darrers anys.

Llibreria Al·lots


Llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil

Llibreria Antinous


Som la Maria, en Josep i en Joaquim titulars des de fa més de 24 anys de la llibreria Antinous de Barcelona. La nostra especialitat es la temàtica LGTBI. En aquest sentit disposem d’una àmplia gamma de llibres: des de narrativa, poesia, teatre, assaig, diccionaris, biografies i memòries, i també, novetats editorials, contes didàctics infantils i llibres pedagògics adreçats a adolescents, famílies i educadors. A més a més, ens plau de poder-los oferir també un catàleg molt extens i complert de pel·lícules (DVD) en què el tema gai i lèsbic hi apareix tractat en la seva diversitat i riquesa. Tanmateix disposem d’una amplia selecció de llibres de temàtica general on totes les novetats editorials hi son presents i també podem gestionar qualsevol petició de llibres que no tinguem amb estoc.

Llibreria Arola


Llibreria Claret


L'actual Llibreria Claret, fundada l’any 1971 pels Missioners Claretians i ubicada al centre de Barcelona, al costat de la plaça Urquinaona, s’ha convertit en un referent del llibre religiós a Catalunya i a Espanya. A més dels 250 m2 dedicats a la seva especialitat, la Llibreria disposa d’àmplies seccions d’humanitats, narrativa en català i castellà, i llibre infantil i juvenil.

Llibreria El Núvol


El Núvol es una petita llibreria de Móra la Nova, Ribera d´Ebre, especialitzada en llibre infantil-juvenil i en joguina educativa. També disposa de novetats literàries per adults i llibres ebrencs.

Llibreria Espai31


Llibreria especialitzada en cultura popular, especialment en etnobotànica, flora i fauna, horticultura, món rural i cuina tradicional, tant en llibre nou com de segona mà.

Llibreria Gaudí


"Llibreria nascuda l'any 1965. Entre els llibres que tenim s'hi poden trobar un gran nombre de publicacions locals. Apostem pel llibre en català. Llengua, cultura i territori."

Llibreria L'altell


llibreria Generalista especialitzada en LiJ, narrativa i viatges.

Llibreria La Galla


Llibreria La Ploma


La Ploma és una llibreria de barri, fundada el 13 d'abril de 1987. Situada a prop de la Sagrada Família hem tingut una marcada voluntat de servei cap al veïnat. Actualment es pot dir que som el referent cultural i literari de la zona. En tots aquests anys no hem estalviat esforços per a promocionar l’hàbit de la lectura i l’amor als llibres, creiem fermament que és necessari posar en marxa multitud de projectes adreçats a la promoció de la lectura i en aquesta línea hem treballat i continuarem treballant. La Ploma és una llibreria general però amb una especialització que es va iniciar el 1991: llibres de temes relacionats amb l'Àfrica Negra en tots les vessants.

Llibreria Lilliput


Som una llibreria de barri especialitzada en literatura infantil i juvenil. Cuidem i mimem cada franja d'edat i cada proposta que portem per tal d'oferir qualitat i varietat als petits grans lectors.

Llibreria Mitjans


Creada l’any 1969 per Josep Mitjans Benach, amb el nom de PROMOCIÓ DEL LLIBRE la llibreria fou ben acollida al Vendrell a l’haver-hi pocs llocs, en aquell moment, on poder comprar llibres clàssics o actuals. Tot i tenir una important secció de premsa i papereria, la part de llibreria, de concepció moderna, fou la que marcà des de l’inici el carácter de l’establiment. Les novetats en català i castellà que sortien al mercat apareixien puntuals en els seus mostradors i aparadors. També la qualitat que s’imposaren en la selecció de llibres, fou recompensada per la confiança d’una clientela cada vegada més fidel, tant de lectors de la vila com forans.

Llibreria Papiol


Des de 1940 dedicada a la comercialització de llibres, premsa i revistes. Tocant àmpliament tota mena de material per oficina i escolar. Un espai per gaudir i descobrir.

LLorens LLibres


Llibreria independent. Fundada ara fa 50 anys , és una llibreria amb vocació de recomanar, fer presentacions i xerrades . Col.labora amb totes les entitats culturals de la ciutat i especialment de les de difusió del català

Norma Còmics


Norma Còmics, fundada el 1983 a Barcelona per Norma Editorial, és una de les llibreries especialitzades en còmic i manga més importants d'Europa. En els seus més de 700 m² es poden trobar les novetats i els fons de tots els editors espanyols, així com una gran selecció de marxandatge i productes de regal no només relacionats amb els còmics, sinó també amb el món del cinema, la televisió i els videojocs. L'any 2018 va rebre el premi a la millor botiga de còmics del món (Will Eisner Spirit of Comics Retailer Award) a la convenció internacional Comic-Con International de San Diego (Estats Units).

Saltamartí Llibres


Vàrem obrir portes el dia 2 d'abril de 2004. Ens diem Saltamartí, inspirats en un poema de Joan Brossa titulat "Saltamartí". A Saltamartí llibres també volem oferir un espai on lectors i escriptors es puguin trobar, d'aquí la nostra continuada activitat -fins abans de la pandèmia- fent presentacions de llibres o obrint espais de tertúlia. Saltamartí llibres es va fundar a Badalona l'any 2004 amb l'objectiu de dur a terme un projecte que donés servei llibreter a la ciutat de Badalona, apostant pel gust a la literatura i la màxima atenció i dedicació a les lectores i els lectors. En aquests disset anys de treball hem realitzat més de mig miler d'activitats al voltant del món del llibre. L'atenció i dedicació de manera especial als autors i les autores de la ciutat i els escriptors i escriptores en llengua catalana són una prioritat que mantenim amb molta cura i dinamisme. Tenim un clar objectiu: satisfer els desitjos i necessitats dels nostres clients i clientes en relació amb el divers i plural món de la literatura, els llibres i el coneixement.

Terra ignota ediciones


Som una editorial de Barcelona, que poc a poc va tenint més i més llibres en català i ens agradaria formar part d'aquest event. Contem amb autors con Esther Vila, la associació verum fictio I al setembre publiquem a Sicus Carbonell (cantant de sabor a Gràcia ) Crec que seria una bona publicitat per la fira.